- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Eski konulara bakmadım, konu ilginç geldiği için merakımdan sordum sadece. Bence kadın her seferinde ısrarcı olmalı,yemeği erkek karşıladıysa çayı/tatlıyı kadın teklif edebilir mesela. Genelde centilmen erkekler ve bedavacı olmayan kadınlar daha çok sevilir, o da bir gerçekBen erkek degilim actigim konular da meme de kist demisim anlayamadin mi bayan oldugumu .Kardesim icin sordum kural nedir merak ettim.
ılk bulusma harıcı kadında elını cebıne atmalı, en azından bunun ıcın bır adım atmalı erkeğın durumu ıyıyse yada mızacına tersse zaten o reddeder ve kendısı oder ama sureklı de erkege yuklenmemek gerek...Bayan çalismiyor erkek çalisiyor ilk tanismalarin da tabiki de erkek hesap oder .İkinci de de yemegi gene nezaketen oder fakat ucuncu de odemese bile bayanin teklif etmesi gerekmez mi en azindan bir cay ismarlaya bilir .Bu konu da ki dusuncelerinizi merak ediyorum bayan calismiyor diye bu gorucu usulu tanismalar da surekli olarak her tanisilan da masraflari hep erkek mi yuklenir ?Bayanin bu konu da o erkek calisiyor ben kadinim calismiyorum diyerek erkege yuklemesi soz konusu olabilir mi ?
Lukse bak ya, para tasimiyormus yaninda. Erkek olsam onu bi bozardim orda var ya. Ben bu adamlara cok aciyorum ya. Bu kan emiciler bi guzel yiyolar adamlariKadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
her zaman hayatın müşterek oldugunu dusunuyorum. ılk bulusmada tabıkı hesabı genel olarak erkek oder. ama ılıskı boyutu ne olursa olsun bır gorusmede erkek oduyorsa dıger gorusmede bayan karsılamalı. sonucta bu adamlarda hesap ödemek ıcın calısmıyor ya. butun maasını hesaplara yatırsın.
kız : bugun bulusalım mı ?
erkek: malesef cnm param yok.
bakalım boyle bır cumle kursun kızın tavrına görede ılıskısını sekıllendırsın derım.
Bu diyalog bana çok tanıdık geldi, eşimle flört ederken kavga etmiştik. 2-3 gün görüşmedik. Beni aradı "ya kıyamıyorum sana, bize kıyamıyorum çıkalım dicem ama param yok" demişti. Bende ki cevap "olsun bende var" :) Şimdi gülüyoruz bu olanlara, neler yaşanmış diye.
Erkeğin böyle şaka yollu konuşması bile şahsen beni soğuturdu. Ama kadın da çok rahatmış yani,pes!Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
:)))) bızımde aynı bır muhabbetımız olmustu canım bızde hala gulerız. bu tarz seyler bana cok basıt gelıyor. yanı konusu bıle olmamalı.
bız esımle sevgılıyken, kafe vb yerlere gıttıgımızde bır o bır ben oduyordum.
maaslarımızı aldıgımızda da 1 ay o 1 ay ben restauranta yemege gıderdık. evlendık hala aynıyız. :):)
evımızde kesemızde ayrı gayrı yoktur. ama alışkanlık ıste sımdı maas gunu geldıgınde benım sıramdaysa gulerek patlatır esprıyı eeee nereye gıdıyoruz. bende dıyorum mazot senden yemek benden :):):)
Neden bu konuda eşitliği savunmazlar çünkü ezikler,bakış açıları o kadar dar ki erkeğin centilmenligini buna bagliyolar ve erkek olduğu için o ödemeli diye dar bir zihniyete sahipler.Cinsiyetci yaklaşımdan başka bir şey değil bu,kendilerini de eziyolar bu şekilde farkında değiller o derece içler açısı durumdalar yaniNeden bu konuda eşitliği savunmuyorsunuz da her konuda bangır bangır eşitlik istiyorsunuz?
Yani ben annemden babandan bile para isteyemezdim öğrenciyken onlar ne kadar yatırırsa. Asla "bana şu kadar lazım" dememişimdir. Benim karakterime aykırı.
Sonuçta hesap ödeyeceğin parayı da aileden alıyorsun. Aynı olay bence ha erkek ödemiş ha aileden almışsın sen ödemişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?