- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Bayan çalismiyor erkek çalisiyor ilk tanismalarin da tabiki de erkek hesap oder .İkinci de de yemegi gene nezaketen oder fakat ucuncu de odemese bile bayanin teklif etmesi gerekmez mi en azindan bir cay ismarlaya bilir .Bu konu da ki dusuncelerinizi merak ediyorum bayan calismiyor diye bu gorucu usulu tanismalar da surekli olarak her tanisilan da masraflari hep erkek mi yuklenir ?Bayanin bu konu da o erkek calisiyor ben kadinim calismiyorum diyerek erkege yuklemesi soz konusu olabilir mi ?
Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
o noktayı atlamadım ben.erkek için iki çay bir tostun peşine düşmesin diyebiliyorsak, kadın için de alt tarafı çay ve tost, kendisininkini ödesin bir zahmet de diyebiliriz.yanında para taşımadığını söyleyen bir kadın ucuz bir yer olsun pahalı bir yer olsun hepsinde karşı tarafın tek başına ödemesini bekler o yüzden burada ne yedikleri önemli değil.Bence basliga yazan cogu kadinin atladigi bir nokta var.
Tost falan yiyorlarmis.
Hesap tas catlasin 20 lira yani...
3unde de bogazda yemek yemisler de kiz hesap kitlemis durumu yok.
Hala ayni fikirdeyim, kizin para tasimiyorum tavri cok yanlis ama kardesininnde 2 cay 1 tostun pesine dusmesi hatali.
Ya ıyı kı bı tost demısım tost modt yemedıler ısterse dana da keser kardesım hayret bır sey .Kadının ucuz slabılecegı seylerden bahsettım gucu yoktur dıyenler oldu o anlamda yanı orelet bıle ısmarlasa olur demek istedım.Nerden cıkarıyorsun tost yedıgını gayette guzel bır yere goturmus ad mı vereyım cılkını cıkardın yanı.Bence basliga yazan cogu kadinin atladigi bir nokta var.
Tost falan yiyorlarmis.
Hala ayni fikirdeyim, kizin para tasimiyorum tavri cok yanlis ama kardesininnde 2 cay 1 tostun pesine dusmesi hatali.
Alt tarafi bir tost gidilen yerler belli cebinden bir 18 lira cikacak yada bir bardak cay o da 2 lira olsun bundan kacmasi ayip .Erkekten gecinilmemeli ama boyleleri de var olmassa zarar etmeyeyim dusuncesi demek ki
Ya ıyı kı bı tost demısım tost modt yemedıler ısterse dana da keser kardesım hayret bır sey .Kadının ucuz slabılecegı seylerden bahsettım gucu yoktur dıyenler oldu o anlamda yanı orelet bıle ısmarlasa olur demek istedım.Nerden cıkarıyorsun tost yedıgını gayette guzel bır yere goturmus ad mı vereyım cılkını cıkardın yanı.
He orda sadece tost satılıyo baska bısey yok ya kendımı bana sey gıbı hıssettırdın menuyümu sayayım .Neyse fakır olsa demekkı agzına gelenı sayacaksın vay efendım bana tost yedırdı dıye konusmak ıstemıyorum takıldıgınız seyr bak.Ya anlamama ya da kendini anlatma problemin var sanırım. O yuzden ustelemek hic icimden gelmedi.
Hadi iyi aksamlar.
Ayrıca kardesımın tost pesıne dustugu yok konuyu okumuyorsun cımbızla bır sey yakalamıssın saldırıya gecıyorsun yazma lutfen tamam .Bence basliga yazan cogu kadinin atladigi bir nokta var.
Tost falan yiyorlarmis.
herkes kendi parasını ödemeliBayan çalismiyor erkek çalisiyor ilk tanismalarin da tabiki de erkek hesap oder .İkinci de de yemegi gene nezaketen oder fakat ucuncu de odemese bile bayanin teklif etmesi gerekmez mi en azindan bir cay ismarlaya bilir .Bu konu da ki dusuncelerinizi merak ediyorum bayan calismiyor diye bu gorucu usulu tanismalar da surekli olarak her tanisilan da masraflari hep erkek mi yuklenir ?Bayanin bu konu da o erkek calisiyor ben kadinim calismiyorum diyerek erkege yuklemesi soz konusu olabilir mi ?
Erkeklere tavsiyem, uyanık olsunlar. Kullandırmasınlar kendilerini.Yazmadan duramadım..Tost vs mevzusu geçmiş..Tost parasının peşine düşülmesi yanlış diyenler olmuş.Buradaki durum yenilen şeyin ne kadar olduğu ya da ne yenildiği değil..Kadının yaptığı tavır yanlış,ben kadınım hesap ödemem mantığıyla beleşci gibi elini cebine atmaması. 2 liralık çay da içilse, 100 liralık yemek de yenilse yapılan davranış her türlü hoş değil..Çok ince bir nüans var burada,tabiki anlayanlara(!) Anlamayanlar da böyle ezik düşünceleriyle boş boş zırvalayıp durur,bi yere gidildiğinde sorumsuzca hesabı erkeğe kitler durur hayatı boyunca..
Bayan çalismiyor erkek çalisiyor ilk tanismalarin da tabiki de erkek hesap oder .İkinci de de yemegi gene nezaketen oder fakat ucuncu de odemese bile bayanin teklif etmesi gerekmez mi en azindan bir cay ismarlaya bilir .Bu konu da ki dusuncelerinizi merak ediyorum bayan calismiyor diye bu gorucu usulu tanismalar da surekli olarak her tanisilan da masraflari hep erkek mi yuklenir ?Bayanin bu konu da o erkek calisiyor ben kadinim calismiyorum diyerek erkege yuklemesi soz konusu olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?