- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Demek ki nasıl başlarsa öyle gidiyor. :) Bizde de durum hala aynı, eşim dün akşam çocuklara "hadi bakalım anneniz bizi yarın akşam yemeğe götürüyormuş" bende ki cevap "benzini alırsan neden olmasın hayatım" :)
Benim için sorun olmadı bu tarz şeyler, olmazda.Flört ederken bile hiç bir zaman benim yediğim şeyin parasını ödemek zorunda diye düşünmedim. Ev işlerine yardımda eşitlik diyoruz, sosyal hayatta eşitlik diyoruz, aman bizden neleri üstün ki diyoruz ama iş hesaba kitaba gelince erkek adam öder :) Bu bana biraz fazla riyakar bir yaklaşım gibi geliyor.
Bu arada eşinizle mutluluklar...
Neden bu konuda eşitliği savunmazlar çünkü ezikler,bakış açıları o kadar dar ki erkeğin centilmenligini buna bagliyolar ve erkek olduğu için o ödemeli diye dar bir zihniyete sahipler.Cinsiyetci yaklaşımdan başka bir şey değil bu,kendilerini de eziyolar bu şekilde farkında değiller o derece içler açısı durumdalar yani
Katiliyorum.Yeri geldiğinde kadın erkek eşit derler,feministlik üst düzeydedir,erkek üstün değildir vs derler ama iş hesap ödemeye gelince bi anda kuzu kesilirler,erkekten beklerler; neymiş efendim erkek ödemeliymiş çünkü o erkek ve kadına elini cebine attirirsa centilmen olmaz (!) Hesabı kadın da ödemeli erkek de bu konusu olabilecek şeylerden bile değil,çok saçma birşey centilmenliğin ölçüsünü buna bağlamak..Dışarı çıkıldığında herşeyi erkekten beklemek eziklik ve fırsatçılık bana göre.. Iyyy nefret ediyorum böyle kadınlardan ezikler..
Neden bu konuda eşitliği savunmazlar çünkü ezikler,bakış açıları o kadar dar ki erkeğin centilmenligini buna bagliyolar ve erkek olduğu için o ödemeli diye dar bir zihniyete sahipler.Cinsiyetci yaklaşımdan başka bir şey değil bu,kendilerini de eziyolar bu şekilde farkında değiller o derece içler açısı durumdalar yani
Benim de aklima bu geldi gorustugu biri daha var ve kardesim de secenekleri arasin da cunku isi iyi .Ve tutarsiz olup yalan konusmalari da var .Ben pek karismam onun bilecegi iste hayirlisi bakslim.
Yüzsüzlükte tavan yapmış resmen,bu nedir yani. Paran yoksa gidip oturma orada yani. Ayrıca adamın cüzdanı çalınsa ne yapacak parasız pulsuz. Sacmalamıs resmen bedavacı.Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
Ne iğrenç bir davranış. Kim bu düdük kadın? Yanımda para taşımıyorum ne ya :) şaka gibi. Kredi kartı taşıyorsa o zaman iş başka ama. :) Kadın da elini cebine atsın bir zahmet. Her zaman karşılamayacak olsa bile Zaman Zaman tamamını ödemeli ya da ortak ödemeli.Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
İşte o yüzden denir ya baba evi-koca evi diye..Evlenmeden önce baba evindesindir,evlendikten sonra koca evinde...Yani kendi evi vs yoktur kadının,hep bi erkegin gölgesi altındadır..Bunun da tek sorumlusu kadını ötekilestiren topluma uyum sağlayan ezik kadınlardır..Tek bir şey var anlamak çok güç. Şöyle ki Allah sağlık verdikten sonra, kimseye muhtaç olmadıktan sonra kadın neden çalışmamayı tercih eder. En azından bekar bir kız. Hadi evlendi çoluk çocuk bilmem ne derken ona saygı duyuyorum ama şu şartlar uygun gelmiyor. Anne baba çeyiz denen şeyleri alsın, evi sersin bundan sonra bakımını bir erkeğe versin..
Açık seçik ve net olarak söyleyebilirim ki kadın yiyici bir tip.. O gitsin tv deki tapu kadastro programlarında kendine 5 evli 3 arabalı geliri yüksek bir alıcı bulsunKadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
katılıyorum.erkek arkadaşını gerçekten seven ve onunla sevdiği için görüşen bir insan nasıl böyle bir sebepten dolayı ondan soğuyabilir?aklım almıyor gerçekten.acaba amaç sadece birileriyle çıkıyor olmak mı?(ki öyle olsa da bana göre mantıklı değil)Teklif ederim ve erkek ödeme teklifini kabul ederse benim gözümde biter, soğurum diyen kadınlar ne tür bir maddiyatçı acaba... Erkeği yolunacak kaz olarak görmenin modern versiyonu mu? Alıntı yapıp da savunmaya geçmekle yorulmayın hiç, gayet anlaşılır bişey bu. Çok seviyorsunuz ya polemiği, bunun polemik yapılacak bi tarafı yok lafımı baştan söyleyeyim yani.
Aman güya sınıyorlar karşılarındaki adamı. Teklif edermiş, bariz ki sınamak için teklif ediyor. Sonra izliyor bakalım kabul edecek mi? Kabul ederse hiç centilmen bir erkek değil, hemen soğunacak biri. Peki şunu düşünüyorlar mı acaba: sen kendince karşındakini sınıyorsun ama belki o adam da seni sınıyordur? Kaldı ki konu sahibinin bahsettiği kadının zaten başka seçenekleri de varmış, konu sahibinin kardeşi de seçenekler arasındaymış çünkü işi iyiymiş falan. Kimse kusura bakmasın da bu kadının kalitesi belli. Bir insan "seçeneklerden biri" olmayı nasıl kabul eder? En kısa zamanda konu sahibinin kardeşinin bu işi bitirmesi doğru bir hareket olur bence.katılıyorum.erkek arkadaşını gerçekten seven ve onunla sevdiği için görüşen bir insan nasıl böyle bir sebepten dolayı ondan soğuyabilir?aklım almıyor gerçekten.acaba amaç sadece birileriyle çıkıyor olmak mı?(ki öyle olsa da bana göre mantıklı değil)
şu sınama olayı bana bahane gibi geliyor.insanlar birbirlerini tanıdıkça birbirlerinin huylarını öğrenirler.hele ki evlenmeyi düşünüyorlarsa illa ki para mevzuları konuşulur.parayla ilgili konular açıp, konuşarak da öğrenebilirler adamın cimri olup olmadığını ama böylesi işlerine gelmiyor çünkü sonunda beleş yemek yok.şimdi biri çıkıp der ki cimri misin diye sorduğumuzda yalan söyler, ben de ona derim hesabınızı ödemesi de belki gözünüzü boyamak için yaptığı bir şeydir, köprüyü geçene kadar.adam iyi para kazanıyorsa ve kadın çalışmıyorsa ve adam kendi içinden gelerek hesabı ödemeyi istiyorsa anlarım.adam bunu gurur meselesi yapıyorsa-çok saçma- ve kadının ödemesine izin vermiyorsa bunu da anlarım.ama kadınların erkekleri hesabı ödemek zorundaymış gibi görmesini ve hesap ödemeyen adam adam değildir kafasında olmasını şımarıklık olarak görüyorum.Aman güya sınıyorlar karşılarındaki adamı. Teklif edermiş, bariz ki sınamak için teklif ediyor. Sonra izliyor bakalım kabul edecek mi? Kabul ederse hiç centilmen bir erkek değil, hemen soğunacak biri. Peki şunu düşünüyorlar mı acaba: sen kendince karşındakini sınıyorsun ama belki o adam da seni sınıyordur? Kaldı ki konu sahibinin bahsettiği kadının zaten başka seçenekleri de varmış, konu sahibinin kardeşi de seçenekler arasındaymış çünkü işi iyiymiş falan. Kimse kusura bakmasın da bu kadının kalitesi belli. Bir insan "seçeneklerden biri" olmayı nasıl kabul eder? En kısa zamanda konu sahibinin kardeşinin bu işi bitirmesi doğru bir hareket olur bence.
Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?