Hesap ödeme konusu

teşekkür ederim cnm size de mutluluklar karşılıklı uyum olduktan sonra hıc bır sey problem olmaz. evlilik yaşamızım bır bırıne cok benzıyor. yanlız tek fark bızımkı malesef ev işlerinde söylemedıgım surece yardım etmıyor. çok tartıştık cok kavga ettık ama ne yapalım bende soyluyorum artık bu durumu da boyle cozdum.

katılıyorum cnm çalışıp ayaklarının uzerınde guclu duran bır kadın olmak ( bebiş olduktan sonra çalışmamak olabılır :):):) )) mukemmel bır sey.

Katiliyorum.

Tek bir şey var anlamak çok güç. Şöyle ki Allah sağlık verdikten sonra, kimseye muhtaç olmadıktan sonra kadın neden çalışmamayı tercih eder. En azından bekar bir kız. Hadi evlendi çoluk çocuk bilmem ne derken ona saygı duyuyorum ama şu şartlar uygun gelmiyor. Anne baba çeyiz denen şeyleri alsın, evi sersin bundan sonra bakımını bir erkeğe versin..

bu tarz şeyler telekız muhabbeti gibi ya parasını veriyosun senle muhabbet ediyo ama onların işi bu kadın çalışmıyosa çalışmıyo anası babası cebine para koymuyo mu çok parazitsel bi olay

Paran yoksa ben de YOKum diyen kızlar için paran yoksa ben de TOKum diyen kızları üzüyorsunuz diye bir aforizma görmüştüm internette. Ne kadar doğru.

Benim de aklima bu geldi gorustugu biri daha var ve kardesim de secenekleri arasin da cunku isi iyi .Ve tutarsiz olup yalan konusmalari da var .Ben pek karismam onun bilecegi iste hayirlisi bakslim.

Şu duruma rağmen kardeşiniz görüşmeye devam mı ediyor? Hadi kardeşinizin iyi bir işi var, diğer kızın ne gibi bir artısı var ki kardeşiniz iki kişiyle aynı anda görüşen bir kızla görüşmeye deva etmek istiyor?
Kızın cüretine şaşmamak elde değil pes doğrusu...

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
Yüzsüzlükte tavan yapmış resmen,bu nedir yani. Paran yoksa gidip oturma orada yani. Ayrıca adamın cüzdanı çalınsa ne yapacak parasız pulsuz. Sacmalamıs resmen bedavacı.
Ben karşıyım hesabı hep erkeğin ödemesine zaten. Eşimle evkenmeden önce bir kere hesap ödetmemiştir ama hep teklif etmişimdir,ödetmediği için hediye alırdım o dönem hep,altta kalmak istemezdim.

Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
Ne iğrenç bir davranış. Kim bu düdük kadın? Yanımda para taşımıyorum ne ya :) şaka gibi. Kredi kartı taşıyorsa o zaman iş başka ama. :) Kadın da elini cebine atsın bir zahmet. Her zaman karşılamayacak olsa bile Zaman Zaman tamamını ödemeli ya da ortak ödemeli.

İşte o yüzden denir ya baba evi-koca evi diye..Evlenmeden önce baba evindesindir,evlendikten sonra koca evinde...Yani kendi evi vs yoktur kadının,hep bi erkegin gölgesi altındadır..Bunun da tek sorumlusu kadını ötekilestiren topluma uyum sağlayan ezik kadınlardır..

Açık seçik ve net olarak söyleyebilirim ki kadın yiyici bir tip.. O gitsin tv deki tapu kadastro programlarında kendine 5 evli 3 arabalı geliri yüksek bir alıcı bulsun

Kadının teklif etmemesi kabalıktır bence.

Asla bu zamana kadar kimseye kendi yemeğimi gezme paramı kakalamaya çalışmadım. Karşımdaki yemek ısmarladıysa ben de kahve ısmarladım.

Yanımda para taşımıyorum nedir ya, resmen adam üzerinden geçinmeye çalışıyor şimdiden.

Ben de öğrenciyim ama dediğim gibi, erkek arkadaşımla da öyle, asla ona sürekli hesap ödetmem. Kendimi rahatsız hissederim çünkü.Yeri geldiğinde kadın da ödemeli.

Valla gezeyim yiyeyim içeyim ama erkek ödesin kafasında olan kadınları anlamıyorum ben.

ilk kez buluşulduysa kadın teklif edebilir ortak ödemeyi, nezaketen.. kabul etmedi diyelim. zaten kabul ederse benim için sıfır olur o adam. aynı insanla ikinci kez buluştuğunda diyelim kahveleri de ben ödemek istiyorum diyebilir kadın. ama eğer o kişiyle artık duygusal anlamda bişeyler başlamış, ciddi bir yola girilmiş ve belli bir samimiyet de ilerlemişse zaten hesap konusu hiç sorun olmaz. erkek ödeyebilir ben sorun etmem o zaman, rahatsız da olmam.

Teklif ederim ve erkek ödeme teklifini kabul ederse benim gözümde biter, soğurum diyen kadınlar ne tür bir maddiyatçı acaba... Erkeği yolunacak kaz olarak görmenin modern versiyonu mu? Alıntı yapıp da savunmaya geçmekle yorulmayın hiç, gayet anlaşılır bişey bu. Çok seviyorsunuz ya polemiği, bunun polemik yapılacak bi tarafı yok lafımı baştan söyleyeyim yani.

katılıyorum.erkek arkadaşını gerçekten seven ve onunla sevdiği için görüşen bir insan nasıl böyle bir sebepten dolayı ondan soğuyabilir?aklım almıyor gerçekten.acaba amaç sadece birileriyle çıkıyor olmak mı?(ki öyle olsa da bana göre mantıklı değil)

Aman güya sınıyorlar karşılarındaki adamı. Teklif edermiş, bariz ki sınamak için teklif ediyor. Sonra izliyor bakalım kabul edecek mi? Kabul ederse hiç centilmen bir erkek değil, hemen soğunacak biri. Peki şunu düşünüyorlar mı acaba: sen kendince karşındakini sınıyorsun ama belki o adam da seni sınıyordur? Kaldı ki konu sahibinin bahsettiği kadının zaten başka seçenekleri de varmış, konu sahibinin kardeşi de seçenekler arasındaymış çünkü işi iyiymiş falan. Kimse kusura bakmasın da bu kadının kalitesi belli. Bir insan "seçeneklerden biri" olmayı nasıl kabul eder? En kısa zamanda konu sahibinin kardeşinin bu işi bitirmesi doğru bir hareket olur bence.

Olması gereken bayanın teklif etmesi ama erkeğin ödemesidir.
Ancak bu siteye girdikten sonra eşitlik kavramını sorgular oldum.
İşimize gelen herşeye eşitlik diyoruz ama şimdi bayana hesap ödetilirse centilmenlik ve soğuma kavramları giriyor.
Eşitlikse buda sırayla olmalı. Çalışmayan bir erkek olsa ''parası yok kızla ne diye çıkıyormuş'' deriz.
Hem Avrupa'da herkes kendi hesabını öder:))

şu sınama olayı bana bahane gibi geliyor.insanlar birbirlerini tanıdıkça birbirlerinin huylarını öğrenirler.hele ki evlenmeyi düşünüyorlarsa illa ki para mevzuları konuşulur.parayla ilgili konular açıp, konuşarak da öğrenebilirler adamın cimri olup olmadığını ama böylesi işlerine gelmiyor çünkü sonunda beleş yemek yok.şimdi biri çıkıp der ki cimri misin diye sorduğumuzda yalan söyler, ben de ona derim hesabınızı ödemesi de belki gözünüzü boyamak için yaptığı bir şeydir, köprüyü geçene kadar.adam iyi para kazanıyorsa ve kadın çalışmıyorsa ve adam kendi içinden gelerek hesabı ödemeyi istiyorsa anlarım.adam bunu gurur meselesi yapıyorsa-çok saçma- ve kadının ödemesine izin vermiyorsa bunu da anlarım.ama kadınların erkekleri hesabı ödemek zorundaymış gibi görmesini ve hesap ödemeyen adam adam değildir kafasında olmasını şımarıklık olarak görüyorum.

Kadının cevabı son derece itici olmakla beraber, erkeğin de çay ısmarlarsan içeriz demesi (şaka adı altında) aynı şekilde itici bana göre. Erkek madem bu kadar önem veriyorsa hesap işlerine, çalışan bir hanım tercih edecek. Kadının yaptığı baştan ayağa yanlış. Hiç birşey demiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…