- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 33
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Niye ki şekerim?Kapidan alinip kapida birakilman falan ne bileyim, daha unideyken bir de. İlginc geldi
Ama evet sen alistirmissin hesap konusunda.
Ben olsam başından itibaren ödemezdim.
Kadının erkeğin yanında para muhabbetine girmesi çok çirkin bence.
Ben bilmem.Ben yaptim biraz ama düşünceli olması gerekirdi. Ben bir ödediysem oda bir ödemeliydi
Hesabı illa erkek öder diye bi şey yok aslında. İlişkide böyle şeylerin lafı olmamalı, ilk buluşmada erkek ödemeli, ilişkinin ileriki zamanlarında farketmemeli kimin ödediği. Bi gün o, bi gün sen, yemek sendense, sinema ondan gibi.
Ama sen öderken elini cebine atmayıpta kenarda izleyen ve bunu sürekli yapan, alışkanlık haline getirmiş olan erkek benim gözümde çok iticidir ve soğuma sebebidir.
Sevgilimle böyle bir meseleden ayrıldık 5 gün önce. Telefon numarama kadar değiştirdim bana bir daha ulasamasin diye. O kadar gözüm döndü. Bizim olay tam tersi. Ben içimden gelip sinema yemek ısmarladım onun parası bittiği için. Beyefendi bunu dünya meselesi yaptı. Benim içimden gelmemis de aslında ben para için ölüp biten bir kızmişim muamelesi gördüm.
Valla bu sorun bende de var ama tam tersi.
Hesabı bn ödemek istesem olay cıkıyor adama kartı veriyorum al sen öde diye yine kabul etmıyor.
Sinava girecekte, atanacaktaa, ooo. Bu arada gecici de olsa bir ise girmeyi dusunmuyor mu? Parasi olmayan adam azicik gezmesini tozmasini da ona gore ayarliyacak. Surekli sizden gecinmesi hos degil.
Yokluk cekmez kuzum da, hos bir sey degil benim gozumde. Ogrencisin esitlik olur, biraz ondan biraz senden gider yani ne bileyim. İs adamiyla ogrencinin aski gibi :)Niye ki şekerim?
Ben de üniversite mezuniyetime kadar kapıdan alınıp kapıya bırakıldım.
Hatta o zamanki sevgilim araç kullanırken pratiği Ege ve Dokuz Eylül üniversiteleri arasındaki yollarda yaptığını söylerdi, sayemde.
Her öğrenci yokluk çekmiyor ki canımıniçi.
adam kartla odecekken niye ben odeyim dediniz ki? biraksaydiniz odeseydi.sonrada nasilsa kabul etmiyor diye teklif bile etmemustir.bence bir daha biyle bisey olursa hesap geldiginde baska taraflara bakin..sonrada aa odedinmi canim deyin.ee alissin oda arada odemeye.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?