- 12 Kasım 2015
- 479
- 381
- 103
- 35
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Senın konunu biliyorum sen haklısın o zaman yazamamştm. Ayrıldınız mı şimdi tamamen ?Sevgilimle böyle bir meseleden ayrıldık 5 gün önce. Telefon numarama kadar değiştirdim bana bir daha ulasamasin diye. O kadar gözüm döndü. Bizim olay tam tersi. Ben içimden gelip sinema yemek ısmarladım onun parası bittiği için. Beyefendi bunu dünya meselesi yaptı. Benim içimden gelmemis de aslında ben para için ölüp biten bir kızmişim muamelesi gördüm.
Yokluk cekmez kuzum da, hos bir sey degil benim gozumde. Ogrencisin esitlik olur, biraz ondan biraz senden gider yani ne bileyim. İs adamiyla ogrencinin aski gibi :)
Sinemayı onun ödemesi lazımdı. Hadi sonrasında yemek yememiş sen yemişssn falan onu sen ödemiş ol o normal ama hepsini de sana geçirmiş k. Bakma ama ayıp olmuşNe güzel işte gurur yapıyorlar keşke bu benim hasbamdada olsa biraz gurur
Benimki son dediginiz gibi kenara cekilip izliyor.Ben utandim
Biz mesela evde çok takılırdık.Yokluk cekmez kuzum da, hos bir sey degil benim gozumde. Ogrencisin esitlik olur, biraz ondan biraz senden gider yani ne bileyim. İs adamiyla ogrencinin aski gibi :)
Sinemayı onun ödemesi lazımdı. Hadi sonrasında yemek yememiş sen yemişssn falan onu sen ödemiş ol o normal ama hepsini de sana geçirmiş k. Bakma ama ayıp olmuş
ödeme bi daha sende. hiç umursama, sana ağzıyla hesabı öde diyemez heralde. kendi ödesin bundan sonra. bakalım tavrı ne olacak
Öyle gurur yere batsın. Onunki gurur degil egoydu. Sizinki de iyice gevşemiş haklısınız. Daha beter örneği var. Benim ünideki sevgilim annemden borç para almıştı. 200 lira gibi bir para. Geri de odemediydi. Boyle erkekler aileden nasıl yetisiyorlar bilmiyorum.Ne güzel işte gurur yapıyorlar keşke bu benim hasbamdada olsa biraz gurur
Bence de esitlik olmaliBen yaptim biraz ama düşünceli olması gerekirdi. Ben bir ödediysem oda bir ödemeliydi
İkiniz de öğrenciyseniz hesap konusunu paslaşmalısınız. Sen çalışıyorsun diye sömürüyorsa da kötü. Böyle saf rolüne yatması çok itici. Madem paran yok sıcak çikolatayı da içme. Bir de 2 buçuk saat sinemadan sonra nasıl acıkmamış? Hesap ödeyeceğini biliyor ondan yemiyor. Bu cücükten daha adam olacak. Pehh.
Evet ben numaramı değiştirdim. Bütün bağımız da kesildi. Ama seven insan telefonla ulasamasa bile ulaşmak istese bir sekilde ulaşırdi zaten. Sevmiyormuş onun da işine geldiSenın konunu biliyorum sen haklısın o zaman yazamamştm. Ayrıldınız mı şimdi tamamen ?
Sen eşit öde bana ne hıhhhhhhBence de esitlik olmali
Yoksa paran bulusma yani, elin kizina odetmek ayip olmus surekli surekli
Hesabı tamamen erkeğin ödemesi de tamamen kadının ödemesi de yanlış.
Bizde durum şudur benim içimden gelir hadi kahve ismarlayim derim gideriz.
Yada o hadi şunu yiyelim der gideriz.
Sinemaya gideceksek biletleri o alır mısır ve içeceği ben.
Yada yemek o ismarlıyorsa sonra bi kahve ben ismarlarim. Böylece hiç sorun çıkmaz
Sen eşit öde bana ne hıhhhhhh
Senin paran biter, benimki cebime kalır ohhh
Adam da utanma da kalmamış arada bir sen öde onu anlarım ama normal bir erkege ters bir durum sevdiği kızın yanında sürekli ona hesap ödetmk adam hiç rahatsız olmuyor anlaşılan. Bnmkinin o konuda acayip bir gururu var gttmz yerde kart geçmiyorsa bana sorar nakit var mı yanında diye bn veririm snra gizlice o parayı bnm çantama koyarKeşke bitek bu aksamki hesap olsa.Genelde bana geciriyor öküzüm.Dahada hayatta ödemem
Kaç yaşında bu cücük? Sen kaçsın bacım?Ay ben onada razıyım bekledim belki yemegi o öder ama yok baktim hesabi ödememi izliyor. Bi yandan ödüyorum bi yandan icim icimi yiyor. Parasindan degilde enayi gibi hissetmek kötü
Adam da utanma da kalmamış arada bir sen öde onu anlarım ama normal bir erkege ters bir durum sevdiği kızın yanında sürekli ona hesap ödetmk adam hiç rahatsız olmuyor anlaşılan. Bnmkinin o konuda acayip bir gururu var gttmz yerde kart geçmiyorsa bana sorar nakit var mı yanında diye bn veririm snra gizlice o parayı bnm çantama koyarkarizması sarsılcak sanki
Ben de pek severim seni.Seviyorum seni daha once soylemis miydim
Yaaa ogrencilikten bahsettin anilar canlandi benim de gozumde, amma kartlamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?