• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesap ödeme sorunsalı

Ne yediniz avm de de 40 tl tuttu ya. Ayrıca erkekte hep para olur mantığını anlamıyorum olmayadabilir. Hem hep teklif etmişsiniz biraz bekleyin ödemesini ister gibi. Onlar cüzdanınıza elinizi sürdürtmezmiş ama sonuçta ayrılmışsınız dimi yürümemiş.

Simdi de daha iyisi çıkarsa şutlayacakmış bu çocuğu. Bu tarz bir duygu yoğunluğu var, o şekilde düşünün siz en iyisi.

Tek bir kişiye yüklenmek ne kadar saçma.
Haklısın kesinlikle. Bir dahakinde param yok de :))

Haklısınız dengim degil galiba..
Erkek olsun kadın olsun, birinin diğerinin sırtından geçinmesi çok itici. Toplumda erkeğe biçilen rol, kalıplar gibi şeyler nedeniyle sürekli kadına hesap ödeten ya da hesap gelince elini cebine atmayan erkek hoş gelmiyor gözümüze, evet o konuda haklısınız da... Kapıdan alınıp kapıma kadar bırakılırdım, elimi cüzdanıma sürdürmezlerdi gibi bir laf çok çirkin. Seni kapından alıp elini cebine attırmayacak olanlara git o zaman, ne duruyorsun? Tamamen haksızsın demiyorum ama bu laf hoş olmamış. İnsan başkasının sırtından geçinmeye alışınca hesap ödemeyi sorun yapar, çok normal. Sevgilin zaten itici o ayrı bir konu ama sana yedirip içirenlere gidebilirsin, kimse tutmuyor seni. Sen çalışıyorsun, sevgilin hala öğrenci, kpss ile uğraşıyor, kim bilir ne zaman atacak vs. bence dengin olanlarla takılmalısın.

Ne yediniz avm de de 40 tl tuttu ya. Ayrıca erkekte hep para olur mantığını anlamıyorum olmayadabilir. Hem hep teklif etmişsiniz biraz bekleyin ödemesini ister gibi. Onlar cüzdanınıza elinizi sürdürtmezmiş ama sonuçta ayrılmışsınız dimi yürümemiş.

Ayy ne gicik tabiki sadece erkegede birakilmaz ama sevgiliniz sadece size birakmis bu isleri hani param yok felan dese neysede karti uzatir gibi yapmasi siz hesap oderken sessiz kalmasi cok itici bidahaki bulusmaya param yok cikmasakmi falan diyin bakin bakalim ne dicek tamammi dicek yoksa olurmu oyle sey Ben karsilarimmi dicek ona gore kararinizi verin

Sinosun dedigi gibi birdahaki bulusmayi bekleyecegimm...
Ayy ne gicik tabiki sadece erkegede birakilmaz ama sevgiliniz sadece size birakmis bu isleri hani param yok felan dese neysede karti uzatir gibi yapmasi siz hesap oderken sessiz kalmasi cok itici bidahaki bulusmaya param yok cikmasakmi falan diyin bakin bakalim ne dicek tamammi dicek yoksa olurmu oyle sey Ben karsilarimmi dicek ona gore kararinizi verin

Soğuduysanız ayrılın..

Sinosun dedigi gibi birdahaki bulusmayi bekleyecegimm...
Ayy esimle sevgiliyken bulustugumda cebimde paramda olmazdi hesap gelince israr ederdim ki bide Ben utanip biseyde yemezdim kola falan icerdim o yemeklere abanirdi hayir adam hadi ode dese napacam param yok artik o giderdi Ben bulasik yikardim allahtan ustume birakmadi hic simdi konusurken guluyoruz ama ozaman oyle bisey olsaydi yerin dibine girerdim heralde

Kolayi var. Taktigi veriyorum:
"Askim sen dun iskender yedim dedin ya canim çekti yarin banada ismarlarsin artik"
Bu tutmadiysa 2. Taktik:
Ben aciktim hadi yemek yiyelim diyosun. Bisey yemese bile mutlaka icecektir. Kasaya gittiginizde burdan bir pizza bir kola seklinde sadece kendi yediginizi ictiginizi oduyorsunuz ve geri cekiliyorsunuz. Adam mosmor kaliyor.

Bu arkadaşla Gelecek kararın için tek hesabı baz alma biliyorum utanıyorsun o belirsizlik anında hemen ödeme yapıp o hesap sahnesini geçmek istiyorsun ama bundan sonraki hesaplarda asla ödeme ben 3. Hesap ödemesinde rengini belli edeceğini düşünüyorum
Sen de ona göre yolunu verirsin ama sakın bi kahve içip kenara çekilme normal rutinin neyse onları yap onu denediğini çaktırma bir gün cüzdanını unut bir gün paran olmasın %100 çalışıyor
Çok net fikir sahibi olursun

Yaa sakın bu insanla olmaya devam etme dünyanın en iyisi bile olsa bi erkek sana para vermiyorsa sıfırdır asla onu erkek olarak göremezsin iğrenç bişey bu bu saatten sora para ödese de kabul etme bence bu iş olmaz çok eskiden benim de başıma gelmişti çok seviyorum die komple ben ödüyordum yeterki mutlu olsun die ama .... bosver uzun hikaye

Back
X