Hesap Ödeme Sorunu

Aslında oldukça fazla çözüm var fakat sevgiliniz hiçbirini kabul etmeyecek anlaşılan.
O zaman tek yapmanız gereken güzelce konuşup anlaşmak.
Tamam denk olmayabilir ama gün içinde 3 aktivite yapılıyorsa birini en azından sizin vermeniz uygundur.
Kendinizi yük hissettiğinizi, kendi parasını kazandığında asla böyle bir şey demeyeceğinizi ve en önemlisi neden sadece birinizin bu yükü çektiğinizi anlamadığını her şeyin çoklukla daha güzelleşeceğini anlatabilirsiniz.
Tamam hesabı ödetmesin garsonlara mahçup olmasın, ama sinemaya gidince siz alın ya da yol masraflarınızı siz karşılayın.
Ufak tefek ne bileyim canınız kahve istedi siz alın.
Ama dediğim gibi kesin ve net bir tavırla kendinizi kötü hissettiğinizi anlatın, o zaman bakış açısı değişebilir.Hatta belki hoşuan gider.
Benim sevgilim bana' hayatımda tanıdığım hesap ödeyen tek kız sensin çok garipsiyorum' demişti, ben de çok şükür cebimde param varsa bunu sevdiklerimden esirgeyecek halim yok, hayatımız ortaksa neden cebimiz ayrı ki' demiştim.O günden sonra yumuşamıştı.

Bence acik acik konusun. Ben bundan rahatsız oluyorum, bir yerde sen oduyorsan degerinde ben odeyecem de.
Bence kabul edecektir.
Israr et, zamanında eski sevgilim bana senin sevgilin gibi davranmıştı ne kdr söylediysem odetmemisti. Sonra da ayrıldıktan sonra, bunu yüzüme vurmuştu :)

Valla canım cimriliği farkettiysen uzak dur derim. Şimdi olmasada ilerde ciddi evlilik gibi şey düşünürsen çok sorun olur.

Çok güzel söylemişsiniz bu konuyu yeniden daha tatlı bir dille açacağım çünkü öncekilerde tartışma sırasında geçmişti(tartışma derken kavga değil tabiki ufak atışmalar sitemler) Belkide bu yüzden tamam öde dememiştir..
Bu söylediğiniz şey banada oldu, bi tartışmamızda elinden gelen herşeyi yapmıyorsun demiştim oda bana elini cebine attırmadım demişti çok bozulmuştum tabi baya çemkirdim
Valla canım cimriliği farkettiysen uzak dur derim. Şimdi olmasada ilerde ciddi evlilik gibi şey düşünürsen çok sorun olur.

Ben sevmezse hiç sevmeyen seversede bi türlü bırakamayan o manyaklardanım. Kolay kolay bırakamam sevdiğim insanları, bu sevgilim olsun, arkadaşım olsun. Yüzüme tükürleser yarabbi şükür der geçerim.. Ama çok şükür erkek arkadaşımın sevgisinden şüphem yok. Arada ufak tefek şeyler olur tabiki, bende kusursuz değilimki :)

arkadaşım olan bir çift vardı, bu garson faktörü yüzünden yemek yediklerinde hesabı erkek arkadaş öderdi, sinema tiyatro vs. biletlerini de kız arkadaş alırdı önceden. bence ideal bir çözüm:)

Kızlar ne takıyosunuz ya ödesin erkek biz öğrenci olduğumuz halde ben ödemem hatta hediye aldırıyorum kendime sürekli 1.5 yıldır da birlikteyiz

ben herkesin ödemesinden yanayım
mesela yegeem gidersiniz yemek yersiniz ödetmedimi ozaman bidahakine ben ödemezsem gelmem
sineme biletleri benden gibi şeyler yapılabilir

ben askima odetmeye kiyamiyorummmm pinti degil cok sukur ama banada odettirmiyor ne gorsem istermisin alayimmi diye sorar bazen sormadan alir gelir ama kiyamiyorumm o kadar calisip yoruluyor birde ben masraf olmayim diye karnim ac olsa bile hayir acikmadim diyorumm ama o da farkina variyor sanirim yine bisiler alip geliyor :)) yanimda olsunda cafeye yemege gitmesekte olur odeme sorunuda olmuyor :))

Benim sevgilimin her seferinde hesap odeyecek kadar parasi olmadi hic

Parasi olsa eminim beni surekli bir yerlere goturur ve hep hesabi oderdi

Bir yerlere oturdugumuzda genelde ben bir seyler yer icerim, o odeyemeyecegi icin bir sey siparis etmez

Alman usulu yani :)

Ama en yakin arkadasimin sevgilisi 3 umuz yemege gittigimizde bile tum hesabi oduyor

Biz de tuvalete gitme bahanesiyle filan oduyoruz o odemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…