Hesap Ödeme

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
herkese merhaba, şu ana dek ne normal arkadaş buluşmalarında Ne flört eden adamlar( artık ediyorlar mı etmiyorlar mı anlamıyorum) , hesap ödedi şu ana dek. Mesela benden olsun kahve diyorum ilk görüşmelerde kimse de kalkıp a senden olmasın benden olsun demiyor, bu konularda tecrübeli hanımlar, işin Aslı astarı nedir bir yorum almak isterim, çünkü diğer kızlara kolilerle hediye gelirken, benim bir kahvemin bile ödenmemesi moralimi bozuyor.

Ben içtiğim kahvenin parasını kimseye ödetmem .hele ne olacağımı bilmediğim adamlara hic !

Bana da çok hediye gelirdi ,çoğunu kabul etmezdim, ettiklerimi de bir zaman sonra geri gönderirdim. Neden : çünkü sevgili eski sevgili oluyordu, onlardan kalan şeyler de gözüme çöp gibi görünüyordu .

Dediğiniz çok mantıklı siz sadece kendinizinkini mi ödüyordunuz ? Evliyseniz eşle bütçe durumu ortak mı?

Dediğiniz çok mantıklı siz sadece kendinizinkini mi ödüyordunuz ? Evliyseniz eşle bütçe durumu ortak mı?
çoğunlukla kendiminkini, bazen de hepsini ,karşıdaki kişiye bağlı .

Bütçeler çok ortak ,yanı ben çalışmıyorum ,eşimin ortağıyım :) bir okulum var bitirebilirsem senin paran benim param muhabbeti olmaz evde .bugüne kadar eşim hic lafını etmeden ortak gel maaşını vereyim dedi :) ben de öyle yapıcam :)

Ya sizce hesap ödemeyen adamlar cimri midir Peki ? Ben yanlış mı değerlendiriyorum ?

Ya sizce hesap ödemeyen adamlar cimri midir Peki ? Ben yanlış mı değerlendiriyorum ?
Hiç teklif etmiyorsa cimridir yada o an parası yoktur .süreklilik olursa cimridir ama ..bana kalırsa erkek hesap odenirken öne atilabilmeli. O göstersin tavrını ,boz yine kahvemizi ödeyelim .yalnız sadece burdan cimri olup olmadığını anlayamazsın. Biraz vakit geçirip gozlemlemen gerek

Bana hiç eli açık adam da arkadaş da ( bir dostum var onun eli çok açıktır onun hakkını yiyemem) denk gelmedi, birde akrabalarımın eli çok açıktır yedirir içirirler, niye bana böyle insanlar denk geldi ki hep 25 yaşındayım bıktım ...

Kahvemi ödemeyecek nezakette olmayan adamı napim yani ilk izlenim çok önemlidir hiçde öyle eşitiz muhabbetleri bana göre değil
Şöyle bişi oluyor mesela self servis Kahveci giriyoruz içeriye adam geride duruyor ben benden olsun diyorum adam da tamam diyor da kaç defa böyle oldu sıkıldım artık...

Uzun uzun gözlemle ,hemen ilişki içine girme .baktın sana uymuyor ,hayatından uzak tut .hele cimrilere hoc yanaşma. Bu zamana kadar böylesi denk geldi diye bundan sonra da öyle olacakmış gibi düşünme .vardır bir yerde eli açık bir nasibin :)

Son cümlenize inşallah :) Şeye sinir oluyorum , adam kadın gitmiş kendine iphone Almış, geliyor 5 liralık hesaptan kaçınıyor . Diğer kızlar Ne yapıyor bi anlasak...

Şöyle bişi oluyor mesela self servis Kahveci giriyoruz içeriye adam geride duruyor ben benden olsun diyorum adam da tamam diyor da kaç defa böyle oldu sıkıldım artık...
Çok yanlış yapıyorsunuz. Kendi kahvenizi alıp geri çekilin, sadece kendi kahvenizi ödeyin. Arkadaşlarınıza da aynısını yapın. Benim de elim çok açıktır arkadaşlarıma erkek arkadaşıma karşı ama niye hep benden canım? Ağaçtan toplamıyorum parayı bende.

Siz donusumlu mu oduyorsunuz arkadas veya sevgiliyle?

Su alistirma olayina katiliyorum :)

Bunu bu kadar sorun ediyorsanız “benden olsun” demeyin. Sevgili olmadığınız biriyle ilk buluşma için böyle bir teklif sunarsanız karşıdakinin geri çevirmemesi normal. Ama devamlı böyle olursa sıkıntı tabii.

Neden geri cevirmemesi normal dediniz veya ilk bulusmada sizce kim odemeli ? Herkes erkek diyor cevremde bana ama bana denk gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…