- 21 Kasım 2017
- 29.283
- 127.955
- 598
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Eğer o erkek henüz arkadaş klasmanındaysa tıpkı diğer arkadaşlarınızla olduğu gibi birbirinize kahve ısmarlayabilirsiniz, bunda ne sakınca var ki? Eşimle henüz sevgili değildik, tatil dönüşü fazla yüküm olduğu için beni otogardan arabasıyla almak istedi. Ben de başta olmaz desem de sonra peki deyip kabul ettim ama bir şartla, ben de sana kahve ısmarlayacağım dedim. O gün ben ısmarladım, sonrasında zaten sevgili olmuştuk, bana hiç hesap ödetmedi.Neden geri cevirmemesi normal dediniz veya ilk bulusmada sizce kim odemeli ? Herkes erkek diyor cevremde bana ama bana denk gelmedi
Arkadaşlarımla ve sevgilimle aramda hiçbir zaman para mevzusu geçmedi. Sevgilimle kimde para varsa o şekilde hesaplaşırız açıkçası :) Arkadaşlarımla da bazen arkadaşlarım arar gel bi kahve ısmarlayım diye bazen ben. Hadi görüşelim şeklinde buluştuğumuzda ise bazen ben öderim bazen arkadaşlarım, bazen de alman usulü herkes kendi yediğini içtiğini öder. Hiçbir zaman sen şu kadar verdin ben şu kadar verdim muhabbeti olmadı aramızda, hatta ben ödiycem hayır ben muhabbeti olur geneldeSiz donusumlu mu oduyorsunuz arkadas veya sevgiliyle?
herkese merhaba, şu ana dek ne normal arkadaş buluşmalarında Ne flört eden adamlar( artık ediyorlar mı etmiyorlar mı anlamıyorum) , hesap ödedi şu ana dek. Mesela benden olsun kahve diyorum ilk görüşmelerde kimse de kalkıp a senden olmasın benden olsun demiyor, bu konularda tecrübeli hanımlar, işin Aslı astarı nedir bir yorum almak isterim, çünkü diğer kızlara kolilerle hediye gelirken, benim bir kahvemin bile ödenmemesi moralimi bozuyor.
Çok ayıp benim erkek arkadaşım değildi ama bir arkadaşım da para çıkarır kasa da ben öderim diyince tamam derdi sinir olmuştum gösterişe para çıkarma o zaman. Bir kız arkadaşımın da çalışmıyor diye hep ödedim hesabını bir gün bugün sen ödeme ben de çok para var dedi kasada gene ben ödiyim yaptım yok olmaz dedi sadece kendi hesabını ödedi ayıp ve bencilceŞöyle bişi oluyor mesela self servis Kahveci giriyoruz içeriye adam geride duruyor ben benden olsun diyorum adam da tamam diyor da kaç defa böyle oldu sıkıldım artık...
Diğer kızlarla ilgili erkeklere sordum kızlar cüZdanına bile götürmüyormuş ki eliniBence çok tuhaf..Hele ki ilk buluşmada
Yani bu çok kabul görmüş bir durum, ilk adımı erkek atar, evlilik teklifini erkek yapar, ailenin reisi konumunda erkektir... gibi gibi.. Bu tip örnekler çoğalarak gider, eşitlik vs tanımlarla bunu karıştırmayın nettir ki biz Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz, ama bu ilk insanlar ve hatta hayvanlar aleminde bile böyle :)) avcı toplayıcı olayı :)
Erkek avlanır dişi pişirir yedirir. Belki fazla felsefi oldu ve uzadı ama ben böyle düşünüyorum ve hatalı olan da sensin.
Geri duracaksın ve ödemesini bekleyeceksin.. ne içeceğini söyle ve tam o sırada tlf çalmış gibi yap madem bu kadar çekiniyorsun öyle bir başlangıç yaparsın, gerisi gelir zaten ... :) Hadi bol şans
Sdece kendi hesabını mı ödedi ? Millet çok uyanık var ya hepsi tek tek hesaplıyor ...Çok ayıp benim erkek arkadaşım değildi ama bir arkadaşım da para çıkarır kasa da ben öderim diyince tamam derdi sinir olmuştum gösterişe para çıkarma o zaman. Bir kız arkadaşımın da çalışmıyor diye hep ödedim hesabını bir gün bugün sen ödeme ben de çok para var dedi kasada gene ben ödiyim yaptım yok olmaz dedi sadece kendi hesabını ödedi ayıp ve bencilce
Yok annemde diyor çoğu adam cimri diye bence kadınların çoğu cüzdanı çıkarmıyor vs sonra adam hesabımı ödedi diyor yok öyle bir dünya ...Ama en en üzüldüğüm konu herkesle düşüp kalkan kadınların ağzının içine bakıyor adamlar niye böyle ?Evet onu bende fark ettim smdi iki yillik evliyim evli olmadan incede universite hayatimda artk hicbir erkek hesap odememeye calisiyor ozel univer mezunuyum orda gördüğüm de zengin kızlara yapismaya calisiyorlar hele arkadasim vardi havali telefonunu erkek arkdasina verdi durumu kiza göre daha düşük die sonra geri vercem demis erkek arkadaşı vermemis almis gitmis.bunu gbi daha cok var birde hesap en son kim masada kaliyorsa ona kitlmeye calisiyorlardi.vee dahasi vsr param yok yanimda diyip parasi olmasina ragmen hesap kitleyenler var erkekler bunu daha fazla yapmaya basladi genelde kizlar yapiyordu cevremde.belki senin cevrende kizlar daha mutevazidir hani kendi cevremdekiler icin konusuyorum,ama bende yasadim erkek arkadas konusunda eskiden birak hediye almayi dedigin gbi,sende varsa sen ode oldu.heeee alkollu mekana gidiosan baska tanışmak icin yada kiz tavlamak icin oduyorlar hesabi ama sonrasını izle ve gör.iyi insanlarda vardır ayrida gordgm bunlar.benm eşinde hafiften oyle sanki tmm hersey aliyor ama kucuk bisi istesen yuzu düşüyor daha calismiyorm cunku ic mimarım daha bir yere girmedim.
Calismiyorm die de yuzu düşüyor bu cok onemli bence yani calisirm calismam yani bana nie guveniyor dimi...kendi sacimi kendim kesiyorm tüyü mu kendin aliyorm sacimi kendim boyuorm hala yuzu düşük masrafim olur anlarm böyle şeyler de vsr konudan saptim biraz hani bu durumlarda var diye anlattim
Aman dikkatli ol☺
Evet sadece kendi hesabını. Zoruma gitmiştiSdece kendi hesabını mı ödedi ? Millet çok uyanık var ya hepsi tek tek hesaplıyor ...
Ya bence böyle insanların yüzdesi çok fazla da ifşa olmadıklarından anlaşılmıyor mesela ben cimri adam diye konu açtım sonra bir sürü benzer konu açıldı.Evet sadece kendi hesabını. Zoruma gitmişti
Diğer kızlarla ilgili erkeklere sordum kızlar cüZdanına bile götürmüyormuş ki elini
Ya bu gidişle ben evlenmeyebilirim neden bilmiyorum bana hep cimriler denk geldiKesinlikle çok pinti erkekler var, bunu anladığın anda kaçacaksın zaten. Öyle insanla hayat geçmez, biri ile tanıştırılmıştım yıllar önce, adam ilk gün kahve içtik hesap geldi abartısız on dk adisyonu inceledi : )) neye bakıyorsun ki alt tarafı iki kahve su falan :))) ısrarlar üzerine ikinci buluşmaya da gittim o çok daha efsaneydi vapura binecekken kendi akbilini bastı senin var mı diye sordu yok deyince de resmen suratı düştü komediydi zaten ondan sonra da bir daha asla görüşmedim
Kendi abim, kuzenim,babam onları görerek büyüdüm, ve her zaman ne olursa olsun erkek ağırlığını gösterir derlerdi, parası yoksa çıkmayacak bir kızla ilk buluşmaya, üzgünüm.. zaman içinde olabilir ama hele ki ilk buluşmada hesabı ödetmek resmen saygısızlık bana göre
Bana şu ana dek bir kahve ısmarlayan Bile olmadı ki anlamıyorum Yani bir tane de mi olmaz...Kesinlikle çok pinti erkekler var, bunu anladığın anda kaçacaksın zaten. Öyle insanla hayat geçmez, biri ile tanıştırılmıştım yıllar önce, adam ilk gün kahve içtik hesap geldi abartısız on dk adisyonu inceledi : )) neye bakıyorsun ki alt tarafı iki kahve su falan :))) ısrarlar üzerine ikinci buluşmaya da gittim o çok daha efsaneydi vapura binecekken kendi akbilini bastı senin var mı diye sordu yok deyince de resmen suratı düştü komediydi zaten ondan sonra da bir daha asla görüşmedim
Kendi abim, kuzenim,babam onları görerek büyüdüm, ve her zaman ne olursa olsun erkek ağırlığını gösterir derlerdi, parası yoksa çıkmayacak bir kızla ilk buluşmaya, üzgünüm.. zaman içinde olabilir ama hele ki ilk buluşmada hesabı ödetmek resmen saygısızlık bana göre
Bana şu ana dek bir kahve ısmarlayan Bile olmadı ki anlamıyorum Yani bir tane de mi olmaz...
kahve benden olsun deme deme :) saf kız imajı çiziyorsun sanırım:) ah ah seni iyi anlıyorum bıraksalar ben de öyleyimherkese merhaba, şu ana dek ne normal arkadaş buluşmalarında Ne flört eden adamlar( artık ediyorlar mı etmiyorlar mı anlamıyorum) , hesap ödedi şu ana dek. Mesela benden olsun kahve diyorum ilk görüşmelerde kimse de kalkıp a senden olmasın benden olsun demiyor, bu konularda tecrübeli hanımlar, işin Aslı astarı nedir bir yorum almak isterim, çünkü diğer kızlara kolilerle hediye gelirken, benim bir kahvemin bile ödenmemesi moralimi bozuyor.
Tam olarak dediğiniz gibi de demesem de karşı taraf öder mi bilmiyorum :/ aynen saf kız imajı çiziyorum napmak lazım ?kahve benden olsun deme deme :) saf kız imajı çiziyorsun sanırım:) ah ah seni iyi anlıyorum bıraksalar ben de öyleyim
kahveler benden pastalar börekler benden ama kendimi tutuyorum tutmak zorundayız:) yoksa kıymet bilinmiyor
Erkeği olmak gibi derken açar mısınız ?ben ilk görüşmeyse tamamını değil içtiğim yediğim kadarını ödemeyi teklif ederim her zaman için. arkadaş flört fark etmez. bana ne yani onun yiyip içtiğinden. ben cebimdeki paraya göre oturuyorsam ona göre 5 im varken 10luk bişey tüketmiyorsam ondan da aynısını beklerim. ama ilişki başlamış belli bi aşamaya gelmişse asla senin benim yapmam ama bununda sınırını bilmek gerekmiş şuan ilişkimin erkeği modundayım erkeği çok da rahata erdirmemek gerekmiş
Erkeği olmak gibi derken açar mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?