Hesap sormak istiyorum

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Hayatınızda hiç hesap sormak istediğiniz ama
fırsatını bulamadığınız zamanlar oldu mu??
kimlere ne için hesap sormak isterdiniz.?
Genel anlamda ele alalım lütfen...

olmaz mı?
oldu tabi...
babama sormak isterdim.
gerçi onun vereceği hesaplar bitmezdi ya neyse:umursamaz:
çok haksızlık yaptı bana/ bize
fırsatım var hesap sormak için
ama bununda bir zamanı var:hulya:
biraz daha beklesinboshayallersmile

Bende amcama hesap sormak isterdim beni iki kez eşime rezil ettiği için...
Ama sormaya bile utandığım şeylere nasıl cevap verebilecek ki...

Hesap sormak istediğim okadar çok kişi varki,
*önce anneme neden ben daha 19 yaşındayken baskı yaparak evde kalacan evlen bundan iyisini bulacan ailesi çok çok iyi diye diye hatta günlerce bana küsen anneme.
Bak anne ne haldeyim içimde fırtılar var bide güzel bir kızım ikimize kıydın anne daha gençcecik bir kızın hayyallerini yıktın koskoca bir MUTSUZLUĞUN içindeyim
*Eşime,
hiç bir zaman aileye olamadık, hep benden önceleri vardı
okadar ilgisiz ve sevgisiz duruyorki soğuyorum ondan kızım olmaza gitmişdim hayatından çokdan
*görümce,
evliliğimde baştan sona herşeye ama herşeye karışdı gideceğimiz yerlere kadar çok üzdü kırdı beni şimdi aramızda koskocaaaaman bir MESAFE var kendisi istedi bunu
*Kaynanama
çok küçük yaşda evlendim annem babam onları hep tanıyordu,hep iyi insanlar dediler ama evlenince ailemde bende gördk yüzleri büyük bir pintilik hep yöneltme çabalarına destek olacak yerine köstek oldu bir kere arkamda durmadı şimdi iyi olsak ne yazar

BenİM en güzel yaşlarım gelip geçiyor gençliğim gidiyor aşkım sevgim saygım kendime olan güven azalıyor.
BUNLARIN HESABINI SANMIYORUM ONLARA SORACAĞIM ÖMÜRÜM GÜZEL GÜNLERİM BÖYLE GEÇİP GİDECEK.
ÇÜNKÜ GÜZEL KIZIMA KIYAMAM BENİM HATAMI O ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL Kİ MASUM MELEĞİM...

anneme sorardım hoş arasıra sormaya yelteniyorum ama verdiği cevaplar klasik,sıradan paçayı sıyırma kaygısı taşıyan özellikte.

birgün kendisinde bana hesap verme cesareti olduğunu hissedersem hesabımı soracağım

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

her şeye rağmen her şeyi değiştirebileceğine inanıyorum ben yaa.

hesap sormak istedigim 2 kişi var biri konusmadıgım dayım biride biri işte

Hayatınızda hiç hesap sormak istediğiniz ama
fırsatını bulamadığınız zamanlar oldu mu??
kimlere ne için hesap sormak isterdiniz.?
Genel anlamda ele alalım lütfen...

oooooo okadar çok varki
namusuma iftira atan şıllığın karşısına geçip tek kelime söyleyemedim ya içim ona yanıyor neyse bu işin ahireti de var elim yakanda ama ..bu dünyada yüzüne tükürmek isterdim herkezin içinde rezil etmek isterdim kinim büyük ..çok büyük.......

Hiç oturup düşünmemiştim ama aileme sorardım sanırım. Zor günler atlattık ikisinin çekişmesinin ortasında az bırakmadılar bizi kardeşimle ve ben evlenmeden önce başka bir ciddi ilişkim olmuştu babam onunla olmasını çok istedi ama annemle olan sorunları yüzünden ilişkim bozuldu yada bozulucaktı bilmiorm ama ben onu sorumlu tutuorm.

Son düzenleme:
Şurada sıraya girseler bilmem kuyruğun sonu nereye varır?
Ama bir gün mutlaka!
Bu dünyada değilse bile öteki tarafta ellerim yakasında olacak!!!!

Amcamdan ve halalarımdan hesap sorardım..
Hele amcamdan daha fazla babam kanser hastası ameliyat oldu ne aradı nede geldi böyle kardeşlik olmaz olsun ...

45 kişilik bir ekibin yıllık jestiyonunu yöneticimiz tek başına cebine indirip ertesi günde nispet yapar gibi altına jeep çektiğinde bunun hesabını sormak isterdim, geceleri rahat uyuyabiliyormusun hakkımızla altına araba çektin diye hesap sormak isterdim?
20 yıllık dostuma kıskançlıkları nedeniyle dostluğumuzu bitirdiği için şimdi için rahatmı diye sormak isterdim?
kayınpederime oğlunu piç gibi bıraktın, nasıl can vermeyi düşünüyorsun? oğluna ve bana bunları yaşattın karınla senin iki elim yakanda olacak öteki dünyada diye hesap sormak isterdim

O kadar çok kişi var ki?
Ama Allaha havale ettim.:Saruboceq:

bir çok kişi var hesap sormak istediğim

ilki eşimin amcası, sadece ona sorsam bile yeter aslında.

diğerleri onun yanında çok masum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…