Hesap sormak istediğim okadar çok kişi varki,
*önce anneme neden ben daha 19 yaşındayken baskı yaparak evde kalacan evlen bundan iyisini bulacan ailesi çok çok iyi diye diye hatta günlerce bana küsen anneme.
Bak anne ne haldeyim içimde fırtılar var bide güzel bir kızım ikimize kıydın anne daha gençcecik bir kızın hayyallerini yıktın koskoca bir MUTSUZLUĞUN içindeyim
*Eşime,
hiç bir zaman aileye olamadık, hep benden önceleri vardı
okadar ilgisiz ve sevgisiz duruyorki soğuyorum ondan kızım olmaza gitmişdim hayatından çokdan
*görümce,
evliliğimde baştan sona herşeye ama herşeye karışdı gideceğimiz yerlere kadar çok üzdü kırdı beni şimdi aramızda koskocaaaaman bir MESAFE var kendisi istedi bunu
*Kaynanama
çok küçük yaşda evlendim annem babam onları hep tanıyordu,hep iyi insanlar dediler ama evlenince ailemde bende gördk yüzleri büyük bir pintilik hep yöneltme çabalarına destek olacak yerine köstek oldu bir kere arkamda durmadı şimdi iyi olsak ne yazar
BenİM en güzel yaşlarım gelip geçiyor gençliğim gidiyor aşkım sevgim saygım kendime olan güven azalıyor.
BUNLARIN HESABINI SANMIYORUM ONLARA SORACAĞIM ÖMÜRÜM GÜZEL GÜNLERİM BÖYLE GEÇİP GİDECEK.
ÇÜNKÜ GÜZEL KIZIMA KIYAMAM BENİM HATAMI O ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL Kİ MASUM MELEĞİM...
Hayatınızda hiç hesap sormak istediğiniz ama
fırsatını bulamadığınız zamanlar oldu mu??
kimlere ne için hesap sormak isterdiniz.?
Genel anlamda ele alalım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?