senin hiç hesabın tamamını ödediğin oldu mu hiç?
yani mesela dondurma alıyorsunuz 7 lira iki dondurma diyelim napıyorsunuz?
(cevap vermekten cok soru soruyorum:)
hahah hiç olmadı bu.eski sevgilimin hesaplarını çok öderdim evet.ama iki dondurma 7 lira ben öderim evet jepsini.
Tüm hesapları erkek ödesin, sinema vb. aktivite ücretlerini erkek ödesin, erkek çiçek alsın, erkek özel günleri atlamasın, erkek arabasıyla alsın-bıraksın, erkek jest yapsın, erkek poşet taşısın, erkek kız tuvalete bile gitse kapıda beklesin, kız trip atsın erkek gönlünü alsın, erkek pırlanta tektaş alsın evlenme teklif etsin, erkek mobilya alsın, erkek düğün yapsın... Yapsın ama ondan sonra hiç "eşitiz" demeyin.
Hesap ödeme tüm bunların temelindeki mantığınızı yansıtır. Tüm masrafları erkeğe yıkmak (hele ki para kısıtı söz konusuyken) "benimle sevgili olmak için benim masraflarımı karşılamalı" demektir. Bu şekilde söyleyince bile kulağa ne kadar kötü geliyor, değil mi? Hesap paylaşmak illa her masrafı kuruşu kuruşuna ikiye bölmek değildir.
ayrıca şöyle bi durum var fikrinizii almak istiyorum. mesela bizde ilişkinin başlarında hep o öderdi. sigaramı bile alırdı. şuan çok sıkışık 2 haftadır falan heryerde ben ödüyorum. ayrıca 200tl verdim borçlarını kapatması için. arkadaşlarım bu çocuk seni kullanıyor resmen demeye başladı. ama ben hiç öyle düşünmüyorum. sizce de durumu sıkışıkken yardımcı olmam dogru değilmi ????
ayrıca şöyle bi durum var fikrinizii almak istiyorum. mesela bizde ilişkinin başlarında hep o öderdi. sigaramı bile alırdı. şuan çok sıkışık 2 haftadır falan heryerde ben ödüyorum. ayrıca 200tl verdim borçlarını kapatması için. arkadaşlarım bu çocuk seni kullanıyor resmen demeye başladı. ama ben hiç öyle düşünmüyorum. sizce de durumu sıkışıkken yardımcı olmam dogru değilmi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?