ay kudurmus resmenHoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bana dediği ilk birlikteliğimizi o gece yaşarız dedi
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
acaba günahınımı alıyorum ? Siz ne hissedersiniz böyle bi durumda ?
Bu arada daha bir ay bile olmadı beraberliğimiz
Tanıştık sevgili oldukHem niyeti belli hem itici .. duygusallıktan yoksun..
Ayrıca bir aydır bitliktesiniz ne kadar oldu tanışali?
Benim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için
Nerden biliyorsunuz bıraktığını yanınızda içmiyor belki. Ayrıca ne hadsizlik bu böyle siz hiçbir cevap vermediniz mı bu dangozaBenim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için
1 ay da ne birlikteliği ya sakın bi yanlış yapma bence niyeti belli zaten açıkça söylemişHoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bana dediği ilk birlikteliğimizi o gece yaşarız dedi
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
acaba günahınımı alıyorum ? Siz ne hissedersiniz böyle bi durumda ?
Bu arada daha bir ay bile olmadı beraberliğimiz
Adam beni sevmiyor mu yaniHayır tabi ki bu işler randevu defterine tarih atar gibi olmaz.. Şu gün şu saatte sevişilecek. Çok komik =))
Ben eşimle tanıştığımda ilk 6 ay birlikte olmayacağım diye söz vermiştim kendime, sonuç olarak 1 hafta sonra adamı eve attığımda olanlar oldu. Yani böyle şeyler anlık gelişir. Planla sevişilir mi yahu
Tabi hesapladı dünya para gidecek dediğin gibi parası da boşa gitmesinSevgililier günü organizasyonu BOŞA GİTMESİN istiyor gibi
Bana dedi ki hatta al toprağa götür verme sakın gibi saçma sapan bi espri yaptı güyaErkek olsam, duygusal olarak birşeyler hissettiğim bir kadını cinsel olarak çok arzulasam bile onun beni yanlış anlamaması, sadece cinsellik olarak onunla olduğumu düşünmemesi ve benden korkmaması için böyle bir cümle kurmazdım.
Duygusal değilde hormonsal amaçlarla sizinle birlikte gibi.. Bence çok bağlanmayın...
Terbiyesiz! Soğumadınız mı bu olaylardan sonra?Bana dedi ki hatta al toprağa götür verme sakın gibi saçma sapan bi espri yaptı güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?