Bana dedi ki hatta al toprağa götür verme sakın gibi saçma sapan bi espri yaptı güya
Ne bilim küfürlü konuşan biri zaten onun tarzı böyle cümleler şaşırmadım ama kendine gel hadsizlik etme dedim güldü sadece ne dedim ya şaka yaptım sen öyle yatmayalım diyince dedi.Terbiyesiz! Soğumadınız mı bu olaylardan sonra?
Adam beni sevmiyor mu yani
Ama değer verip sevseydi de 3 gündür arardı. Ben sessiz kaldım o da ne yazıyor ne arıyor...Bu konuda yorum yapabilmemiz için yeterli ipucu yok. Şahsen, sevişmek isteyen ve bunun için gün belirleyen bir erkek için direkt "sevmiyor" etiketini yapıştıramayacağım... Bu arkadaş ya çok heyecanlı ve saf, ve size karşı çok arzulu.. Kendini tutamıyor ve patavatsızca saçmalıyor. Ya da aklı sadece uçkurunda, öylesine takılmak istiyor, bağlanmak istemiyor. Bilemeyiz. iki lafıyla yorum yapmak zor.
Tabi hesapladı dünya para gidecek dediğin gibi parası da boşa gitmesin
Ay uzak durun lütfen. Sırf küfürlü konuşması bile devam etmemeniz için sebep bence. Ne istediği ortada zaten.Ne bilim küfürlü konuşan biri zaten onun tarzı böyle cümleler şaşırmadım ama kendine gel hadsizlik etme dedim güldü sadece ne dedim ya şaka yaptım sen öyle yatmayalım diyince dedi.
Nolursunuz bu adamla tatile gitmeyin ve birlikte olmayın . Seven erkek sevdiği kızın böyle hassas ve önemli konudaki fikrine saygı duyar ya .evlenince yaşanır biseyler seni zorlamam der . Ne demek verme mezara götür falan çok cok çirkin bir konuşma üslup . Belliki tek bir amacı var cinsellik istediğini alamayacak gibi olunca aramamış kendini geri çekmiş ama iğrenç yani . Kendinizi kimseye kullandirmayinAma değer verip sevseydi de 3 gündür arardı. Ben sessiz kaldım o da ne yazıyor ne arıyor...
böyle olunca da sevmiyor değer vermiyor ki peşime düşmüyor izlenimi uyandırıyor. Seven isteyen emek vermez mi? Ben emek veririm şahsen kaybetmek istemediğim biri için.
Bana dedi ki hatta al toprağa götür verme sakın gibi saçma sapan bi espri yaptı güya
Aynen oralı olmayınca aramalarini kesmis zaten vardır onun başka planlar yaptığı kızlar konu sahibi tek değildir. Onla olmayacağını anladı başkasıyla 14 şubat planı yapıyordur :)Nolursunuz bu adamla tatile gitmeyin ve birlikte olmayın . Seven erkek sevdiği kızın böyle hassas ve önemli konudaki fikrine saygı duyar ya .evlenince yaşanır biseyler seni zorlamam der . Ne demek verme mezara götür falan çok cok çirkin bir konuşma üslup . Belliki tek bir amacı var cinsellik istediğini alamayacak gibi olunca aramamış kendini geri çekmiş ama iğrenç yani . Kendinizi kimseye kullandirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?