Hesapla kitapla olurmu bu işler?

Bana dedi ki hatta al toprağa götür verme sakın gibi saçma sapan bi espri yaptı güya

Ve siz hala bu insanla mı birliktesiniz ? Kendinize biraz değer verseniz keşke.Resmen terbiyesizlik bu yaptığı,hala beni seviyor mu diye soruyorsunuz,aşık olsa ne olacak bu zihniyetteki adamdan hayır mı gelir ?

Adam beni sevmiyor mu yani

Bu konuda yorum yapabilmemiz için yeterli ipucu yok. Şahsen, sevişmek isteyen ve bunun için gün belirleyen bir erkek için direkt "sevmiyor" etiketini yapıştıramayacağım... Bu arkadaş ya çok heyecanlı ve saf, ve size karşı çok arzulu.. Kendini tutamıyor ve patavatsızca saçmalıyor. Ya da aklı sadece uçkurunda, öylesine takılmak istiyor, bağlanmak istemiyor. Bilemeyiz. iki lafıyla yorum yapmak zor.

Ama değer verip sevseydi de 3 gündür arardı. Ben sessiz kaldım o da ne yazıyor ne arıyor...
böyle olunca da sevmiyor değer vermiyor ki peşime düşmüyor izlenimi uyandırıyor. Seven isteyen emek vermez mi? Ben emek veririm şahsen kaybetmek istemediğim biri için.

Tabi hesapladı dünya para gidecek dediğin gibi parası da boşa gitmesin

Siz bu düşünceye sahipseniz bence bu ilişkiyi bitirin. Zira kendinizi bu yorumda çok kötü bir duruma konumlandırıyorsunuz.. Böyle düşünüyorsanız gerçekten bu adam hakkında, bence iyi niyetli ve saf bir durum yoktur aranızda.

Ne bilim küfürlü konuşan biri zaten onun tarzı böyle cümleler şaşırmadım ama kendine gel hadsizlik etme dedim güldü sadece ne dedim ya şaka yaptım sen öyle yatmayalım diyince dedi.
Ay uzak durun lütfen. Sırf küfürlü konuşması bile devam etmemeniz için sebep bence. Ne istediği ortada zaten.

Adamın diline vurmuş, artık kaç zamandır sevişmiyorsa. Feci itici bir muhabbet. Otel odası ne ya? Günahını almanız için niyetinden emin olmamanız gerekir. Adam sevişmek için tarih vermiş, niyetini anlamanız için ne olmalı başka? Böyle bodoslama geleni, gelişine vurup saha dışına şutlamak lazım bence.

İstiyorsan git istemiyorsan gitme.
Çok net.
Tabi herşeyi geçtim şöyle de birşey var 1 aylık tanıştığını biri ile şehir dışına çıkma cesareti ben olsam gösteremezdim

Nolursunuz bu adamla tatile gitmeyin ve birlikte olmayın . Seven erkek sevdiği kızın böyle hassas ve önemli konudaki fikrine saygı duyar ya .evlenince yaşanır biseyler seni zorlamam der . Ne demek verme mezara götür falan çok cok çirkin bir konuşma üslup . Belliki tek bir amacı var cinsellik istediğini alamayacak gibi olunca aramamış kendini geri çekmiş ama iğrenç yani . Kendinizi kimseye kullandirmayin

Peki siz neden bu insanla sehir disinda bi tatil plani yapiyosunuz ki

Bana dedi ki hatta al toprağa götür verme sakın gibi saçma sapan bi espri yaptı güya

Ayy lütfen hemen şu abazayi her yerden silip engeller mısın? Seni sevmediği o kadar ama o kadar belli ki. Otelde beraber olacak sonra eve dönünce bir daha arayıp sormayacak. Siz de binlerce kız gibi otele gittik kaldık sonra geldik ne arıyor ne soruyor ben yazıyorum 5 saat sonra cevap veriyor diye konu açacaksınız ve pişman olacaksınız çünkü aynı kafada değilsiniz. Bir ilişkiden beklentileriniz aynı degil. Değer vermiyor size net. Seven adam zaten 3 gündür aramamazlik yapmaz merak eder napıyorsun nerelerdesin diye. Bu her zaman böyledir.

Aynen oralı olmayınca aramalarini kesmis zaten vardır onun başka planlar yaptığı kızlar konu sahibi tek değildir. Onla olmayacağını anladı başkasıyla 14 şubat planı yapıyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…