seni kullanıcaktır büyük ihtimalHoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bana dediği ilk birlikteliğimizi o gece yaşarız dedi
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
acaba günahınımı alıyorum ? Siz ne hissedersiniz böyle bi durumda ?
Bu arada daha bir ay bile olmadı beraberliğimiz
Benim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak içinseni kullanıcaktır büyük ihtimal
afilli cümleler kurup şeytan gibi kanına girmesine izin verme bacım
Tabi orasını sen hissedersin ama canım erkekler çok tehlikeli yaratıklardır dikkat etBenim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için
Hoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Duygularımız karşılıklı. Ama bi sorun var. Konsere gidelim dedim tamam dedi konser sonrası da evlere gitmeyiz otelde kalırız dedi bende bozuldum söyledim ne o öyle beni otel odasına mı atıcaksın dedim tamam gitmeyiz dedi. İki gün once görüştük tatil planı yaptık boluya gidelim dedik şubat 14 te.
Bunun hesabı kitabı olur mu? Adam sanki direkt o konuya odaklanmış. Ben kendimi kötü hissediyorum sanki beraber olucaz ve gidicek gibi. 14 şubatta ilk beraberliğimizi yaşarız demek saçma değil mi? Ben onla romantik tatil planlarken o beraberliğimizi hesaplıyor sanki...
böylesini de ilk gördüm önceden pazarlık yapıyor dsdasdsadHoşlandığım erkekle görüşmeye gittim. Beni çok beğendiğini söyledi. Bende ondan hoşlanıyorum zaten...
Sizin için değil, sağlığı için bırakmıştır? Belkide zaten hiç gerçekten içmiyordu ve sadece sizi etkilemek için senin için bıraktım dedi? Sanki çok büyük bir aşk göstergesi.. Sırf bu yüzden otele mi gideceksiniz? Gideceksenizde gidin tatile, gezin tozun eğlenin sonrada ay regl oldum hay Allah seneye 14 şubatta artık ilk birlikteliğimizi yaşarız. Tatil için sağol Bye diyin.Benim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için
Benim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için
Tanıyan sizsiniz bunu biz bilemeyiz ama sözde bırakmış olabilir sizin yanınızdan ayrılınca içse nerden bilebilirsiniz kiBenim için senelerdir içtiği sigarayı falan bıraktı bunlardamı hep göz boyamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?