Heves ve hayal kırıklığı

Bir kere daha dene ayni sey tekrarlanirsa o zman umidi kes derim.islerini halletsin ama yarim saatde olsa seni gorsun oyle gitsin simdiki liseliler bile sosyal medyadan birbirlerini bulup resmen oldugu sehre gidenler var.ki bende orda oturuyorm tuzlayla pendik arasinda cok bir mesafe yok sen dene bence son sansi ver.

Kendimi de sorguluyorum acaba arkadaşının babası ölmüşken buluşma mevzusunu açarak bencillik mi ediyorum diye,ama bu bir yandan da ilk defa olan bir şey değil ki hep mi denk gelir araftayım kısaca bunda da bir hayır vardır diyorum bazen de tak ediyor canıma

Aynen öyle benim ondan hiçbir beklentim yok ki,ya benim ailem baskıcı olduğu halde hafta içi hangi gün gel dese yanına gidebilecek kadar vakit ayırmaya hazırım ona para harcatmam gidip sahilde oturmaya dahi razıyım sesimi çıkartmam tek isteğim yan yana olup bir kere sarılıp kokusunu alabilmek heveslenip hayal kurunca o kırıldığı an berbat bir his

Defalarca uğraştım alttan aldım daha fazla çabalamam zaten,madem hep bir şey çıkıyor bu defa ben hiçbir çaba göstermeyeceğim her şey olacağına varsın

yalan söylüyor.buluşmak istemediği için bahaneler bulmuş hep.siz niye katlanıyorsunuz ki?çocuk mu kandırıyorsun demedinizmi ,bence deyin

ya sizinle buluşmak istemiyor yanlızca mesajlaşmak vakit geçirmek istiyor,
ya da sizinle buluşmak istiyor ama parası yok.

2.5 aydır hiç mi müsait bir günü olmadı, hiç mi cebinde 2 çay söyleyecek parası olmadı, bana hepsi bahane başka bir nedenle buluşmak istemiyor gibi geldi.

Arkama bile bakmadan koşarak kaçarım . Adam hep bahane uydurmuş halbuki ne kadar yakınsınız 1 saat de olsa görüşmek isteyen ayarlar eder görüşür. Maddi de değil sorun başka şeyler var bence. Oyalanma arkadaşım önüne bak bence ne ara ne sor !

eee paran olmasa da olur ne var sahilde gezeriz

acıkırsak ben iki simit alırım deseydiniz

Ay bi buluşmak amma olay olmuş...
Hiç görmediğiniz adamla da 2 aydır konuşacak ne buluyorsunuz, ben bu tür muhabbetleri ilişki olarak göremiyorum kusura bakmayın...

Bana da öyle geldi.Benim 12 yaşındaki oğlumun cebinden 2 çay simit parası çıkar,bu ne yani.Biz eşimle buluşacağımızda o günlerimizde ,öyle heyecanla gelirdi ki,eli ayağı titrerdi sevinçten.Bazen parkta çay simit,bazen pidecide pide yerdik.Sevene bunlar mani olmaz,o senle görüşmek istemiyor konu sahibi üzgünüm.Ama bana o kadar naif ve tatlı geldin ki, gerçekten seven çıkacaktır karşına,bunla zaman kaybetme.Başka bir eğlence bulsun kendine...

sanki biraz bahane buluyor gibi geldi çünkü her defasında mı birşey olur. ya kendine güvenmiyor beğenilmemekten korkuyor ya parası yok ya da niyeti yok.

Bence para meselesi değil sonuçta lüks restorana götürecek değil ya bir yerde çay da içilir oturulur yani bence bahane ve artık rest çekmenin zamanı gelmiş görüşmeyeceksek burada konuşmanın anlamı yok deyim kestirip atın istiyorsa döner de görüşür de istemiyorsa sesi çıkmaz biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…