- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Sabahtan akşama kadar arkadşaının yanında olmasın da sat 16 ya kadar olsun. Sonra senin yanına gelsin; en azından2 saat görüşün birbirinizi görün, bir çay içip dönğn. 2 buçuk ay boyunca 20 dakikalık yoldan gelememesinin sebebi ya pintiliği, ya hayatında başka birinin olmasını istiyor seni benimsemedi, ya da başka biri ile birlikte. Son anda bahaneler bularak da seni elde tutuyor vakit geçirmek için.
Bir kere daha dene ayni sey tekrarlanirsa o zman umidi kes derim.islerini halletsin ama yarim saatde olsa seni gorsun oyle gitsin simdiki liseliler bile sosyal medyadan birbirlerini bulup resmen oldugu sehre gidenler var.ki bende orda oturuyorm tuzlayla pendik arasinda cok bir mesafe yok sen dene bence son sansi ver.
Buluşmak istemiyor. Bariz. Engeli çıkan bu gün işim var ama şu gün buluşalım der. Hep bahane, hep bahane... Nereye kadar....
direk bakman gereken yön.
belki bir ilişkisi var. belki görüştüğü birden fazla kişi var ve bunlar yüzünden size ayıracak vakti yok.
o kişiye göre siz vakit ayrılcak kadar değerli değilsiniz. ısrarı bırakın, aramayı sormayı kesin. kendi yolunuzu çizin.
direk bakman gereken yön.
belki bir ilişkisi var. belki görüştüğü birden fazla kişi var ve bunlar yüzünden size ayıracak vakti yok.
o kişiye göre siz vakit ayrılcak kadar değerli değilsiniz. ısrarı bırakın, aramayı sormayı kesin. kendi yolunuzu çizin.
Çalışıyordu 1 ay önce çıktı iş yerinden,bahsettiğim yakın arkadaşına yüklü bir miktar borç vermişti 3 hafta önce o yüzden görüşemedik bana bunu söyledi açık bir şekilde ama geri aldı şu an öyle bir sıkıntısı yok
Neden buluşmaması gereksin ki?Mantıklı bir sebep bulamıyorum düşününce
Bana da öyle geldi.Benim 12 yaşındaki oğlumun cebinden 2 çay simit parası çıkar,bu ne yani.Biz eşimle buluşacağımızda o günlerimizde ,öyle heyecanla gelirdi ki,eli ayağı titrerdi sevinçten.Bazen parkta çay simit,bazen pidecide pide yerdik.Sevene bunlar mani olmaz,o senle görüşmek istemiyor konu sahibi üzgünüm.Ama bana o kadar naif ve tatlı geldin ki, gerçekten seven çıkacaktır karşına,bunla zaman kaybetme.Başka bir eğlence bulsun kendine...Ne kadar saçma
Kalkıp iki akbil basıp da parkta buluşmaya da mı gelemiyor?
2 liralık poğaça da mı yiyemiyorsunuz?
Veya kapının önünde de mi oturamıyorsunuz?
Ben hiç iyi kokular almıyorum bu adamdan.
Sırf bahane.
Ben cenaze olayına inanmadım.En klasik yalandır.Ha eğer herşey aksi gidiyorsa hayatında adamın, uzak durmakta fayda var zaten.şimdi olmaz. Arkadaşının yanında olması lazım. Sizinle uğraşmaz. Başka bir gün yapin.
Kizma da insanlar basini ayni yastiga koydugu kocasinin gercek yuzunu bosanirken goruyor, instagramdan tanistigin birine inanmak ne kadar dogru onu bilemedim.Sabrım taştı taşıcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?