- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
O yüzden mi bu kadar bahtsızım
Ben hevesimin kırıldığını neden hep yan yana gelme planı yaptığımız günlerde ille de sorun çıktığını ona söylediğim zaman da ben istemiyor muyum sanki elimde değil kız bağır haklısın ama sen de beni anla diyor
2,5 ay iyi dayanmışsın.
Adam burnunun dibinde,öyle bir kaç gün bile beklenmez ki.
Madem tanıştın,çıkar oturursun bir yerde ya aynı gün ya da ertesi gün.
2,5 ay iyi dayanmışsın.
Adam burnunun dibinde,öyle bir kaç gün bile beklenmez ki.
Madem tanıştın,çıkar oturursun bir yerde ya aynı gün ya da ertesi gün.
sizin ki birliktelik degil ki zaman doldurma. adamin umrunda degilsin bence.
Seninle bulusmamasi gerekiyor ve o yuzden butun tesadufler denk geliyor
Bize inanırsın veya inanmazsın bilemem ama buradaki çoğu kadın (kendim dahil)
Böyle tuhaf adamlarla karşılaşmış tecrübeli insanlarız
Konunu takip edeceğim
Adım gibi eminim bir mokluk çıkacak
Umarım bir zarar görmezsin
Biraz bencilce gelecek ama daha ilk buluşmada maddi sebepleri öne süren erkek benim gözümden düşerdi. Uzun zamandır süren bir ilişkimiz olsa param yok diye samimi açıklamayı kabul ederdim ama ilk buluşma için bu sebebi duymak istemezdim. Bence bir kere daha düşünün
Adamin ya başka sevgilisi var. Ya parası yok. Ya bişey ya bişey.
Senle bulusmamak için de bahane uyduran bir yalancı
Ayrıca şu an sevgili degilsiniz. Sevgililer en az 1 kez görüşmüş olurlar tatlım
Eee ben de onu söylüyorum zaten.Plan yapma kısmında sorun yok,hazırlanıyorum giyeceğim kıyafete kadar ayırıp bekliyorum ya akşamına ya da öğlen bir sorun çıkıyor 4-5 defadır bu artık canımı sıkmaya başladı
o zaman tek diyeceğim seni oyalıyor.
Sonunda öyle olucak gibi ama bakalımEeeh sıktın artık dersin
Bu yönden hiç bakmadım olaya
Canım sakın o yazana kadar yazma,arama,buluşma falan teklif etme. Arana olabildiğince mesafe koy. Eğer istiyorsa o uğraşsın. Kafanı başka şeylerle meşgul et.
Çok garip , mesafe çok yakın buluşmak istememesinde bir sebep var mutlaka ama iyi bir sebep değil sanırım . Size karşı duygularından emin değil galiba yada daha önce yüzyüze görüşmediğiniz için çekiniyor olabilir mi ?
Onun yüzünden telini kapatma hayat devam ediyor. Hiçbirşey olmamış gibi ama mesafeli davranabilirsin. Tel kapatmak yada engellemek erkeklerde ego şişkinliği yaratır emin ol.Gece buluşamayacağımızı arkadaşının yanında olması gerektiğini söyledi tamam dedim,bana böyle soğuk olma susma canımı yakıyosun öldürsen daha iyi böyle davranma diyor,şu an telefonum kapalı açmayı da düşünmüyorum kafam çok dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?