Heves ve hayal kırıklığı

Bize inanırsın veya inanmazsın bilemem ama buradaki çoğu kadın (kendim dahil)

Böyle tuhaf adamlarla karşılaşmış tecrübeli insanlarız

Konunu takip edeceğim

Adım gibi eminim bir mokluk çıkacak

Umarım bir zarar görmezsin

2,5 ay iyi dayanmışsın.
Adam burnunun dibinde,öyle bir kaç gün bile beklenmez ki.
Madem tanıştın,çıkar oturursun bir yerde ya aynı gün ya da ertesi gün.

Plan yapma kısmında sorun yok,hazırlanıyorum giyeceğim kıyafete kadar ayırıp bekliyorum ya akşamına ya da öğlen bir sorun çıkıyor 4-5 defadır bu artık canımı sıkmaya başladı

2,5 ay iyi dayanmışsın.
Adam burnunun dibinde,öyle bir kaç gün bile beklenmez ki.
Madem tanıştın,çıkar oturursun bir yerde ya aynı gün ya da ertesi gün.

Plan yapma kısmında sorun yok,hazırlanıyorum giyeceğim kıyafete kadar ayırıp bekliyorum ya akşamına ya da öğlen bir sorun çıkıyor 4-5 defadır bu artık canımı sıkmaya başladı

Her fikire her yoruma saygım var,kendim içinden çıkamadım ki buraya gelip sizlerden yardım istedim biliyorum ki zarar görmemi kimse istemez herkes içinden geleni söylüyor dilerim sonu hüsran olmaz

Bunu direkt söylemedi ısrar ettim bayağı sonra utanarak sıkılarak paramı arkadaşıma verdim o geri vericek haftaya o zaman buluşuruz söz dedi,tamam dedim canın sağ olsun üzülme sen destek oldum 3 hafta oldu almış artık parayı bugün buluşmuş olucaktık normalde dün akşamüstü mesaj attı çocukluk arkadaşı var babası vefat etmiş ben de tamam dedim sadece

Eee ben de onu söylüyorum zaten.
Bugün sorun çıkarsa yarın buluşursun.
Yarın da sorun çıkarsa öbürgün buluşulur.
Adamın buluşmak istemediği o kadar belli ki...

Sabahtan akşama kadar arkadşaının yanında olmasın da sat 16 ya kadar olsun. Sonra senin yanına gelsin; en azından2 saat görüşün birbirinizi görün, bir çay içip dönğn. 2 buçuk ay boyunca 20 dakikalık yoldan gelememesinin sebebi ya pintiliği, ya hayatında başka birinin olmasını istiyor seni benimsemedi, ya da başka biri ile birlikte. Son anda bahaneler bularak da seni elde tutuyor vakit geçirmek için.

Bu yönden hiç bakmadım olaya

direk bakman gereken yön.

belki bir ilişkisi var. belki görüştüğü birden fazla kişi var ve bunlar yüzünden size ayıracak vakti yok.

o kişiye göre siz vakit ayrılcak kadar değerli değilsiniz. ısrarı bırakın, aramayı sormayı kesin. kendi yolunuzu çizin.

Çok garip , mesafe çok yakın buluşmak istememesinde bir sebep var mutlaka ama iyi bir sebep değil sanırım . Size karşı duygularından emin değil galiba yada daha önce yüzyüze görüşmediğiniz için çekiniyor olabilir mi ?

Canım sakın o yazana kadar yazma,arama,buluşma falan teklif etme. Arana olabildiğince mesafe koy. Eğer istiyorsa o uğraşsın. Kafanı başka şeylerle meşgul et.

Gece buluşamayacağımızı arkadaşının yanında olması gerektiğini söyledi tamam dedim,bana böyle soğuk olma susma canımı yakıyosun öldürsen daha iyi böyle davranma diyor,fırsat bulup yanına gelmeye çalışıcam falan dedi ama pek tatmin etmedi beni şu an telefonum kapalı açmayı da düşünmüyorum kafam çok dolu

Çekingen biri değil gayet özgüvenli açık sözlüdür,bana hislerinden şüphem yok ama böyle nereye kadar bilemiyorum

Onun yüzünden telini kapatma hayat devam ediyor. Hiçbirşey olmamış gibi ama mesafeli davranabilirsin. Tel kapatmak yada engellemek erkeklerde ego şişkinliği yaratır emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…