- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Ne güzel herşeyi halletmiştim, yarın sabah yola çıkacaktım, miss gibi ailecek beraber bir hafta geçirecektik.Eşim özelde diye bütün bir sene onun iznini beklemiştim .Sinir oldum sanki darbeyi ben yaptım .
Onlar içinde gıcık bir durum.Günlerdir ne heves etmiştik oğlum hele havalara uçuyordu alışverişimizi yapmıştık.Millet iki kere gitti iznine. Ben ilk defa ayrılacaktım. Zaten çok bunalmıştım bu sene offiyi tarafından bak tatilin ilk günü denize girmemişken dönenler var, en azından sen daha yola çıkmamışsın:)
Bana daha çok uzar gibi geliyorBizimde ağustosun ilk haftasıydı tatilimiz sanırım biz de iptal edeceğiz yapacak birşey yok. 1 ay kadar sürer diyolar bu izin iptalleri
Onlar içinde gıcık bir durum.Günlerdir ne heves etmiştik oğlum hele havalara uçuyordu alışverişimizi yapmıştık.Millet iki kere gitti iznine. Ben ilk defa ayrılacaktım. Zaten çok bunalmıştım bu sene off
Sen gene iyisin kardes
Biz istanbuldayiz diyarbakira tayinimiz cikti esyalr kutuda her yeri topladim
Diyarbakirdan ew tuttuk 18nde ilisik kesip gidecektik
Izinler kapandi sarklar iptal oldu
Ne zamn gidicez belli digil
Bunada sukredip beklicez artik
Hayirlisi olsun hakkimzda
[/QUOTE]Haklısın senin ki daha zor belirsizlik var şu an.Hakkınızda hayırlısı olsun belki de İstanbulda kalırsınız.
Oyy seninki daha fenaymis :-( Bir de ne bekleniyor kurbanda?Önümde konulmuş bir düğün tarihim var, cumartesi gelinlik davetiye bakacaktık, tayin almam gerek, tedavi olmam gerek, şu an hepsi belirsiz. Kısaca evlenemiyorum. :)
İnanın yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Kurban bayramı zamanında birşeyler bekleniyor, bunun ardına gelen değişiklik iyi olacaktır, şimdi sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?