- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
vallahi ben de kaldım öyle.
yurdışına çıkacaktık iyi ki paket tur, uçak bileti filan almamışım diyorum.
bir de ben hamileyim ve gidebileceğim en müsait zamandı.
eşim de en erken bi daha ekimde izin alabileceği için yalan oldu tatilimiz.
biz napalım, siz en azından başka zaman da gidersiniz :)
Önümde konulmuş bir düğün tarihim var, cumartesi gelinlik davetiye bakacaktık, tayin almam gerek, tedavi olmam gerek, şu an hepsi belirsiz. Kısaca evlenemiyorum. :)
İnanın yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Kurban bayramı zamanında birşeyler bekleniyor, bunun ardına gelen değişiklik iyi olacaktır, şimdi sabır
O ayrı bu ayrı yıllık iznimizi kullanmakta en doğal hakkımız.Allah sabır versin sizlere.
biz bile ablamla haftasonu denize gidemedik diye üzüldük. yani kız bütün hafta çalıştı; haftasonunu iple çekiyo. o da öylece geçti.
(buna mı üzüldünüz diyenler olacaktır; darbe girişimindeki üzüntümüzü anlatmıyorum tabi :) )
Memurlar nette izinlerin iptali olayı evlilik,ölüm,analık izni için geçerli değil diyor.Düğünle ilgili belgelerinizle işyerinize başvurun .Memurlar netteki çıktıyıda alın gösterin.
O ayrı bu ayrı yıllık iznimizi kullanmakta en doğal hakkımız.
3-4 gün rapor almayı düşündüm sıkıntı olabileceğini duyunca vazgeçtim.Ben de anne oldum ücretsiz izindeyim. Beni de kapsamıyor. Evlenenleri de. Ocağa kadar böyleymiş. Rapor bile yasaklanmış.
Buna mı üzüldünüz diyecek olanlar vardır dediniz ya onlar için dedim sizin için demedim.tabiki. ben zaten aksi bişey söylemedim. sinir bozucu bi durum bunu anladığımı belirtmeye çalıştım.
Önümde konulmuş bir düğün tarihim var, cumartesi gelinlik davetiye bakacaktık, tayin almam gerek, tedavi olmam gerek, şu an hepsi belirsiz. Kısaca evlenemiyorum. :)
Kurban bayramı zamanında birşeyler bekleniyor, bunun ardına gelen değişiklik iyi olacaktır, şimdi sabır
evlilik izninizi kullanabilirsiniz muhtemelen.
Valla uzun sürecek gibi. Sanırım bayağı bir personel temizlenecek. Onların açığını da kalanlar kapatacak.. Hele a grubu personel. Hepsi özel olarak seçildi atandı. Şimdi atılacaklar. Kurunun yanında yaş da yanacak. Devlet bu tarikata bağlı olanları işe alma hastalığından vazgeçip liyakata bakmaya başlasa...Bizimde başka önemli işlerimize engel oldu bu darbe meselesi. Benimde moralim bozuldu. İnşallah çok sürmez silinir hemen etkileri.
Sağlık olayınız ciddiyse ihmal etmeyin derim.Müdürünüzle konuşun .Sonuçta kimsenin elinde olan sebeplerden değil.Anlayışlı olmaları lazım..Başkasının yaptığının cezasını niye siz çekesiniz.evet ama benim kast ettiğim hazırlık sürecinde yapmam gerekenler, düğünden önce ve sonra alacağım bir kaç gün izni problem etmiyorum.
Ayın 31 inde üç aylık bir tedavi süreç bekliyordu, şu an ertelemeyi düşünüyorum
Tayin almam gerek, şu ortamda ağzımı bile açamam
Yani düğün yapmakla herşey bitmiyor keşke tek düze olsaydı, keşke herşey hazır olsaydı, ben nikah kıyar otururdum.
Sağlık olayınız ciddiyse ihmal etmeyin derim.Müdürünüzle konuşun .Sonuçta kimsenin elinde olan sebeplerden değil.Anlayışlı olmaları lazım..Başkasının yaptığının cezasını niye siz çekesiniz.
Benimde sağlıkla bir sürü işim var birazda ondan yıllık iznimi fazla almıştım.Madem hakkım olan yıllık izni vermiyorlar ben de gün içinde halledeceğim. Keyiflerini bekleyemeyeceğim.
Burdada elimi aynı tarihte kurumun geçireceği genel teftiş bağlıyor, tek izinli personel olarak çok göze batarım, kararsızım ne olup bitecek zaman gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?