- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
sağol canım.. valla doğru ne tadımız kaldı ne tuzumuz ama ii çok şükür. 1 yaşına kadar sorunsuz geldik ne güzel ama şimdi başladık hastalıklara çok üzülüyorum ama Allah beterinden saklasın sağlık versin hepimizin bebeklerine sizinde doğum gününüze az kalmış
Evet emmeyen çocuklarda emmiyor işte birde gece uykusunda vermeye çalış bakalım benimkide yeni başladı sayılır işte gece uykusunda alıştırdım bende ilk. Ben o biberonları abime Canada dan getittiriyorum biberonunda, poşetlerinde markası Playtex ve çokda memnunum. Belki Avrupada da vardır.Bizde zamanında emmez diye biberon vermedik vermemeye çalıştık şimdide almıyor birkaç çeşit biberon aldım sırayla denedim ama yok istemiyor sadece chicconun cam biberonunu uyurken bir iki yudum içti geçen akşam acaba diyorum biraz aç bıraksamda sütmü içirsem sütsüzde olmazki hayırlısı inş ne yapalım sizin bu işi halletmenize sevindim aman maşallah nazar değmesin lıkır lıkır içsin sütünü nisacık
Canım tek kullanımlık biberon demişsin çok hoşuma gitti bizimde yurtdışında tanıdıklar var nerden aldınız canım ismini yazabilir misin bizde istesek nerden bulabiliriz
Bende önümüzdeki pazar yapıcam kızımın doğum gününü aslında 31 mart ama dayımız o gün geliyor ve hafta sonu sayılır bizde baya kalabalık olucaz o yüzden senle beraber yoğum ve yorucu bir hafta sonu bizi bekliyor ikimizede kolay gelsin. Ben menüyü belirledim ya işim yarılandı sayılır.a.s.merhaba arkadaslar nasilsiniz? önümüzdeki cumartesi günü insallah dogum günümüzü kutlayacagiz.ben bu hafta cok yorulucam cünkü misafirler kalabalik olucak sanirim,dün bir tanidigin bebegine gittik dönüste bize cok sirin bebek sekerleri verdi cok hosuma gitti ben kizimin dogumunda nedense yaptirmamistim daha dogrusu pek bilgim yoktu Türkiye de olsam hemen bulabilirdim ama yurtdisinda oldugum icin nerde satilir bilmiyordum.dün gelince internetten arastirdim cok güzel seyler var bende siparis verdim kendim yapicam hem maliyeti daha az oluyor dogumunda degil hic olmassa dogum gününde olsun dedim iyi yapmismiyim?icimde kalmasin cok heveslendim cünkü
Bende önümüzdeki pazar yapıcam kızımın doğum gününü aslında 31 mart ama dayımız o gün geliyor ve hafta sonu sayılır bizde baya kalabalık olucaz o yüzden senle beraber yoğum ve yorucu bir hafta sonu bizi bekliyor ikimizede kolay gelsin. Ben menüyü belirledim ya işim yarılandı sayılır.
sagol canim valla yarindan itibaren basliyacagim hazirliga ancak yetisir ha birde cikolatali truf yapicam ben gülen bebek kurabiyelerini paket yapip ugur böcekli minik mandallarla süsliyecegim ,sekerlerim hakkinda bir sey yazmamisiniz ama fikirleriniz önemli yukari resmini eklemistim
Ya evet magnetleri ben yaptıracaktım ama eşimin işyerinden reklancı arkadaşları halledeceklerdi ama firmayla görüşmüşler en 1000 adet baskı yapılıyormuş oda çok maliyetli oluyormus artı 1000 adet ne yapalım diye vazgeçtik. Ben bir reklam firmasıyla görüşmüştüm orasıda evime çok ters bir yer gidemedim. 2 gündürde çok kötü hastayım bildiğiniz gibi değil hafta sonuda doğum günü nasıl yapıcam bilmiyorum. Beni memüde tuzlular: ıspanaklı börek, ponpon böreği(arzocudan), mayalı poğaça mantarlı, peynirli, patates topları, mercimek köfte milföylü sosis paratif olarak. Tatlılar: havuç topları, kurabiye, ıslak pasta yada kümbet pasta(arzucodan),belki baska seylerde ekleyebilirim birde hazır doğum günü pastası yaptırıcam. Tabi bunları için tez zamanda iyileşmem lazım.
Saolasın canım inşallah iyileşirim ya off zamanımıydı şimdi hasta olmanın.geçmiş olsun canım. seninde menü zengin canım. şimdiden kolay gelsin . bende de 2 çeşit börek ve poğaça vardı ama yenmiyor. az az ondan bundan derken millet doyuyor. çeşit çok olunca kalmasın diye evlere servis yapman gerekebilir. kaplarınızı şimdden hazırlayın hihoyyyt
Ya evet magnetleri ben yaptıracaktım ama eşimin işyerinden reklancı arkadaşları halledeceklerdi ama firmayla görüşmüşler en 1000 adet baskı yapılıyormuş oda çok maliyetli oluyormus artı 1000 adet ne yapalım diye vazgeçtik. Ben bir reklam firmasıyla görüşmüştüm orasıda evime çok ters bir yer gidemedim. 2 gündürde çok kötü hastayım bildiğiniz gibi değil hafta sonuda doğum günü nasıl yapıcam bilmiyorum. Beni memüde tuzlular: ıspanaklı börek, ponpon böreği(arzocudan), mayalı poğaça mantarlı, peynirli, patates topları, mercimek köfte milföylü sosis paratif olarak. Tatlılar: havuç topları, kurabiye, ıslak pasta yada kümbet pasta(arzucodan),belki baska seylerde ekleyebilirim birde hazır doğum günü pastası yaptırıcam. Tabi bunları için tez zamanda iyileşmem lazım.
kusura bakma canım ben görmemişim. bebek şekeri çok tatlı. içinde kalmasın tabi. yaptır hatıra kalsın. bazısıda hemen açıp yemeye çelışıyor şekerleri :))
gülen bebek kurabiyesi dediğin hangisi kk da bi tarif vardı. erimiş çikolata göz ağız yapmışlar o mu?
sağol canım.. valla doğru ne tadımız kaldı ne tuzumuz ama ii çok şükür. 1 yaşına kadar sorunsuz geldik ne güzel ama şimdi başladık hastalıklara çok üzülüyorum ama Allah beterinden saklasın sağlık versin hepimizin bebeklerine sizinde doğum gününüze az kalmış
Canım bebişine şimdiden iyiki doğmuş diyelim. Merak etme yakın zamanda çıkar dişleride. Evet ya 1 sene önce bugunlerde heyecanımız çoktu ama şimdi bambaşka bişey bebişler büyüdükçe heyecanımız dahada artıyor :)bizim yarın doğum günümüz hiç dişimiz yok ama karşısına geçince 4-5 adım atıyo emekleme başladı bide ne güzel sıralıyordu iştah da yok ama ne güzel bişey allahım bi sene önce onu kucağıma aldım ve artık koklayıp öpebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?