Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

geçmiş olsun canım gözümden kaçmış kusura bakma. dediğin gibi allah beterinden saklasın.

a.s.merhaba arkadaslar nasilsiniz? önümüzdeki cumartesi günü insallah dogum günümüzü kutlayacagiz.ben bu hafta cok yorulucam cünkü misafirler kalabalik olucak sanirim,dün bir tanidigin bebegine gittik dönüste bize cok sirin bebek sekerleri verdi cok hosuma gitti ben kizimin dogumunda nedense yaptirmamistim daha dogrusu pek bilgim yoktu Türkiye de olsam hemen bulabilirdim ama yurtdisinda oldugum icin nerde satilir bilmiyordum.dün gelince internetten arastirdim cok güzel seyler var bende siparis verdim kendim yapicam hem maliyeti daha az oluyor dogumunda degil hic olmassa dogum gününde olsun dedim iyi yapmismiyim?icimde kalmasin cok heveslendim cünkü

Evet emmeyen çocuklarda emmiyor işte birde gece uykusunda vermeye çalış bakalım benimkide yeni başladı sayılır işte gece uykusunda alıştırdım bende ilk. Ben o biberonları abime Canada dan getittiriyorum biberonunda, poşetlerinde markası Playtex ve çokda memnunum. Belki Avrupada da vardır.

Bende önümüzdeki pazar yapıcam kızımın doğum gününü aslında 31 mart ama dayımız o gün geliyor ve hafta sonu sayılır bizde baya kalabalık olucaz o yüzden senle beraber yoğum ve yorucu bir hafta sonu bizi bekliyor ikimizede kolay gelsin. Ben menüyü belirledim ya işim yarılandı sayılır.

evet bende belirledim ben kete-poaca,börek,patates salatasi,makarna salatasi,susamli simit,mantar kurabiye,gülen bebek kurabiye,barbili pasta.kase-sahne torte(kremali mandalinali bir yas pasta,kayisi tatlisi,birde resimli dogum günü pastasi özel olarakta cig köfte istedi misafirler onuda yapicaz sizce nasil menü eksik varmi?

daha ne olsun kolay gelsin şimdiden sizlere :)

sanesni magneti senmi yaptırıyordun hazırsa resim eklersin dimi

sagol canim valla yarindan itibaren basliyacagim hazirliga ancak yetisir ha birde cikolatali truf yapicam ben gülen bebek kurabiyelerini paket yapip ugur böcekli minik mandallarla süsliyecegim ,sekerlerim hakkinda bir sey yazmamisiniz ama fikirleriniz önemli yukari resmini eklemistim

Ya evet magnetleri ben yaptıracaktım ama eşimin işyerinden reklancı arkadaşları halledeceklerdi ama firmayla görüşmüşler en 1000 adet baskı yapılıyormuş oda çok maliyetli oluyormus artı 1000 adet ne yapalım diye vazgeçtik. Ben bir reklam firmasıyla görüşmüştüm orasıda evime çok ters bir yer gidemedim. 2 gündürde çok kötü hastayım bildiğiniz gibi değil hafta sonuda doğum günü nasıl yapıcam bilmiyorum. Beni memüde tuzlular: ıspanaklı börek, ponpon böreği(arzocudan), mayalı poğaça mantarlı, peynirli, patates topları, mercimek köfte milföylü sosis paratif olarak. Tatlılar: havuç topları, kurabiye, ıslak pasta yada kümbet pasta(arzucodan),belki baska seylerde ekleyebilirim birde hazır doğum günü pastası yaptırıcam. Tabi bunları için tez zamanda iyileşmem lazım.

kusura bakma canım ben görmemişim. bebek şekeri çok tatlı. içinde kalmasın tabi. yaptır hatıra kalsın. bazısıda hemen açıp yemeye çelışıyor şekerleri :))

gülen bebek kurabiyesi dediğin hangisi kk da bi tarif vardı. erimiş çikolata göz ağız yapmışlar o mu?

geçmiş olsun canım. seninde menü zengin canım. şimdiden kolay gelsin . bende de 2 çeşit börek ve poğaça vardı ama yenmiyor. az az ondan bundan derken millet doyuyor. çeşit çok olunca kalmasın diye evlere servis yapman gerekebilir. kaplarınızı şimdden hazırlayın hihoyyyt

Saolasın canım inşallah iyileşirim ya off zamanımıydı şimdi hasta olmanın.
Birde sevgili annecim kendi elleriyle yaprak sarması yapıcak :) evet o dediğin dogru gecen aksam bir arkadasın oglunun dogum gunundeydik gercekten yenmedi bişey evlere servis oldu :) ama benim yurtdısındaki abim gelicek onun için bukadar cok yapıyorum özlemiştir simdi o diye.

Çokk geçmiş olsun canım gözümden kaçmış ne güzel menün epey zengin maşallah meak etme düzelirsin o zamana kadar allah verir kolaylığını tez zamanda iyileşirsin inş

evet kk daki tarif bu günde alis veris yaptim yarin basliyacagim yapmaya hazirliklari.gecmis olsun sanesn düzelirsin insallah:teselli:

Çok geçmiş olsun. Çınar da çok hastaydı hemen hemen 1 hafta hastanede yattı. Keşke o hasta olacağına ben olsaydım

Kızlar nerelerdesiniz uğramamış kimse gülce yine süper iştahsız günlerine döndü azda olsa düzelmişti gününü kendime yaptığım tostun yarısını götürerek geöirdi muzu çok seviyrdu ağzını açmıyor şimdi huysuz bu aralar yeni dişler geliyor hem üst hem alt damakları kıpkırmızı olmuş ne yapacağım bilmiyorum ya eşimin kardesişinin düğünü var yarın bursaya gidiyoruz olmayan düzenimiz bozulacak yine

bizim yarın doğum günümüz hiç dişimiz yok ama karşısına geçince 4-5 adım atıyo emekleme başladı bide ne güzel sıralıyordu iştah da yok ama ne güzel bişey allahım bi sene önce onu kucağıma aldım ve artık koklayıp öpebiliyorum

Canım bebişine şimdiden iyiki doğmuş diyelim. Merak etme yakın zamanda çıkar dişleride. Evet ya 1 sene önce bugunlerde heyecanımız çoktu ama şimdi bambaşka bişey bebişler büyüdükçe heyecanımız dahada artıyor :)

nasılsınız ?umarım herkes iidir.bizde memleketteydik oğlumun doğum gününü kutladık geldik hazırlıklar yorucuydu ama değdi..şimdi evimizdeyiz oğlum koltuklarda sıyırıyo ama tekbaşına cesaret edemiyo 1-2 aya yürür heralde doktora götürdük kontrole kilosu falan çok ii dedi doktor benim oğlumda yeme problemli ısrar etme dedi doktor obezmi olmasını istiyosun dedi aç olsa o durmaz dedi benim oğlumda hiç biberon almadı sütüde içmiyo denemediğim süt kalmadı nasıl alıştırcam bilmiyorum yeni biberon deniycem bakalım dişimiz 5 oldu hafta içide aşısını yaptırdık allahtan ateş falan olmadı işte böyle kızlar hepinizin bebişlerni öpüyoum ii hafta sonları diliyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…