- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
bende simdiden degisik tarifler ariyorum bizimkisi 26 mart ama 28 martta kutlariz sanirim cünkü persembeye geliyor dogum günü kizimin, hafta sonu daha rahat oluruz 29 martta benim dogum günüm :))))
merhaba kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz. Valla benim hem yorucu hem hareketli geçti. Annem geldi dün Ankaradan tabi çok mutluyum. Bu arada arzuco senin ponpon böreğini hafta sonu misafirlerime yaptım harika oldu kızımın d.gününede yapmayı düşünüyorum çok teşekkürler.
Bende hafta sonu doğum günü partilerimiz atlattım. İçim dışım pasta oldu. Cuma günü gerçek doğum gününde 6 kişi aile fertleriydik sadece. C.tesi günü ablam ( halamın kızı ) annemler yüzünden doğum günü partisi yapamayacağım diye düşünüp içimde kalmasın diye onun aracılığı ile tanıdığım ve bebekleri olan arkadaşlarını çağırıp kendi evinde Çınar'a süpriz parti verdi. Çok şaşırdım. Pazar günü de annemlerden habersiz biz kendi arkadaşlarımız ve bebeklerine dışarıda bir parti verdik. İnanın yoruldum. Bitti...Darısı diğer başınıza
Haydi sanada geçmiş olsun çok iyi yapmışsın herkesele ayrı ayrı.
Evet ponpon böreği gerçekten çok güzel oldu d.gününede yapıcam öncede ndenedim ki beceremessem rezil olmayayım diye :)
Bende hafta sonu doğum günü partilerimiz atlattım. İçim dışım pasta oldu. Cuma günü gerçek doğum gününde 6 kişi aile fertleriydik sadece. C.tesi günü ablam ( halamın kızı ) annemler yüzünden doğum günü partisi yapamayacağım diye düşünüp içimde kalmasın diye onun aracılığı ile tanıdığım ve bebekleri olan arkadaşlarını çağırıp kendi evinde Çınar'a süpriz parti verdi. Çok şaşırdım. Pazar günü de annemlerden habersiz biz kendi arkadaşlarımız ve bebeklerine dışarıda bir parti verdik. İnanın yoruldum. Bitti...Darısı diğer başınıza
Öyle herkese ayrı yapmak gibi bir tercihim yoktu. Annem ve k.validem istemedi doğum günü nasılsa anlamıyor ekonomik kriz diye bıtladılar. Ondan onlara ayrı yapıp biz arkadaşlarla onlardan gizli kutladık, bi de ablamın süprizi olunca seri parti ile kutlandı sıpanın doğumu :)
Arkadaşlar 1 yaş aşınız ateş yaptı mı??
canim kizim 10 martta asi oldu(kizamik,sucicegi...)bizim doktorumuz ates cikabilecegini fakar asi olduktan 1 hafta sonra atesin cikabilecegini söyledi kizim pazar günü biraz huysuzdu ama atesi fazla cikmadi su an iyi yani sizin atesinizmi cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?