Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

bende simdiden degisik tarifler ariyorum bizimkisi 26 mart ama 28 martta kutlariz sanirim cünkü persembeye geliyor dogum günü kizimin, hafta sonu daha rahat oluruz 29 martta benim dogum günüm :))))

aaa ne güzel benimde eşimle kızım arasında 3 gün var. şimdiden kutluyorum resimleri unutma :) kk yemek bölümünde ilginç tarifler var baktınmı o bölüme

sagol canim tesekkür ederim,evet bakiyorum yemek bölümüne özellikle barbili bastayi cok begeniyorum onu kesinlikle yapicam insallah,birde senin kurabiyelerdende yapicam cok sekerler,baska düsünüyorum bakalim.arzuco senin kizinda geceleri cok uyaniyormu vallahi benimki ilk aylarinda bundan iyiydi simdi cok fazla uyaniyor ne yapicam bilmiyorum emzirdigin icin diyor bir arkadasim emzirmeden kesmek istedikcede daha fazla düsüyür emmeye benim minik cadi ne yapicam bilmiyorum??

merhaba kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz. Valla benim hem yorucu hem hareketli geçti. Annem geldi dün Ankaradan tabi çok mutluyum. Bu arada arzuco senin ponpon böreğini hafta sonu misafirlerime yaptım harika oldu kızımın d.gününede yapmayı düşünüyorum çok teşekkürler.

zeynep gülcenin d gününü yaptık çok güzel oldu kalabalık sevmeyen kızım huysuzluk yapmadı habire pasta börek kemirdi ilginin üstünde olması çok hoşuna gitti küçük hanımın ama ben bittim çok yoruldum öldüm yorgunluktan bonibonlu kurabyeden yaptım bayıldı herkes minik poşete koyup rafyayla bağladım herkese verdik evlerine götürdüler ama bize kalmadı resminide çekmemişim 1 tane ayırdım zannediyordum koydugum yere baktım yok ama diğer resimlerimizi ekleyeyim

Hadi bakalım sanada geçmiş olsun canım sende atlattın :) iyi geçtiğine sevindim gülceyede nice sağlıklı, mutlu seneler diliyorum...

sanesni ben ponpon böregin tarifini göremedim nerede canim yazabilirmisin,bende sürekli farkli bir seyler ariyorum dogum günüde kalabalik olucak sanirim herkes gelmek istiyor tariflere bakiniyorum

Bende hafta sonu doğum günü partilerimiz atlattım. ıçim dışım pasta oldu. Cuma günü gerçek doğum gününde 6 kişi aile fertleriydik sadece. C.tesi günü ablam ( halamın kızı ) annemler yüzünden doğum günü partisi yapamayacağım diye düşünüp içimde kalmasın diye onun aracılığı ile tanıdığım ve bebekleri olan arkadaşlarını çağırıp kendi evinde Çınar'a süpriz parti verdi. Çok şaşırdım. Pazar günü de annemlerden habersiz biz kendi arkadaşlarımız ve bebeklerine dışarıda bir parti verdik. ınanın yoruldum. Bitti...Darısı diğer başınıza

Haydi sanada geçmiş olsun çok iyi yapmışsın herkesele ayrı ayrı.
Evet ponpon böreği gerçekten çok güzel oldu d.gününede yapıcam öncede ndenedim ki beceremessem rezil olmayayım diye :)

Haydi sanada geçmiş olsun çok iyi yapmışsın herkesele ayrı ayrı.
Evet ponpon böreği gerçekten çok güzel oldu d.gününede yapıcam öncede ndenedim ki beceremessem rezil olmayayım diye :)

Öyle herkese ayrı yapmak gibi bir tercihim yoktu. Annem ve k.validem istemedi doğum günü nasılsa anlamıyor ekonomik kriz diye bıtladılar. Ondan onlara ayrı yapıp biz arkadaşlarla onlardan gizli kutladık, bi de ablamın süprizi olunca seri parti ile kutlandı sıpanın doğumu :)

Anladım canım büyükler zaten ne gerek var, şimdi bişey anlamazlar, biraz büyüsünler falan diye bıdıbıdı ederler herzaman. İyi yapmışsın sende habersizce :)

Arkadaşlar 1 yaş aşınız ateş yaptı mı??

canim kizim 10 martta asi oldu(kizamik,sucicegi...)bizim doktorumuz ates cikabilecegini fakar asi olduktan 1 hafta sonra atesin cikabilecegini söyledi kizim pazar günü biraz huysuzdu ama atesi fazla cikmadi su an iyi yani sizin atesinizmi cikti?

bizde hafta sonu gidicez aşıya. prenevar aşısı da yapılacak. bizim doktor pnomökok aşınısı yaptırmamıştı.

Bizede 4. gün veya 7. günde binde bir ateş yapabilir dedi. Fakat Çınar çoook hasta aşıdan değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…