Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

Merhaba..a.s.
Yeni üyeyim siteyi tanımaya çalışıyorum..
10 mart doğumlu oğlum var.Birde ablası var tabii :)10 yaşında..

10 yıldan sonra yeniden minik bir bebekle uğraşmak ilgilenmek..Daha doğrusu cennet kokulu bir varlığın evde olması düşüncesi bile muhteşem..Tabiiki zor yanlarıda var.Ama annelik nasıl yüce bir duygu.aynı anda iki çocuğuma bile yetebiliyorum.sevgi ve emek konusunda..

Güzel paylaşımlar dilerim.Bayağı büyük bir forum,tanımaya çalışıyorum.zorlanıcam gibi görünüyor.yardımlarınızı bekliyorum:)

merhaba hos geldin aramiza merak etme kisa zamanda alisirsin siteye sonrada birakamazsin a.s.

Kızlar bebişler nasıl oldu? Bakalım benim kızıma şimdiye kadar aşılar bişey yapmamıştı ama 1 yaş aşısı ne olsun.

Gülce dün huysuzdu boynunda kızarıklıklar vardı her zamanki alerji damlasından verdim bidr parasetamol kızarıklık gitti ateşte yok çok şükür ama 1 hafta içinde yan etki olabiliyormuş bende hep kontrol ediyorum kızamık ve kızamıçık aşısı döküntü ve ateş yapabiliyormuş ama hafif oluyormuş ama annelik işte hafifte olsa endişeleniyoruz.
Bu arada YENA aramıza hoşgeldin.

arzucocum,benim de eşimle oğlum arasında 1hafta var.iki balık arasında kaldım diyorum:roflol:.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.arkadaşlara katılıyorum,burdan kopman zor.ben işten geldim oğlumu uyuttum burda yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.:1hug:

Canım kusura bakma ben seni atlamışım ya aramıza hoşgeldin :) Çocuklarını allah bağışlasın. Merak etme forumda sıkıntı çekmessin bir sıkıntın olursa yardımcı oluruz. Görüşürüz..

nihayet bizde doğumgünümüzü atlattık hazırlıklar çok yoğun geçti çünkü hazırlık sırasında oğlum çok hastaydı neyseki doğumgününde daha iiydi geçenhafta cumartesi akşamı 39.5 ateşle yandı yavrum diştendir geçer dedik şurup falan fayda etmedi fitil kullandık biraz ii geldi ama ateş düşüp çıkıyor en sonunda kaptım doğru doktora idrar kan tahlilleri yapıldı mikrobik bir enfeksiyon dedi antibiyotik şurup falan verdi neyseki iyileşti ama bu seferde tüm vücudu kırmızı leke oldu ilaç alerjimi yaptı acaba dedik haydii yine doktora 6. hastalık dedi doktor her çocuk çıkarır dedi ama ben 6. hastalığın ne olduğunu bilmiyorum bugün 1 yaş aşılarını vurduracaktım iyileşince gel dedi doktor zaten 1 haftadır ateşliydi şimdi yazılarınızı okuyunca korktum bu hafta arası aşılarını yaptıracam yinemi ateşlenecek yavrum yaaa ama neyseki şimdi daha ii

bizimde kızamık aşısı oldu bugün şimdilik ateş vs. yok önümüzdeki günlere bakıcaz. 1 yaşını doldurmuş yavrular balla süte başladımı biz bir haftadır süte başladık. aptamil junıor sanki biraz iştah açıyor gibi geldi. :1rolleyes:

bizimki çok iştahsız. bugün kontrolümüz vardı 150 gr almış bir ayda. iştahsızlığına o kadar üzülüyodum ki sinirlenmemek içinde kendimi sıka sıka sedef hastalığı çıktı ellerimde. üzüntüden olurmuş. artık takmıcam. tahlilleri temiz çıkıyor çok şükür . napayım bu model de böyle. enerjisi keyfi yerinde kendine yetecek kadar yiyor. yediiğini yakıyor. ellerim çok kötü. allahtan bulaşıcı değilmiş.

bu akşam ilk defa sütün içinde bal verdim anlamadım baldan mıdır enerji patlaması yaşadı. daha yürüyemiyor sıralıyor ordan oraya koşturup durdu. duvara tırmanacak nerdeyse :sm_cool: ya yürüyecek hazırlık yapıyo yada baldan diyorum şimdiye kadar ne bu kadar hareketli nede geveze olmamıştı. yarında denicem eğer baldan ise akşam vermemek lazım a.s

hoşgeldin. hemen bu konuya abone ol canım siteye girer girmez kontrol panelinden takip edersin :)

Canım oğluşuna nice sağlıklı, mutlu annesiyle babasıyla güzel seneler dilerim. Çok geçmiş olsun bebişler hasta olunca evin tadı tuzu kaçıyor değilmi inşallah dahada iyiye gider ateşlenmez artık.

Bizimkinin aşısıda 1 nisanda olacak. Senin cimcime açılmış artık bundan sonra yürür tabi ballı sütte iyi enerji verir aksamları verme bende :) benimkide 2-3 gündür çok hareketlendi büyük bir gayretle kalkmaya çalışıyor ya bakalım. Bende 3-4 gündür inek sütüne başladım korkmustum içmez belki diye daha doğrusu biberonu almıyordu ama çok şükür severek içmeye başladı. Ama balda daha tereddütlüyüm yurtdışında 2 yaşında başlıyorlar bal vermeye bende biraz daha bekliyeyim diyorum en azından 1.5 olsunda öyle diyorum ama doktorumuza genede sorucam. Bu ara benimkide yemekleri reddediyor yemeyen cocukla ugrasmak zormus ya ne güzel herseyi yiyordu şimdi 8 takla atıyorum ona ne hazırlasamda yese diye. Sabah kahvaltısını cok guzel yapardı yumurtasıyla,peyniriyle, ıhlamuruyla şimdi sabahları çok aç olmasına ragmen onları yemiyor bende mısır unu, azcık tereyağ, nişasta, irmik karışımı hazırlayıp içine peynir, ceviz, fındık ekliyor onu yediriyorum azcıkta şeker koyuyorum yediriyorum sizede tavsiyem olsun benimki severek yiyor onu şimdilik bakalım. Yumurtaya bir kaç gün ara vericem.

Biz bala tamamen başlamadık azcık tattırdım sadece bende başlasam iyi olacak süt olayı bizde bir facia kesinlikle içmiyor inek sütü aptamiş bebeac hepsini denedim ama içmiyor biberon yok zaten bardagıyla da istemiyor kaşıkla verdim yine olmadı kızım günde 1 kere oda uyurken anne sütü içiyor başka türlü veremedim. bide kahvaltısına bir kaşık devam maması katıyorum hepten sütsüz kalmasın diye

Çok geçmiş olsun canım bahsettiğin kızarıklıklar bizdede oldu ateşlendi kızm diş etleri iltihaplanmıştı dr antibiyotik verdi içti kızım sabahında bütün vücudu kızarıklık doldu sabahında tekrar gitmiştik ilaç alerji yapmış ilacı değiştirdik kızım düzelmişti ama şükür biz atlattık sizde atlatmışsınız.Mar bebeklerinizn doğum günleri bir bir gerçekleşiyor kocaman oldular artık

Canım ya süt olayı gerçekten sıkıntı olmuş sende inşallah alışır bebişin bende ondan çok korkuyordum. Hatta biberon vermemeyi düşünüyordum sonra büyüyünce bıraktırmak zor olur diye. Birde bana arkadaşlar dediler ki biberon emmeyen çocuklar süt içmiyorlar genelde diye tabi hepsi öyle olcak diye bir kural yok ama genelde biberonla iyi süt içiyorlar benimkide biberonu bebekken hiç istemedi su vermeye çalışmıştım eyvah dedim bu biberon almıyacak derken şimdiye kadar pirinç unu mamasını hep kaşıkla yedi bir kaç kez sırf biberona alışsın diye sulu yapıp biberonla verdim ve gece uykusunda denedim zorla alıştırdım kızımı :) şimdide sütü içiyor bakalım. Aslında yakın zamanda sizde belki dinlemişsinizdir haberlerde biberonların sıcakla temasta zararlı maddeler oluşturduğunu yasaklanacağını falan söylediler ama ne kadar gercekci oda tartışılır. Camın bir sankıncası yoktur diye düşünüyorum. Ben yurt dışından farklı bir biberon getittirdin sadece baslıgı be bos bir cevresi var onun içine böyle yine plastik bir torba konuyor onun içine süt koyuluyor tek kullanımlık yani biberon yıkama, dezenfekte derdim yok allahtan.

Bizde zamanında emmez diye biberon vermedik vermemeye çalıştık şimdide almıyor birkaç çeşit biberon aldım sırayla denedim ama yok istemiyor sadece chicconun cam biberonunu uyurken bir iki yudum içti geçen akşam acaba diyorum biraz aç bıraksamda sütmü içirsem sütsüzde olmazki hayırlısı inş ne yapalım sizin bu işi halletmenize sevindim aman maşallah nazar değmesin lıkır lıkır içsin sütünü nisacık
Canım tek kullanımlık biberon demişsin çok hoşuma gitti bizimde yurtdışında tanıdıklar var nerden aldınız canım ismini yazabilir misin bizde istesek nerden bulabiliriz

sağol canım.. valla doğru ne tadımız kaldı ne tuzumuz ama ii çok şükür. 1 yaşına kadar sorunsuz geldik ne güzel ama şimdi başladık hastalıklara çok üzülüyorum ama Allah beterinden saklasın sağlık versin hepimizin bebeklerine sizinde doğum gününüze az kalmış

sağol tatlım.. bizim doktor ilaç alerjisi demedi ben o antibiyotiği hala kullanıyorum 1 hafta kullan dedi diye gerçi kızarıklık kalmadı ama bıraksammı acaba bende ya alerjiyse bizimkide valla büyüdüler ama benimki hala yürümüyo kalpazan olcak bu çocuk yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…