Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

cok cok geçmiş olsun.

Sanensi masanız çok şık prenses çok tatlı nice nice yıllar diliyorum

Sanensi masanız çok şık prenses çok tatlı nice nice yıllar diliyorum[/QUOTE]

Çok teşekkürler senin mamalardan gördün mü masada :)

Canım çok geçmiş olsun nasıl durumu şimdi bebişinin?

kızlar 7 aylıkken kızımın odasını ayırdım çok rahattık ama sonh iki aydır bizimle yatmak istiyor hatta gündüzleri bi yatmıyor beşiğinde halının üzerinde yatıyor
park beşiği en alt kademeye indirip uyku setinin kenarlarını çıkarmıştım ondanmı acaba niye böyle oldu
bu gidişle beşik yine bizim odaya girecek gibi

ya canım evet uyku konusunda bende sorun yaşıyorum benimkide halıya yatıyor. Yatağına yatmak istemiyor ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Mesela artık sallanmak istemiyor. Kedi gibi gıdısını okşarsam öyle uyuyor :))

xeno, rosa85, arzuco, sanesni, guguz çok teşekkürler arkadaşlar, bebeğimi hergün pansuman için hastaneye götürüyoruz, daha kapıdan girerken ağlamaya başlıyor, Allah beterinden korusun ama kimseyede böle bi acı yaşatmasın, küçük şeyleride dert etmeyin derim ben..

arzucocum bizimkide kedi gibi kaşınmayı çok seviyor gıdısını ensesini kaşıyarak uyutuyorum bazen ama bizimle yatmasını nasıl önleyeceğim bilmiyorum. biz yatalım aramıza girip ne kaşıma ne biberon ne meme hiç bişey yapmasakta uyuyor ama bizimle yatacak. öyle bi edası varki sanki biz onun yatağını işgal etmişiz.

Aman maşallah de.. Benim sıpa sallanmadan uyumuyor. Sabaha kadar sallıyoruz ((

Valla benimkide doğduğundan beri hiç sallanmak istemedi şimdiye kadar hep yatağında yattı şimdide yatırsam yatıyor ama gece uyanıyor yanımıza almadan da uyumuyor aman zaten bizde çok seviyoruz onunla uyumayı kıyamıyoruz yatırıyoruz yanımıza yatak 3 kişilik oldu :) bizimkide kulak hastası kulağımıza yapışarak yada kendi kulağını tutarak uyuyor. Varsın olsun napalım eşim bir gün dedi ki biz onu yatagına atmak içinmi yaptık dedi şimdi bende bazen yatağına bazen yanımıza yatırıyorum gece onun dönüp bize sarılmasına, kucaklamasına değmezmi dersiniz :) Hele bu ara çok cimcime oldu öpmeyide öğrendi anneyi öp diyorum dudağını yanagıma yapıştırıyor dudaklarını oynatıyor :) öpüyor gibi yapıyor bide ses çıkarabilse bayılıyorum ya anlatamam size. Acayip herşeyi kapıyor anneannesi 1 aydır yanımızda ondan çok şey öğrendi. Bebişlerimiz en tatlı zamanları başladı ne dersiniz biraz bebeklikten çıkıyorlar artık.

Ya tam süt kuzuları oldular. O kadar iyi kayıttalar ki.. Doyamıyorum bakmaya.. Nasıl işe başlayacağım beeeennn...kabus kabusklava:

çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyileşmişdir kuzucuk

merhaba bizde 28 mart doğumluyuz
ceylinde sallanmak istemiyor sallanmadan limon bebeğini kucaklayıp yatıyor ama gece uyandığında yanımıza alıyoruz

bizimkide yürümeye başladı ama cesaret edemiyor galiba. evde tutmadan yürüyor odada volta atıyor resmen ama başka biriinnin evine gidince emeklemeye geri dönüyor

ohoooo benımkı 4 aylık emeklerdı 8 bıttı 9 aya gırdı yuruduu sımdı kosuyoo yoldaaa hıc kucagıma almıyorumm bıleee yolda kendısı yuruyoo kucagıma aldıgım gıbı kıyametı kopartıyooo yurumeye cok heveslıydıı pıtırcıgım

çok teşekkürler. daha iyiye gidiyor. bebişler bizim gibi değil hemencecik yaraları iyileşiyor. ama böyle üzücü olaylar bebişlerin huylarını değiştiriyor en fenasıda o..

çok teşekkürler. daha iyiye gidiyor. bebişler bizim gibi değil hemencecik yaraları iyileşiyor. ama böyle üzücü olaylar bebişlerin huylarını değiştiriyor en fenasıda o..
çok sevindim iyi olmanıza ...bilmez miyim ceylininde eli yanmışdı kuzucuğum çok ağlamışdı parmakları su toplamışdı pek bi huysuz ve nazlı olmuşdu ama sonradan yine eskiye döndü normalde huysuz bi bebek değildir sadece hastalık dönemlerinde hemen huy değiştiriyor ama sonradan çok şükür ki eski haline geri dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…