Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

merhaba arkadaslar nihayet dogum günümüzü kutladik ve atlattik.Cumartesi günü kutladik biraz kalabalikti ilk dogum günü olmasi nedeniyle yaptigim herseyide cok begendiler resimlerini ekliyorum sekerlerimide cok begendiler kendim yaptim malzemesini alip herkese dagittim .telastan cok fazla resim cekememisim ama neyseki videosu var.

Eklentiler

• $DSC03099.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC03103.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC03104.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC03105.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC03108.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 26

Mutlu yıllar ve geçmiş olsun. İkramların çok şık olmuş

Yorgun, uykusuz, heyecanlı bir okadarda güzel gecen bir kac günün ardından merhaba inanın pazar gününden beri bir telaş bir telaş ve hala devam ediyor çok küçük bir kaçamakla merak etmişsinizdir diye 2 satır yazayım istedim. Diyeceksiniz ki bukadar telaş neden birincisi kızımın doğum gününü pazar akşamı yaptık hazırlığına zaten bir hafta önceden başlamıştım ve biliyorsunuz çok kötü hasta olmuştum, ikincisi kanadadan abim geldi onu büyük bir heyecanla bekliyorduk, üçüncüsü uzun zamandır ablamın gelmesini çok istiyordum pazar günü büyük bir süpriz yaparak doğum günü için taa uzaklardan çıktı geldi tabi 3 gündür gece gündüz bir curcuna güle oynaya geçirdik gece gündüz durmadan gezdik eğlendik. Gelelim asıl konuya doğum günümüz çok mutlu ve güzeldi. Davet sayımız çoktu ama aksilikler oldu ve çoğu arkadaşımız gelemedi yarı kalabalığımız azaldı ama ailemle ve çok yakın arkadaşlarımızla kızımın doğum günü partisini yaptık. Evimizi süsledik, kızımı prensesler gibi hazırladık, mamalarımız tamamdı. rosa85 in dediği gibi heyecandan telaştan çok resim çekmemişiz ama olanları en kısa zamanda buraya eklicem inanın vaktim olmadı ve şuanda kaçamakla yazıyorum 2 güne kadar söz. ışte böyle daha sonra detayları gene konuşuruz. Biraz başınızı ağrıttım ama inanın çok mutluyum ve bu mutluluğu sizlerlerde paylaşmak istedim :) Sevgiyle kalın belki 1-2 gün daha uğrayamayabilirim.

Doğum gününüz kutlu olsun...

kusura bakma daha yeni gördüm malum prensesten artık zor girebiliyorum sanırım sizinde bugün doğum gününüz rabbim size bağışlasın mutlu huzurlu sağlıklı ömürlü olsun inşallah

ne güzel geçen senenin mart bebekleri yaşına girmiş bile
hepsinin ilk yaşını kutluyorum allah sağlıklı mutlu daha nice yaşlar nasip etsin inş.
darısı bizim yeni doğmuş miniklerimizin başına

ne güzel geçen senenin mart bebekleri yaşına girmiş bile
hepsinin ilk yaşını kutluyorum allah sağlıklı mutlu daha nice yaşlar nasip etsin inş.
darısı bizim yeni doğmuş miniklerimizin başına

insallah arkadasim seneyede biz sizinkini kutlariz 1 yil nasil gecti anlamiyorsun bile simdiki hallerinin tadini cikar

kusura bakma daha yeni gördüm malum prensesten artık zor girebiliyorum sanırım sizinde bugün doğum gününüz rabbim size bağışlasın mutlu huzurlu sağlıklı ömürlü olsun inşallah
Önemli değil tatlım. Evet bizim 31 mart dogum günümüzdü :) Teşekkür ederiz hepimizin bebişlerini allah bagıslasın.

bu arada bebişimin koluna çay döküldü. yavrucum haşlandı. aman dikkat edin arkadaşlar benim çektiğim üzüntüyü acıyı sizde çekmeyin. keşke ona bişi olucağına bana olsaydı.çok üzgünüm çooook.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…