- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
merhaba arkadaslar nihayet dogum günümüzü kutladik ve atlattik.Cumartesi günü kutladik biraz kalabalikti ilk dogum günü olmasi nedeniyle yaptigim herseyide cok begendiler resimlerini ekliyorum sekerlerimide cok begendiler kendim yaptim malzemesini alip herkese dagittim .telastan cok fazla resim cekememisim ama neyseki videosu var.
merhaba arkadaslar nihayet dogum günümüzü kutladik ve atlattik.Cumartesi günü kutladik biraz kalabalikti ilk dogum günü olmasi nedeniyle yaptigim herseyide cok begendiler resimlerini ekliyorum sekerlerimide cok begendiler kendim yaptim malzemesini alip herkese dagittim .telastan cok fazla resim cekememisim ama neyseki videosu var.
Doğum gününüz kutlu olsun...
Canım bebişine şimdiden iyiki doğmuş diyelim. Merak etme yakın zamanda çıkar dişleride. Evet ya 1 sene önce bugunlerde heyecanımız çoktu ama şimdi bambaşka bişey bebişler büyüdükçe heyecanımız dahada artıyor :)
ne güzel geçen senenin mart bebekleri yaşına girmiş bile
hepsinin ilk yaşını kutluyorum allah sağlıklı mutlu daha nice yaşlar nasip etsin inş.
darısı bizim yeni doğmuş miniklerimizin başına
Önemli değil tatlım. Evet bizim 31 mart dogum günümüzdü :) Teşekkür ederiz hepimizin bebişlerini allah bagıslasın.kusura bakma daha yeni gördüm malum prensesten artık zor girebiliyorum sanırım sizinde bugün doğum gününüz rabbim size bağışlasın mutlu huzurlu sağlıklı ömürlü olsun inşallah
Buda prensesim :)
Buda prensesim :)
bu arada bebişimin koluna çay döküldü. yavrucum haşlandı. aman dikkat edin arkadaşlar benim çektiğim üzüntüyü acıyı sizde çekmeyin. keşke ona bişi olucağına bana olsaydı.çok üzgünüm çooook.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?