Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

bizimkide yürümeye başladı ama cesaret edemiyor galiba. evde tutmadan yürüyor odada volta atıyor resmen ama başka biriinnin evine gidince emeklemeye geri dönüyor
ceylinde henüz yürümedi tutunmadan ayakda duruyor kanepeden tutunarak sıralıyor ama adımlamıyor dediğin gibi her bebek aynı değil dün dr gittik kontrolümüz vardı bunu da sordum çok normal bi sorun yok dedi 18 aya kadar vakti var dedi bize kuzucuklarımızı cesaretlendirmek düşüyor maşallah kuzuya yürümeye başlamış geriside gelir artık

saolasın, inşallah dediğin gibi olur, denizde huysuz bi bebek değildi ama şuan haklı olarak mızmızlanıyo, e benim kolumda boydan boya 2.derece yansa ne olurdu bilmem, yaşayan bilir.

çok saol canım darısı en kısa zamanda başınıza inşallah.

kızlar nerelerdesiniz bebişler nasıl yürüyorlardır şimdi benim kızım çok düşüyor ya koşuyor hızını alamayıp düşüyor mor mor oldu alnı dizleri hala diş çıkarmaya uğraşıyor ve iştahı yok.sizinkiler nasıl

Selam kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl. Benimki hala desteksiz yürüyemiyor ve gülcenin dediği gibi çok düşüyor yavrum ama ona ragmen illa yürüyecem diye ugrasıyor. Anneannemiz uzun zamandır bizdeydi ayrıca bu ara gelen gidende cok oldu çok mutlu ve çok geveze oldu yavrum millet gidince baya bir boşluğa düştü. 5 tane dişimiz var 6. yolda. Benimkininde yaşına göre kilosu az ama doğum kilosuda az olduğu için önemli değil dedi doktorumuz ama boyumuz maşallah epey uzun gidiyor. Neyse sağlıklı olsunlarda ben kilou okadar takmıyorum. Hepinizin bebişlerini yanaklarından sıka sıka öpüyorum...

slm kızlar nasılsınız?bebişler nasıl?berk'im daha desteksiz yüreyemiyor ama uğraşıyor koltuklarda falan sıyırtıyo çok düşüyo heryeri mosmor oldu valla yavrumun..geçen hafta hastaydı orta kulak iltihabı olmuş ilaç verdi doktor şimdi ii allah şükür.....iştahı yok pek yemek yemiyo dedim doktora kilosu normal dedi ama hiç kilo almamış geçen aydan bu yana boyu uzamış.....bende üzüldüm biraz kilo alıalıversin istiyorum zayıf gibi geliyo iyice hareketlendiği için bu aylarda almaz dedi doktor....aman canı sağ olsunda napalım işte böle kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.....

slm kızlar bugün kızım aylardır ilk kez kahvatısını sonuna kadar bitirdi ve ağlamadı hayret ettim böyle şeylere alışık değilim geçen dr kontrolünde dr Minadex yazdı bize onu kullanıyoruz iştahınıda açar demişti ondan mı acaba bakalım öğlen çorbasıda aynı olursa iştah açıyor galiba pılivit kullanıyorduk değiştirdi

benimki tek başına yürümeye başladı çok şükür kollarını açıp efelenerek yürüyor düşeceğini anlayınca hemen dizlerinin üstüne çöküyor. Minadex bize pek yaramadı. Son gidişte doktor moralimi bozdu persentil değerleri vardır ya yaşına göre kilosu en alt sınırdaymış. Yoksa bende kilo takıntısı yapmam ama bende çok iştahsız biriyim onun için sağlık olsun diyorum :)

ay derlerdi sen esas yürümeye başlayınca peşinde gezeceksin diye ben anlamıyordum ne dediklerini. kızım uyurgezer gibi uykusunda bile kalkıp geziniyor. Geçmediği 1 senenin acısını çıkarıyor.
Bu aralar beni de çok uykusuz bıraktı geçen akşam bişey yaşadık uykusuzluktan halüsinasyon muydu uyudumda rüyamı gördüm anlam veremiyorum. akşam bi yandanda kızımı kolluyorum düşmesin diye 2 sn.lik bi süre gözümü ayırdım artık içimmi geçti bi baktım kızım yüzünü sandalyenin köşesine çok kötü bi şekilde vurdu. öyleki o çarpmaya yüzü dağıldı sandım ondan önce ben başladım ağlamaya..
kızım canı yandığı için değil benim ağlamama korktuğundan ağlamaya başladı. eşimde yanımızda hangimizi susturacağını şaşırdı. o kadar çarpmadı sen niye hırpalanıyosun diye bana bağırdı. sandalyenin kenarları sünger.
ama ben çarpmanın etkisiyle havalandı falan gibi bile gördüm. düşecek yüzünü gözünü çarpacak diye çok korkuyorum acaba bilinçaltıma bu korkumu yerleşti.

Merhaba..
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım..Oğlum 10 mart doğumlu.:)

Biz hala yürümüyoruz..Ama yapmadığı yaramazlık yok..
Şu aralar çok sıkıntılıyız.Köpek dişlerimiz çıkıyor.Ateş,huysuzluk ve gece uyanmaları had safhada..

bizde 26 mart doğumluyuz tutunarak her yeri geziyor tam yürümüyoruz bizimde alttan dişimiz geliyor .

Biz alt dişleri rahat çıkardık..
Köpek dişleri çok zorluyor..Yürüme konusuna gelince bayağı tembel bizimkiler:))))

Geçmiş olsun..

benim minikimde 27 mart doğumlu artık dışarda bile yürümeye başladı kızlar 10 aylıkken 5 adım falan atıyodu 11 aylık demeden yürüdü koşmaya bile başladı minikim dışarıya çıkınca nasıl seviniyo gel velakin havalar soğuk burda balkonlarda toz attırıyoruz bizde.dişlerine gelince 4 tane dişimiz var iyice kapardılar huysuzluk aldı başını iştahıda azaldı napacaz bakalım

Son düzenleme:
benim oğlum da 14 mart ta yaşını doldurdu.Kızlar görseniz öyle hareketli ki .yürümeyi bırakın koşuyor.11 alık yürümüştü.şimdi ortalığı karıştırıyor.oğlumun 8 dişi çıktı.Ama bizimkinin de kilosu az.Gerçi doktorumuz iyi diyor ama ben şöyle tosun gibi olsun istiyorum galiba:)))

Bizimkide iyice söktü yürümeyi ne kucakta ne arabasında durmak istemiyor sürekli yürümek istiyor avmlerde çok zorlanıyorum açıkçası ürünlere saldırıyor koşturuyor mağazalara giriyor evde iyi de dışarıda zor valla 10 mat doğumlu benim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…