- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
çok teşekkürler. daha iyiye gidiyor. bebişler bizim gibi değil hemencecik yaraları iyileşiyor. ama böyle üzücü olaylar bebişlerin huylarını değiştiriyor en fenasıda o..
ceylinde henüz yürümedi tutunmadan ayakda duruyor kanepeden tutunarak sıralıyor ama adımlamıyor dediğin gibi her bebek aynı değil dün dr gittik kontrolümüz vardı bunu da sordum çok normal bi sorun yok dedi 18 aya kadar vakti var dedi bize kuzucuklarımızı cesaretlendirmek düşüyor maşallah kuzuya yürümeye başlamış geriside gelir artıkbizimkide yürümeye başladı ama cesaret edemiyor galiba. evde tutmadan yürüyor odada volta atıyor resmen ama başka biriinnin evine gidince emeklemeye geri dönüyor
çok sevindim iyi olmanıza ...bilmez miyim ceylininde eli yanmışdı kuzucuğum çok ağlamışdı parmakları su toplamışdı pek bi huysuz ve nazlı olmuşdu ama sonradan yine eskiye döndü normalde huysuz bi bebek değildir sadece hastalık dönemlerinde hemen huy değiştiriyor ama sonradan çok şükür ki eski haline geri dönüyo
sende saolasın xeno..İyi olmanıza sevindim..
ceylinde henüz yürümedi tutunmadan ayakda duruyor kanepeden tutunarak sıralıyor ama adımlamıyor dediğin gibi her bebek aynı değil dün dr gittik kontrolümüz vardı bunu da sordum çok normal bi sorun yok dedi 18 aya kadar vakti var dedi bize kuzucuklarımızı cesaretlendirmek düşüyor maşallah kuzuya yürümeye başlamış geriside gelir artık
kızlar nerelerdesiniz bebişler nasıl yürüyorlardır şimdi benim kızım çok düşüyor ya koşuyor hızını alamayıp düşüyor mor mor oldu alnı dizleri hala diş çıkarmaya uğraşıyor ve iştahı yok.sizinkiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?