Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

Demekki çoğunluk yürümeye başlamış...Benim oğlan bayağı tembel desenize.:))

Kızım 13 aylık yürümüştü..Yürümemesine rağmen yapmadığı kalmıyor,yürüse neolucak acaba..:))

Bizim bu sıralar uyku sorunumuz hadsafhada.

kızlar nerelerdesiniz ne yapıyor bebişler bizimkinin uykuları düzelmişti yine uyumamaya başladı dün gece 4e kadar uyumadı diş zamanlarımı geldi yine.Gerçekten büyüdüler ya bizimki çok şaşırtıyor bizi getir al ver gibi komutları yerine getiriyor gözünü saçlarını sorunca gösteriyor çok biliyorlar valla folik asit bebeleri bunlar

ya benim kızım normalde sabahtan itibaren hep gezinir çok hareketli hiç oturup oynamaz ama 2 gündür yere yatıyor. görünüşte hasta değil oynayınca güldürünce gülmesi kahkahası falan normal ama hali yok gibi her fırsatta yatıyor. babası akşamları onunla oynamak için yere yatıyor hep acaba onumu taklit ediyor yada hasta mı? doktora götürrsemmi

Bizimkide yapıyor öyle yüzüstü yatıyor kalkıyor benimde aklıma takılmıştı ama sonra yoruluyor diye düşündüm dediğin gibi görünürde problem yok gibi duruyor gerçi kandanda şüphelenmiyor değilim demir eksikliği halsizlik yapar ya kararsızım bende dr konusunda

biz ay başında kontrole gittiğimizde kansızlık çıktı maalesef o kadar pekmez yediği halde. ama son 2 gündür böyle doktoru arar sorarım yarın aklım takılıyor

Nasıl hızla büyüyorlar,akşam babasıyla bakıp bakıp güldük hareketlerine..
Oyuncağını koltuğun altına koyuyor.Sonra eğilip çıkarıyor.Ama çıkarışı o kadar şekerki.Popo havada kafa yerde:)))canım benim:)

10 gündür yürüyoruz, evde her yer altüst olmuş durumda çok hareketli görenler çok zayıflamışsın diyor tabak elimde peşinde dolaşıyorum.

Oğlum bugün yürümeye başladı.:)))))
Süper bir duygu..Aynı duyguyu ikinci kezdir yaşıyorum..ılki kızımda şimdi oğlumda.Aynı heyecan aynı mutluluk,tarif edilemez..Çok şükür Allahım böylesi yüce bir duyguyu bana yaşattığı için..

ınanın hiç durmadı bir ayaklandı,evin he rtarafını geziyor bizde arkasında..Çok komik..Kendiside nasıl mutlu,nasıl gülüyor..Önemli birşey yaptığının farkında.:)))

Arzuco cum hiç meraklanma benimkide oynuyor oynuyor arada yuzustu senin dediğin gibi yere yatıyor bir hastlaık belirtisi yoksa cok normal sanırım o pozisyondan hoslanıyorlar bide sıcaklar basladı ya artık yer serin geliyor dinleniyorlar bence.

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

gözün aydın. darısı diğer bebişlerin başına .

evet bir ikigün yerde takıldı sonra yine aynı koşturmaca devam. dediğin gibi sıcaklardan olabilir.

canım inşallah bulursun ben hiç pompa almadım. arıyorum yada yardım melekleri bölümünede yaz istersen daha fazla kişi görür belki elinde olan vardır.

Teşekkür ederim arzuco... :))) Bir arkadaş gönderecek sanırım. Eğer o olmazsa yazıcam yardım meleklerine.

benim oğlumda 8 mart doğumlu. daha yeni yeni yürümeye başladı. 2-3 adım atıp oturuyor. ev dağıtmakta , çekmecelerin içini boşaltmakta üstüne yok. uzanabileceği herşeyi alıp yere fırlatıyor. birde bilgisayar hastası. bilgisayarı açıp sandalyeye oturuyor. klavyenin tuşlarına basıp ekranı inceliyor... anlayacağınız çok meraklı ve yaramaz bi oğlum var

Çekmece boşaltmak bebeklerde bir tutku sanırım:)))

ay kızlar napcaz biz bu bücürlerle bugun ellerimi yıkamak için odada yalnız bıraktım hep arkamdan ağlardı baktım ses yok. bi geldim 1 dk içinde koltuğun minderini sürüklemiş vitrine tırmanmış. nerdeyse kendi boyu kadar bi yere çıkmış ya. allahtan bişey olmadan atlattık camın arkasından bakalım diyorum tüle tırmanmaya çalışıyor.

evet ya 5 dk durmuyor bizimkide ben vitrinin camlarını koli bandıyla bantladım tehlikeli çok kullanmadığım çekmeceleride aynı şekilde yaptım tek derdimiz mutfak her zaman kullanılan çekmeceler ne olacak bilmem sürekli karıştırıyor dolapları açıyor kaldırsam eşyaları nereye koyayım sıkıntıdayız bu ara kendi odasını ona bıraktım zaten sürekli dolabını boşaltıyor ama yetinmiyor hanımefendi

odada sesi çıkmadı mı anlıyorum ki yaramazlık peşinde kıyafet dolabını yüz kere aktarıyor,bugün odaya girdim bi baktım cam küllüğü almış eline inceliyor beni görünce saklamya çalıştı oraya geçmesin diye sehpa koymuştum altından geçmiş zaten odanın düzeni tamamen değişti napalım bu günlerde geçecek:)

arkadaşlar sizin bebişleriniz uyurken elinizi tutuyor mu? Benimki aylardır böyle uyuyor, o yatağında benim el onun elinde, elele yatağına sarkmış bi şekilde bazen saatlerce onun uykuya dalmasını bekliyorum.Tabi haliyle sırtım boynum tutuluyor. Elimi bırakıp oyuncaklarından biriyle uyusun diye çok denedim ama olmadı. Hatta şimdilerde sıcaklar başladı çorapsız yattığından bi elimlede ayağını tutmamı istiyor.:) valla bundan sonra ne istiyecek çok merak ediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…