- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
Oğlum bugün yürümeye başladı.:)))))
Süper bir duygu..Aynı duyguyu ikinci kezdir yaşıyorum..İlki kızımda şimdi oğlumda.Aynı heyecan aynı mutluluk,tarif edilemez..Çok şükür Allahım böylesi yüce bir duyguyu bana yaşattığı için..
İnanın hiç durmadı bir ayaklandı,evin he rtarafını geziyor bizde arkasında..Çok komik..Kendiside nasıl mutlu,nasıl gülüyor..Önemli birşey yaptığının farkında.:)))
Arzuco cum hiç meraklanma benimkide oynuyor oynuyor arada yuzustu senin dediğin gibi yere yatıyor bir hastlaık belirtisi yoksa cok normal sanırım o pozisyondan hoslanıyorlar bide sıcaklar basladı ya artık yer serin geliyor dinleniyorlar bence.
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...
benim oğlumda 8 mart doğumlu. daha yeni yeni yürümeye başladı. 2-3 adım atıp oturuyor. ev dağıtmakta , çekmecelerin içini boşaltmakta üstüne yok. uzanabileceği herşeyi alıp yere fırlatıyor. birde bilgisayar hastası. bilgisayarı açıp sandalyeye oturuyor. klavyenin tuşlarına basıp ekranı inceliyor... anlayacağınız çok meraklı ve yaramaz bi oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?