Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bizim bir yakınımız.Çocuğunu ayağında sallayarak uyuturdu..Birde sallarken öne doğru eğilirdi.Bebiş onun kulağını tutardı..İki kulağına birden bir asılırdı..
Kulağın uzayacak diye geyik yapar gülerdik.:))))

Valla benim kızımda uykusu gelince kulağımı tutar uyurdu bu aralar bıraktı uykuya gittiğimizde sarılarak uyuyor bana hatta yuzunu yuzume değdiriyor yuzumu kokluyor :) ama herzaman değişiyor bazende arkasını donuyor ayaklarını yana atıyor saçıyla oynatıyor falan tabi bunların hepsi uyuyana kadar uyuduktan sonra bitiyor. Allah sana kolaylık versin işin zor arkadaşım.

Oğlum delirdi:)) Dört azı dişini birden çıkarıyor...
Huysuzlukta had safhada tabii..
Halen emziriyorum.Memeye nasıl düştü anlatamam..
Durup durup tişörtümü çekiştiriyor.:)))

Gülcede diş çıkarıyor bu ara emme yok yemekte yok aç yaşıyor kızım tek bildiği su bardak bardak su içiyor elide hep ağzında kaşıyor gibi yapıyor yavrum çok fena kabarmış kızarmış damakları gecede huzursuzlaştı rahat uyuyamıyor uykusunda ağlıyorbenneyaptımki

ayy bizimkilerde seneye böylemi olcak acaba ne güssell.ben 2009 mart annesiyim de.bu arada gülce için önerim bebekler diş çıkarırken damakları acıdığı için memeyi ememezmiş.su içtiği bardağa sütünü sağıp koyarsan veya mama yiyorsa kaşıkla vermeye çalışırsan belki yiyebilir.

En rahat dönemin kıymetini bil..:)))

En rahat dönemin kıymetini bil..:)))
doğru söylüyosun gaz sorununu yaşadığımız dönem dışında zorlaşıyor herşey.gittikçe daha da hareketleniyor ve daha fazla ilgi istiyor.daha bunun emeklemesi var,diş çıkarması var yürümesi vaarr.var da var.Allah sizede bana da kolaylık versin.

Sağol canım emmeyi bıraktı kızım zaten mamada içmiyor inek sütünüde sevmedi sadece uyurken 30cc kadar içiyordu bu dönem onuda bıraktı sanırım hiç iştahı yok bende çok zorlamıyorum sabahtan bu yana yarım yumurta sarısı ne 1 zeytin yedi az öncede hazırdan yana olmadığım halde yeterki yesin diye 1 küp danino yedi şimdi uyuyor.

Sizdede böylemi arkadaşlar..Biri gelsin veya biz gidelim tanıdık olsa bile oğlum bana bir yapışıyor..

Bazen bunalıyorum artık..Umarım geçici bir dönemdir..

Sizdede böylemi arkadaşlar..Biri gelsin veya biz gidelim tanıdık olsa bile oğlum bana bir yapışıyor..

Bazen bunalıyorum artık..Umarım geçici bir dönemdir..

aşırı olmadıkça bende çok istiyorum bebişim yabancılardan kaçsın paçama yapışsın ama yok nerdee.. iki gülücük yapanın kucağında bana baybay yapıyo serseri:))

aşırı olmadıkça bende çok istiyorum bebişim yabancılardan kaçsın paçama yapışsın ama yok nerdee.. iki gülücük yapanın kucağında bana baybay yapıyo serseri:))

delikafaduldendelikafadulden

Nasılda belli bebişlerin hareketli olduğu.:)))Anneler fırsat bulupta sayfaya uğramıyor..

Hepimize kolay gelsin arkadaşlar..Ayrıca bol sabır:))

slm kızlar bende ne zamandır giremiyodum oğlandan vakit bulupta valla bazen nasıl akşam oluyo anlamıyorum....bizimde azı dişlerimiz geliyo o yüzden işthsızız hiç bişey vermesem aç aç duruyo dişleri çıkarsakda rahatlasa yavrum...ya kızlar biz hala tam yürüyemiyoruz geçmi kaldık bilmiyorum....ayın 27 sinde memlkete gidicem bi doktora götüreyim diyorum bide size sorayım dedim hepinizin bebşlerini öptüm.....

Canım endişelenme bence arkadaşımın kızı 17 aylık tam yürümeye başlamıştı 15 aylıkken endişelenip dra götürmüştü dr desteksiz duramıyorsa oturamıyorsa ayakları üstüne basamıyorsa hiç yürüme belirtisi yoksa endişelenmelisin demişti ama öyle bir durum olmayınca her bebeğin gelişimi aynı olmuyor konusunu düşünmeliyiz.Ama emin olmak için dra gösterebilirsin için rahat olur en azından

İçin rahatlasın diye sor doktora ama endişelenmene gerek yok..
Canı ne zaman isterse ne zaman hazır hissederse o zaman yürüyor kuzular..
Onsekiz aya kadar yolu var..

Bizim bugün rutin kontrolümüz vardı..15. ay son pnömokok aşımızı olduk..
Kıyametler koptu..Hiç böyle yapmamıştı..Hiç birşeye izin vermedi..
Muayene ederken doktor..Altından girdi üstünden çıktı..Boy,kilo zaten vazgeçtik..

Sıpa ya kan ter içinde kaldık resmen..
Sizin boy ve kilonuz nasıl..Bizim kilo 10.8 boyuna izin vermedi..

Slm Kizlar opuyorumnanaktan

bende mart 2008 annesiyim 11.03.2008 tarihinde dünyaya merhaba demisti kizim.

bebeklik gecti artik büyüyoruz pesinden kosturuyom ufakligin. konusmaya basliyoruz yavas yavas azcik bile olsa naniknanik, cantami elime aldimmi attaa giyyiyyoo diyoruz hihoyyyt

bizde suan 11 kilodayiz :)) dombili karni önde gidiyo
bir resim ekliyorum bakin

Eklentiler

• $12042009231.webp
    46 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…