Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

oo maşallah bizimki daha başlamadı birtek çok net ve bilinçli baba diyor. ama bu aralar sizinkilerdede varmı bilmiyorum istediği birşey yapılmıyorsa sinirleniyor ağlıyor. benimki şımarık mı ondan yapıyor acaba?

hehehe onu bizimki de yapiyo :) mutlaka aksamlari dus istiyoruz ne hikmetse banyo kapinin önüne dikiliyo ayagini kaldiriyo gircem banyoya der gibi, istersen dedigini yapma bagriyor delikafaduldencekecegimiz var :))))

bizde suan 11 kilodayiz :)) dombili karni önde gidiyo
bir resim ekliyorum bakin

Selam canım...
Maşallah kuzuya:))Çok tatlı..Allah bağışlasın..
Demek konuşuyor,Kızlar daha erken başlarmış zaten..
Benim oğlumda,aba,baba,atta bunları söylüyor...
Ama anne demiyor,ne hikmetse.:)))

Yok canım benimkide öyle..Daha doğrusu çocukların doğası bu..Ağlayarak yaptırmaya çalışırlar..
Hele misafir varsa veya biz gidersek..Çok sıkılıyor,ağlıyor..
Burnumdan getirir yani..

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba nasılsınız bakalaım bebişler nasıl hızla buyuyorlar artık hasarılıklar yaramazlıklar baslamıstır artık. Beninkide tam anlamıyla sonunda yurumeyi başardı ama yinede arada mızmız yapıp elimi tutup yurumek istiyor oda en kısa zamanda cozulecek inşallah. Dişlerimiz bu ara biraz sıkıntı yapıyor ama napalım idare eiyoruz artık artı dişler peşi peşine çıkıyor zavallı yavrum perişan oldu. Kilomuz yerinde sayıyor hatta dusuyor sıcaktanmıdır nedir cozemedim 9400 gr. Gecen gun doktor muayenemizde doktorumuz kalbinde ufurum duydugunu, dudaklarının da hafif mor oldugunu soyledi ve cocuk kardiyolojisine gostermemizi soyledi. Kalbinde bir delik olabilir kilo almamasıda ondan olabilir dedi % 90 bişey yoktur ama gostermenizde fayda var dedi biraz ona kafam takıldı hemen randevu aldım persembe gunu gostericem bakalım inşallah bisey cıkmaz. Sizinkiler nasıl bakalım.

Merhaba canım...Yazını okuyunca,İlk muyenemiz geldi aklıma..
Bizim üfürümümüz var..6 ayda bir kontrolümüz yapılıyor..Temmuz sonunda gidicez tekrar..
Bizde 4-5 milim açıklık vardı..En son 3 milim olmuştu..Sevindirici bir olay..
Bu ay bakalım nasıl olucak..Umarım iyi haberler alırız..

Muayeneden sonra bizide haberdar et lütfen..Şu an bile çok merak ettim..
İnşallah yoktur birşey veya masum üfürümdür..
Şimdiden geçmiş olsun canım..

Cok gecmiş olsun sizede inşallah en kısa zamanda tam olarak kapanır ve problem cıkmaz. Valla baya kötü oldum simdiye kadar bişey yoktu şimdi neden böyle bişey cıktı onuda anlamıs değilim ama umarım onemli bişey değildir ve bişey cıkmaz. Kızım şimdiye kadar bir problem yasamadı dogdugundan beri masallahda cok saglıklıydı dogru durust hasta bile olmadı ama işte zaman neyi gostercek bilinmez. Allah tum yavrulara saglık sıhhat versin. Persembe gunu cocuk kardiyolojisine kontrolumuz var bakalım bir gidelim gelelim sizleride haberdar ederim.

Sanesni canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir benim dayımın 4 aylık kızındada var ama dr pek üstünde durmuyor büyüdükçe geçecek diyor sizinde problem olmaz inş. Gülcede çok hasta oldu boğaz enfeksiyonu ateşi 40larda gezdi 2 gün çok korktuk ilk kez böyle oldu yavrum zayıfladı bugün kontrole gittik boğazı düzelmiş antibiyotiği kesti dr ama calpole devam et dedi akşamları 6 diş aynı anda çıkmaya uğraşıyor damakları şiş çok sıkıntılı ya ne zaman bitecek bu dişler

Tesekkur ederiz canım inşallah bişey çıkmaz bakalım kontrolumuzda belli olacak. Sizede cok gecmiş olsun çocukların sagı solu belli olmuyor valla heran hersey olabiliyor . Bizimde dişlerimiz baya sıkıntı su sıralar 4 tanesi aynı anda cıkıyor bizimde damaklar şiş dolayısıyla bişey yiyemiyor kuzum. Şu diş olayınıda tamamlarsak daha iyi olacaklar inşallah.

cok geçmiş olsun canım ya inşallah birşey yoktur. gelişmeleri yazarsın buraya. her zaman gittiğiniz doktorunuz mu farketti bu üfürümü? şimdiye kadar farkedilmesi gerekmezmiydi ya. bende farklı bir doktoramı gitsem acaba ?

sizede çok geçmiş olsun. inşallah tamamen kaybolmuştur bu ay. güzel haberler bekliyoruz sizden de..

sizede çok geçmiş olsun. bu sıcaklarda allah yardım etsin. zor valla.

noldu böyle mart bebeklerine nazara mı geldiler yaaa...

bizimki zaten doğuştan iştahsız. hiçbir şekilde kaşığa ağzını açmıyor. biberonla süt yada mama içiyor. dün özellikle biberonu vermedim acıkınca mecbur yiyecek dedim bütün günü sadece 1 adet bisküvi ile bitirdi yinede inatla birşey yemedi. ama bizimki dişten falan değil sürekli böyle. şaşırmış durumdayım. doktor ilaç veriyor ama ağzını hiçbirşeye açmıyorki ilac vereyim. bi çocuk psikoloğuyla falan mı görüşsem acaba diyorum denemediğim bir o kaldı.

Bebeklerimizin tam zamanı aslında..Diş olayının birde sıcaklara denk gelmesi çok kötü..

Benim oğlum şu sıralar şeftaliyi çok seviyor..Birde emziriyorum..
Kabızlık sorunumz vardı..Şeftali bayağı düzene soktu..Artık hergün yapıyor kakasını..

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..
Umarım tamamen kapanır..

Sanesni de hayırlı bir haberle döner inşallah..

Rabbim tüm çocukları korusun..

Aslında 2 ayrı doktora devamlı gidiyorum evet biri bunu yeni farketti diğerine gitmedim aslında buda cok acil olmadığını ve olmama olasılığınında %80 oldugunu soyledi gostermemde fayda oldugunu soyledi. Bakalım hayırlısı inşallah bişey cıkmaz gelişmelerden haberdar ederim sizleri.

Selam,Sevgili anneler.:))

Sıcaklarla aranız nasıl.? ızmir yanıyor resmen..Çok zorlanıyoruz..Evimizde bulunduğu konumdan dolayı hiç ama hiç esmiyor..
Artık pişiyoruz..

Benim kuzu bu sıralar uykuya direnmeye başladı..Gündüz uykularımız bayağı problem olmaya başladı..
Henüz çok küçük uyuması kesinlikle şart..
Günde iki kez uyurdu,bire indi..Onda bile problem yaratıyor küçük bey..

Her seferinde huyları değişiyor işte..

Sanesni,yarın iyi haberlerini bekliyoruz canım..

sanesni'den haber varmı diye baktım..
Ama henüz gelmemiş...

Süheyla ne ısın var kız burda :))) ehuehe Nasılsınız 2008 annelerı. Umarım herkes ve bebıslerı ıyıdır..

Merhabalar kusura bakmayın dun haber veremedim 2 gundur baya gezdik kızımla iyi haberleri öğrenince sevinçten dısarılara attık kendimizi. Perşembe günkü randevumuz cok iyi gecti kardiyoloji doktorumuz iyice muayene etti kızımı sadece hafif bir birleşme duydugunu ve cok önemsiz oldugunu söyledi bebeklerde olabilecegini 3 yasına kadar en gec 5 yasına kadar kapanabileceğini soyledi yani merak edilecek bir durum yok bazı sorular sordu işte yururken hızlı nefes alma, yemek yerken cabuk yorulma falan gibi bizde de oyle bir durum söz konusu değil o yuzden içimiz rahatladı. Yinede içimizin daha da rahat olması için eylule bir randevu verdi tekrar bir kontrol ve ultrason cekilecek bakalım o zamana ne olsun. Ayrıca doktorda acayip pozitif enerji vardı ve kızım ilk defa bukadar sakin doktorla basbasa hic vızırtı yapmadan korkmadan sadece doktoru dinleyerek muayene oldu hayret ettim dogrusu. Cunku son zamanlarda doktor muayenelerimiz sıkıntılı geciyordu doktorumuz elini surdugu anda bir aglamayla sonuclanıyordu bunda oyle bir sorun yasamadık ve doktorunda iyi haberleriyle cok mutlu olduk. Ama 1 hafta eşimle ömrümüzden ömür gitmişti dogrusu. Tüm yavrulara allah saglık sıhhat versin tum doktor sonucları iyi olsun inşallah. Hepinize bizi düşündüğünüz için tesekkur ediyorum.

oh cok sevindim canım. gözün aydın.. bebişlere birşeycikler olmasın ya...

Bir problem olmamasına çok sevindim canım heyecanınızı tahmin edebiliyorum şimdi rahatlamışsınızdır.Allah bütün bebeklere sağlık sıhhat versin.Eylül kontrolünüzde iyi geçer inş.Nisacığımı öpüyoruz kızmla

Canım çok sevindim..Umarım hiç bir sorun olmadan büyürler..
Bu ay kontrolümüzde inşallah bizde sevindirici bir haber alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…