- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
Mart 2008 annelerı bır o kadar zor ama cok guzel bır yıl gecırdınız. Darısı bızım basımıza.. Umarım bızde saglıklı bı sekılde atlatırız bu ılk zamanları..
inşallah sağlıkla geçer ama hiç acele etmemek gerekiyormuş tadını çıkarın valla. 1 yaştan sonra huyuda değişiyor sürekli hiii diye dolaşır oldu. yürümeler tırmanmalar baaşlayınca tehlikelerde artıyor şimdi sandalyeye tırmanmaya başlamış bugun wc ye gittim sandalyeye ordan masaya çıkmış oturmuş eşim yanında gerçi yalnız olsa benle beraber geliyor wc ye...
herkes buyudukce dertlerı de buyuyor dıyor zaten :)
oy kizlar ben birdaha hamileyim test sonucu positiv cikti spiral oldugu halde :1shok:
aslinda düsünmüyoduk suan daha ama cagre yok baska :CüvCüv: .....
yarin kadin doktoruma giticegim.. bakalim o ne diyecek....
oy kizlar ben birdaha hamileyim test sonucu positiv cikti spiral oldugu halde :1shok:
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin. 2008 annesimiydin? maalesef spiralle hamile kalanlar baya fazla. ya aslında bende bu aylarda 2 bebeğe hamile kalmayı istiyordum ama kızımın huyu çok değişti sürekli ağlak bir şekilde dolaştığı için sanırım 1 sene daha erteleyeceğim :ecrin_bebek:
Neee kadar cabuk? Aslında sartlar uygun olsa bende yaparım hemen bır tane :)
Hayırlısı olsun canım.
saol canim :) bende 2008 annesiyim mart 11 :) bizimkinin de huyu degismeye basladi ama bakalim neolcak :)
bu gün kadindoktoruna gittim orda bir test daha yapildi tekrar positiv cikti ama ulltrasonda gözükmedi.. herhalde daha cok ufak ve erken oldugu icin ama dis gebelik tehlikesi de olabilir dedi bir ihtimal doktorum agrim kanamam yok olursa hemen hastaneye git dedi ama iyim suan birseyim yok. persembe günü tekrar kontrole gidicem...
belki de iyi oldu ikincinin simdi gelmesi bari oda gecti derim bir arada büyürler... kizim da yanliz cani SIKILIYOR kardes onun hosuna gidiceginden eminimŞeniz
Hayırlısı olsun..
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz umarım..
Elbette zor olucaktır..
Büyük bir sabır gerekiyor ve güz gerekiyor sizde..
İlerisi için çok iyi olucak..Arkadaş,sırdaş olucaklar..:):)
saolun tesekkür ederim :1rolleyes: hayirlisi bakalim :) bizde kalabaligiz 5 tane daha kardesim var :)) hani ben okadar cok istemiyorum allah olmayanlara versin ama kardesin cok iyi yönleri var bunu biliyorum.
opuyorumnanaktan
Bizde 5 kardeşiz..ıyi ki de 5 Kardeşiz.. kaydirigubbakcemile3
Hiç yerinde durmuyorlar hiç benim kızım çok zilli oldu dışarda zor tutuyoruz pusete zor bindiriyoz yürümek istiyo elimizide tutmak istemiyo parka götürüyoz on dk sonra sıkılıyo parkın dışına kaçmaya çalıyor bıraksak alıp başını gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?