Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

Zaman ne çabuk geçiyor değilmi Mart 2010 anneleri yazışmaya başladılar azıcık nostalji! yapalım 2 yıl önce bu zamanlar sizler neler yapıyordunuz? Ben tam 1 aya yakın yerimden kalkmadan yattım (tam bu zamanlar) iğneler ilaçlar ve ardından bulantılar iğğğ...

Evet ya...Zaman çook çabuk geçiyor..
Gebelik ne kadar sıkıntılı geçsede,özellikle benim 5-6 ay hep midem bulanmıştı..
Yinede hamilelik çok güzel bir devre...ve ben özledim..:)))

Allah tüm isteyenlere bu yüce duyguyu tattırsın..

Şu an en haşarı ve tüm enerjimizi,dikkatimizi onlara vereceğimiz bir dönemdeyiz..:))

KosKoCa 1.5 xiL gecMi$ CADIARZU Dü$üNDüMDe 2010 bebekleri gelecek xaKinda :ecrin_bebek: beNim oGLum 16 axliK oldu gamyoncuiremsu ma$allah aLLaH xaRDiMCiSi oLSuN HaMiLe oLaNLaRiN :CüvCüv: o anLaRiM kaydirigubbakcemile3 KoMiK Gedi BiRaN Dü$üNüNCe.NeXSe 2008 marT aNnesiXiMbuyrunnnnnnnnn ve ZuZu oGLu$uM VaR aLlah TüM CoCuKLaRi anneLerine baGi$LaSiN (amin):Saruboceq: SeVgiLeRiMLe a.s.​

uzun zamandir hic girmiyordum siteye evet simdi gördümde 2010 anneleri yazisiyor artik zaman ne cabuk geciyor 2 yil önce bu zamanlarda bende yerimden kalkamiyordum mide bulantilarindan düsününce bile bir hos oluyorum simdide yaramaz kizimin pesinde dolasmaktan oturamiyorum :))))) herseye rahmen hayat onunla cok güzel...

bende ilk kıpırdanmalarını hissettiğimde kayınvalidemle iftardaydık ona baktım heralde kızım babaenneye benziyor :)) üstüne 2. ramazan geliyor inşallah 2010 anneside olmak istiyorum allah izin verirse...

selam hanımlar bende yine uzun zamandır ugramadım buralara nasılsınız umarım hersey yolundadır. Birşey gördüm arzucocum 2010 annesi olmak istiyorum demişsin yoksa bişeylermi varda haberimiz yok canım.. hadi bakalım istiyorsan neden olmayasın:)

Mart anneleri nerelerdesiniz kimse uğramaz olmuş buraya hem yaz hemde yavrular çok hareketli vakit olmuyor galiba. Bizimki gezmeye çok alıştı evde durmak istemiyor sürekli anne hadiii anne hadi mızmızlanıyor.Yemekte yemiyor özellikle kahvaltı en zor öğün oldu sıcaklardan yada dişlerindendir diyorum umarım öyledir.Sizin bebişler nasıl?

Walla kızlar oğlumun hızına yetişmek mümkün diil..

Allah ömür versin,acaip hareketli,meraklı..Sürekli keşif peşinde..

16 dişimiz oldu..

Henüz aba, baba,mama bazende anna bana diyo..:))
Konuşmuyo..zaten erkekler daha geç konuşurmuş..

Kızım bu kadarken cümle kuruyordu..

tuvalet alışkanlığı konusunda ne düşünüyosunuz..

Ben bazen oturtuyorum,oda çiişşşş falan diyo ama oyun tabii...:))

benımde oğlum cok yaramaz sürekli biyerleri karıştırıyo.birini bırakıp diğerine geçiyo hızına yetişemiyorum.bizimde 14 tane dişimiz var.
şu an bi çok kelimeyi söylüyo.ama henüz tam olarak konusmuyor arada cevapda veriyo mesela babası gecen gün benim oğlum nasılmıs dedi oda iyi gibi birsey söledi şaşırttı bizi.
emirde çiş diyo beni arada tuvalete kötürüyor ama ben henüz hazır oldugunu düşünmüyorum cünkü wc. de tek düşündüğü su oynamak.

merhaba annişler
herkese güzel bir hafta güzel bir gün diliyorum
kızım neredeyse iki kelimeli cümle kurmaya başladı
anne gel . abi otur .....gibi
15 aylıkken yarım saat arayla tuvalete götürmeye başladım
şu anda geçeleri bez kullanmıyoruz gündüz de ama dışarı çıktığımızda kullanıyorum yinede
her tuvalete götürdüğümde aferim benim güzel kızıma gibi onaylayıcı teşvik edici cümleler kuruyorum
bu arada zaman zaman kaçırmıyorda değil hani kaçırıyor ama alışacağız inş

aslında tuvalet eğitimi 2 yaş doğru yaş deniyor ama bence çocuk hazırsa daha öncede başlanmalı ama 2 yaşdan da geç bırakmamalı

maşallah size..
Tuvalet konusunda demek hazırmış..aslında kaka konusunda birşey diyemiicem ama çiş konusunda kaslarını kullanabiliyorlar..Yani isterlerse çişlerini tutabilirler..
Tabii herşeyden önemlisi hazır olmaları öönemli..

Bayramdan sonra alıştırma kiloduyla denemeye başlıycam bende..
Çünkü kışın olmaz..sonra bayağı geç kalıcaz..

Büyüdükleri için onlarda sıkılır bezden..Rahatsız eder her şekilde..

Ceyline maşallah bizimde başlamamız lazım ama nedense erteliyorum Yenacım bende senin gibi bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum.Umarım başarılı olurum.

evet çocuğun hazır olması da çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…