- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
a.s.gecmis olsun arzuco pisik gercekten zor cok sükür benim kizimda pek olmuyor ama yegenimde olmustu yazik cocuk altimi acacaklar diye cok korkuyordu insallah gecer hemen.Arkadaslar benim kizim emekliyor masadan ,koltuktan tutunarak yürüyor ama tam manasiyla yürüyemiyor hala 2 disi var zaten onlarda biri8 digeri 9 aylikken cikti :))))) kilosunu tam olarak bilmiyorum 10 martta doktor randevumuz var kontrol icin ve asimiz var:1no2: benimkide hic susmuyor kendi kendine konusuyor öylemi kizim ,ne olmus falan diyorum anlatiyorda anlatiyor...anne,baba,dede,anneanne,hadi,gitti,gel,burda,bir kac akrabamizin cocuklarinin ismini söylüyor arda,ilayda gibi hatta dedesinin ismini bile söylüyor babaanneden ögrendi:roflol: karistirmayada basladi artik her yeri Allah sabir versin bize bizde durumlar böyle iste
a.s.gecmis olsun arzuco pisik gercekten zor cok sükür benim kizimda pek olmuyor ama yegenimde olmustu yazik cocuk altimi acacaklar diye cok korkuyordu insallah gecer hemen.Arkadaslar benim kizim emekliyor masadan ,koltuktan tutunarak yürüyor ama tam manasiyla yürüyemiyor hala 2 disi var zaten onlarda biri8 digeri 9 aylikken cikti :))))) kilosunu tam olarak bilmiyorum 10 martta doktor randevumuz var kontrol icin ve asimiz var:1no2: benimkide hic susmuyor kendi kendine konusuyor öylemi kizim ,ne olmus falan diyorum anlatiyorda anlatiyor...anne,baba,dede,anneanne,hadi,gitti,gel,burda,bir kac akrabamizin cocuklarinin ismini söylüyor arda,ilayda gibi hatta dedesinin ismini bile söylüyor babaanneden ögrendi:roflol: karistirmayada basladi artik her yeri Allah sabir versin bize bizde durumlar böyle iste
slm millet ne zamandır giremiyodum dersaneye başladım o yüzden geceleri çok geç saatlere kadar oturamıyodum nasıl gidiyor doğumgünü hazırlıkları yada doğum gününü atlatanlar varsa neler yaptınız az kaldı ama hala aklımda bişi yok davetiye bastırsammı diye düşünüyorum ama ööle çok kalabalık olmayacak kendi fotoğrafının üzeine yazı yazdırıp vermeyidüşünüyorum bu arada 30 kişilik pasta 110 tl çok yaaa nasıl şeymiş o öyle ben geçen sordum burda 30 kişilik 50 ama yaparız bişiler dediler üzerine fotoğrafıda var valla güzelim sen gel burdan ala daha karlı çıkarsın içine yol parasınıda koysan karlısın valla otobüsle bozulmadan geleceğini bilsem ben alıp gönderirim valla ya
Benim kızımında henüz altta 2 dişi var neyse üstteki bitaneside hafiften kendini gösterde aynı şekilde alttaki dişleri 9. ayda çıktı benimkininde hemde aynı anda çıktılar. Geçmi kaldılar anlamış değilim.
annesütü alınca daha gec çıkıyor canım. zaten gec çıksın bizim uzun zamandır 8 tane dişi var herhalde emse memenin basını kopartırdı. nasıl ısırıyor parmağımı yakaladığında koptu sanıyorum :))
Doğrudur canım valla benimkide alt dişleri yeni çıktığında ısırmaya dadanmıştı bide rosa85 in dediği gibi ısırıp yüzüme bakıp gülüyordu onu oyun haline getirmişti çok şükür kısa sürdü şimdi ısırmıyor ama bakalım gene alışırsa hapı yuttuk üstte çıktı ki ozaman kanatmıştı şimdi kesin koparır. nasıl seviyorlar ya değilmi bizimkide babasına oyun yapıyor parmağını tutuyor ısırmak için ağzına götürüyor gülmeye başlıyor hafiften ısırır gibi yapıyor ama ısırmıyor ölüyor gülmekten :)annesütü alınca daha gec çıkıyor canım. zaten gec çıksın bizim uzun zamandır 8 tane dişi var herhalde emse memenin basını kopartırdı. nasıl ısırıyor parmağımı yakaladığında koptu sanıyorum :))
-oh çok şükür doğumgünü olayını atlattık. kızım normalde kalabalıktan hoşlanmaz ama alkışlandıkça iyiki doğdun diye şarkılar söyledikçe nazıl kasıldı anlatamam sanatçımı olcak nedir alkış duyunca havalanıyor :)) huysuzlanmadı gayet güzel geçti darısı başınıza
-oh çok şükür doğumgünü olayını atlattık. kızım normalde kalabalıktan hoşlanmaz ama alkışlandıkça iyiki doğdun diye şarkılar söyledikçe nazıl kasıldı anlatamam sanatçımı olcak nedir alkış duyunca havalanıyor :)) huysuzlanmadı gayet güzel geçti darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?