- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
arzuco canım harikasın ya döktürmüşsün valla elllerine sağlık. Kızınada sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice güzel yaşlar diliyorum kocaman öpüyorum. Darısı bize bende şimdiden paniklemeye başladım. Allahtan annem gelecek nisa yı oyalar en azından bende diğer işlere bakarım. Dün kızıma doğum günü elbisesi aldım bayıldık valla acayip yakıştı :) ama ayakkabı bulamadım istediğim gibi inşallah onuda bugünlerde halledicem..
Bayıldım canım ya hepsi çok hoş maşallah çok güzel şeyler yapmışsın busede çok şeker ya annesi en kötü günü böyle olsun inş Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.Hepsi güzel ama zencefilli kurabiye kümbet pasta çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık fikir oldu bana da sağolasın..
iyi ki doğdun gülcee mutlu yıllar sanaaa.. sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah.. bugün doğum gününüz galiba.. ben birkaç tarif ekledim. sormak istediğin tarif olursa yardımcı olurum canım
Bakalım baya kalabalık olucaz o yüzden panikliyorum bi aksilik cıkmadan atlatırız inşallah. Annemin gelmesi iyi olcak benimde uzakta annem aslında ama allahtan nisanın doğum günü için geliyor birazda kalcak büyük yardımcı :) Seninkiler ayıp etmişler ama. Ne yapıcaksın bazı insanlarda öyle düşüncesiz olabiliyor. Atlattın ya boşver artık.canım hiç paniklemeye gerek yok. bak annende gelecekmiş bebeği oyalamak en büyük yardım. benim annem biraz uzakta olduğu için gelemedi. ben çok zorlandım. buse'de ilgi görmediğinde huysuzlanıyordu. onu bırkıp birşey yapamadım.
başkada bi allahın kulu yardım teklif etmedi aslında kayınvalidem eltim üst katlarda oturuyorlar ama misafir gibi gelip gitmeyi tercih ettiler. şimdiden sağlıklı mutlu yıllar diliyorum nisa'ya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?