Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Medeni olmak anadan üryan gezmekle bir tutulur olmuş .
Çok fena!!

zuzum, en iyisi senin eşin de devamlı çıkıp cıbıl cıbıl oturacaktı ki balkonda o zaman anlayabilirlerdi belki verdikleri rahatsızlığı.

gözü kapalı çamaşır toplamak zor olur gibi

Göz bu arkadaşım bakmasan bile kayar, görür.
Hafızaya kaydeder.
Allah bakar körlerden etmesin kimseyi.
Bakmazsın olur biter demekle olmuyor ki.

evet aslında haklısınız çok yakın balkonlar var.. ışığı kapatıp oturmak en mantıklısı kimse kimseyi görmez böylece..

arkadaş hamama gitmekle evin balkonunda oturmayı bir tutmuş ya şaşırdım valla

hamama her dakka istesende gidemezsin ama balkonunda her an oturabilirsin

hayır ben balkona çıkınca mecburen karşıya bakıyorum
ya deli gibi kafamı tavana dikicem
yada gözlerimi kapatıcam
''çok rahatsız oluyosan çıkma''derlerse
ist.da yaz olunca nefes alınmıyo iki hipopotam yüzünden kavrulamam içerde

bende karşıya bakarım direk hava alıyosun sonuçta etrafa bakmak istiyo insan
başkalarını görmemek için özel çaba sarfedeceksem balkona hiç çıkmiyim daha iyi ama niye böyle bi fedakarlık yapayım ki başkası yüzünden

biz bi sutyenle çıkalım bakalım balkona özgürlük falan kalıyor mu bakın. kocasını kıskanan şikayete kapımıza gelir vlla şort olur, atlet olur falan ama iç çamaşırıyla dolaşmak çok komik.adam yiğidin malı meydandadır anlayışında olsa gerek.

ben medeni değilim
hatta geri kafalıyım bu konuda

O zaman bu çift balkonlarında da gayet özgür bir şekilde sevişsin sonuçta orası da evin bir parçası belki fantazi olsun değişiklik olsun diye deneyecekler ne yani biz şimdi bu özgür ruhlu insanların fantazi dünyasını mı kısıtlayalım. Akıl var mantık var yahu kim ister hemen karşısında slim donla bir adamı her şeye muhalefet olucaz diye iyice şeyini çıkardınız. . Bir arkdaş demiş hukukta bile var yani yazılı hukuk kurallarının dışında örf adet hukuku da var ne biliyim toplum yaşayışı da var . Çıplaklar kampına gidersin orda çırılçıplak dolaş kim ne diyebilir ama şehrin göbeğinde donla da oturma bir zahmet balkonda bir yerin şişimez be adam elzem bir ihtiyaç değil yani derler bunu yapan insana.

Son düzenleme:
gözü kapalı çamaşır toplamak zor olur gibi

karşı balkondan mı topluyorsun

tabi milletçe birilerini gözetlemeye meyilli olduğumuz için bakmasan bile gözün kayıyo oluyor

özgürlüğünün kısıtlandığını hissedenler giderler dava açarlar balkonda oturma kuralları diye

neyse ya banane kim kimin donuna bakmış kim donla çıkmışsa çıkmış

ışığı kapatmak bi derece iyi olabilir ama gene de engellemez bence görüntüyü eğer balkonlar çok yakınsa

tamam da adam donu ile geçmiş karşımda oturmuş diye ben niye ışığmı kapatayım ki?

gerçi o görüntüyü görmektense tavanı izlerim daha iyi :)

Bu kada basit bir konuda bile anlaşmazlığa düşülebiliyor. Aslında yazılı ve yazılı olmayan kurallar tam da bu yüzden var. Olmasalardı herkes kafasına estiği gibi hareket eder, bir kaos ortamı oluşurdu. O zaman ''kurallara uyalım, uymayanları uyaralım''

arkadaş hamama gitmekle evin balkonunda oturmayı bir tutmuş ya şaşırdım valla

hamama her dakka istesende gidemezsin ama balkonunda her an oturabilirsin

anlamamak böyle bi şey demek ki...
hamamla bir tutmadım arkadaş sütyensiz kadınlarla karşılaştırmış ona cevap verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…