Ambulans geldi kızı yoğun bakıma kaldırmışlar iç kanama geçiriyormuş. Hayvan olduğu için yapmış niye yapsın başka adamın zaten sabıkası varmış 16 yaşında kıza tacizden
Vallahi hala dikiz diyorsunuz ya helal olsun,yani ben beyaz kilotlu bir adamı dikizleyince elime ne geçecek,kocama giydirir seyrederim yani fantazi düşkünü olsam.
hem ne bozmak ,valla bana kızıcaksınız belki ama şimdi eve geldim balkona çıktım sigara içmeye perdeler sonuna kadar açık,yeni gelin eşyalarını sergil3or galiba,ay gelde bakma tam göz hizamda bakmasamda görüyorum,ama henüz donlu biri yok
zaten anlamıyorum insanlar başkalarının göz zevkini bozacak şekilde yaşayacak egilip kalkınca k.cı gözükecek bilmem ve biz tepki verince bagnaz cahil görgüsüz oluyoruz...orlar çağdaş kendii bilen ileri görüşlü modern oluyolar...
size sadece k..çı sizinse gözde benim diyorum benimde özgürlüğüm var...
.....
Böyle biriyle neden evlenmiş , tez zamanda iyleşir inşallah.. O hayvanda cezasını çeker umarım..
Bugün arkadaşıma gitmiştim misafirliğe, çay iciyoruz birden bi kavga kıyamet.. Onların 2 üstündeki daireye de yeni evliler taşınmışlardı, çeyizler serilmişti neyse meğer adam kızla ilk gecesinde yatağa bağlamış 1 haftadır tecavüz ediyormuş, dövüyormuş, yemek ve su bile vermemiş kıza nasıl bir hayvanlıksa..Kızın amcası gelmiş bugün 1 haftadır telefona bakmayınca merak etmiş.. Kapıyı açmayınca adam kapıyı kırmış ve o manzarayla karşılaşmış Konu ile alakası yok da ben çok kötüyüm hala Ya böyle hayvan komşularınız olsaydı
Şimdi nasıl sakallı cübbeli adamla konuyu bağdaştırdınız ki? Olay zaten anladığınız şekilde olmamış. Konu sahibi arkadaşıyla otururken bir adam balkonda külotla duruyormuş. Arkadaşta bunu görmüş ve rahatsız olmuş. Oturup saatlerce izlediğini nereden çıkardınız?
Kızın amcasını buradan kınıyorum. Ne öyle içeri dalmalar falan? Özgürce yaşayamayacak mı insanlar? Cık cık cık...
Bizde geceyarısı balkonda oturuyoruz, uzaklardan bir çığlık sesi geldi. Komşunun oğlu evlenmişti oradan geldi ses. Meğer çocuk cinsi sapıkmış daha ilk gece kızın üstünde bişeyler denemiş:26: Neler yaptığını tarif bile edemediler o derece.
herkes benim göz zevkim şu derse binlerce özgürlük kısıtlanır buna dikkat çekmek istedim.
slip don dediğinde anladım izlediğini. saatlerce demedim ayrıca dikkatli okuyun.
Kızın amcasını buradan kınıyorum. Ne öyle içeri dalmalar falan? Özgürce yaşayamayacak mı insanlar? Cık cık cık...
Bizde geceyarısı balkonda oturuyoruz, uzaklardan bir çığlık sesi geldi. Komşunun oğlu evlenmişti oradan geldi ses. Meğer çocuk cinsi sapıkmış daha ilk gece kızın üstünde bişeyler denemiş:26: Neler yaptığını tarif bile edemediler o derece.
herkes benim göz zevkim şu derse binlerce özgürlük kısıtlanır buna dikkat çekmek istedim.
slip don dediğinde anladım izlediğini. saatlerce demedim ayrıca dikkatli okuyun.
Amcayi neden kiniyorsunuz... 1 haftadir merak etmis... Yani gec kalsaydi belki kiz ölecekti... Bence iyi yapmis ........
pasakligirl kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar ya biraz rahat olun.. Yıl olmuş 2012 konuştuğumuz konulara bak.. :) Adam bornozla da çıkabilir o onun bağımsız bölümü:)) balkon evin parçasıdır :)))) rahatsız olan gider :)
Ya canım burada yazamadım herkes okuyor diye de evden tecavüz sesleri geliyormuş belliymiş yani adamın eve dalması çok normal.. ayy kızı sedyede gördüm de hayatımda ilk defa birini öldürmek istedim o yüz nasıl dağılmış kollar mosmor.. Buarada adamda dediğin gibi her türlü tecavüz etmiş kıza, cisim sokmuş falan ıyy :18:
Ya canım burada yazamadım herkes okuyor diye de evden tecavüz sesleri geliyormuş belliymiş yani adamın eve dalması çok normal.. ayy kızı sedyede gördüm de hayatımda ilk defa birini öldürmek istedim o yüz nasıl dağılmış kollar mosmor.. Buarada adamda dediğin gibi her türlü tecavüz etmiş kıza, cisim sokmuş falan ıyy :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?