Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Ambulans geldi kızı yoğun bakıma kaldırmışlar iç kanama geçiriyormuş. Hayvan olduğu için yapmış niye yapsın başka adamın zaten sabıkası varmış 16 yaşında kıza tacizden

rezil adam,sapık !!!

yazık kızcağıza,kim bilir ne işkenceler yaşadı..

al sana sapık komşu vakası..

adamın bu halinde bi sakınca yok diyen insanların çok olması garibime gitti ya

kendimi düşünüyorum balkona çıkmışım bildiğin külotla hatta abartıp tangayla :)
üstüme askılı giymişim karşıda erkek komşular oturuyo ben rahat rahat çay kahve içiyorum hiç rahatsız olmuyorum

yani empati yapmaya çalışıyorum ama bi türlü hoş karşılayamıyorum nedense bence ayıp

görüyoruuuuuummmm.. heryerde donlu adamlar görüyoruuuum hem deee en beyazındaaannnn psikolojimi bozdun eylül yaa ben de sana komşu olmayı düşünüyodum ama bu olaydan sonra vazgeçtim. sen bana rahat vermezsin şöyle donumla bi balkona çıkamam yani rahat rahat. balkona bi çıkcam bakcamki ohooo eylül balkonda hazır bekliyo olmaz yani özgürlüğümü kısıtlayamazsın

sen de bakmama özgürlüğünü kullan

Gerçekten de öyle..Bir tane de benim karşı komşum var aynen böyle adam çıplak çıksa şaşırmıcam o kadar alıştım yani. Sanki mecburum kıllarla kaplı hanzo vücutlar görmeye..Hayır yani özgürlük de bir yere kadar.

Kızın amcasını buradan kınıyorum. Ne öyle içeri dalmalar falan? Özgürce yaşayamayacak mı insanlar? Cık cık cık...

Bizde geceyarısı balkonda oturuyoruz, uzaklardan bir çığlık sesi geldi. Komşunun oğlu evlenmişti oradan geldi ses. Meğer çocuk cinsi sapıkmış daha ilk gece kızın üstünde bişeyler denemiş:26: Neler yaptığını tarif bile edemediler o derece.

herkes benim göz zevkim şu derse binlerce özgürlük kısıtlanır buna dikkat çekmek istedim.

slip don dediğinde anladım izlediğini. saatlerce demedim ayrıca dikkatli okuyun.

Canım, senin yeni komşun hiç değilse "olduğu gibi" biri...Demek istediğim sen bu insanın bu şekilde balkona çıkabilecek kapasitede biri olduğunu biliyorsun ve ona göre kendini korur, bu insanlarla ilişkilerini düzenlersin..

Bir de göründüğü gibi olmayan komşular var..ki asıl tehlikeli olanlar da onlar..

Geçen gün bu örneği bir başka konuda da vermiştim..

Hatırlarsınız birkaç yıl önce Kayseri'de bayram günü şeker toplamaya çıkan 3 çocuk vardı..Onlara tecavüz edip öldüren kişi komşuları çıkmıştı..
Ve bu sapığın yeni komşuları bu duruma çok şaşırmışlar, kendisinin kibar ve düzgün bir komşu olduğunu söylemişlerdi..

Allah asıl böylelerinden korusun bizi..

Amcayi neden kiniyorsunuz... 1 haftadir merak etmis... Yani gec kalsaydi belki kiz ölecekti... Bence iyi yapmis ........

herkes benim göz zevkim şu derse binlerce özgürlük kısıtlanır buna dikkat çekmek istedim.

slip don dediğinde anladım izlediğini. saatlerce demedim ayrıca dikkatli okuyun.

tartışmak için sormuyorum ama peki balkonda oturan konu sahibinin özgürlüğü ne olacak bu durumda? o karşısında böyle yarı çıplak bir adamı izlemek zorunda mı?bu göz zevki falan değil ki.. özgürlük diyoruz ama bazı toplumsal ahlak kuralları da var değil mi?

bence normal karşılanacak,hoşgörü ile bakılacak bir durum değil bu.

Ya canım burada yazamadım herkes okuyor diye de evden tecavüz sesleri geliyormuş belliymiş yani adamın eve dalması çok normal.. ayy kızı sedyede gördüm de hayatımda ilk defa birini öldürmek istedim o yüz nasıl dağılmış kollar mosmor.. Buarada adamda dediğin gibi her türlü tecavüz etmiş kıza, cisim sokmuş falan ıyy :18:

burada kısıtlanıcak bir özgürlük yok , adam balkona külotla çıkıyor ve bu özgürlük oluyor...
O zaman insan içinde sütyenle gezelim.. Nede olsa özgürlüğümüz kısıtlanmıyor..
Balkonda külotlu bir adam görmekle , sakallı bir adam görmek arasında dağlarca fark var.
Ayrıca insanların çıplak dolaşma gibi bir özgürlüğü yok. Bunuda belirtmek isterim.

Iyi madem öyle yil 2015e dogru donsuz ciksinlar ozaman
Nedemek ya kimse kimsenin mahrem bölgesini görmek zorunda degil, insanda biraz görgü, ahlak olur..
Terbiyesizler !!

Aman Allah'ım sen koru bizi.

Peki pupiqq siz bir seyler duymadiniz mi ? :26::26:

Bizim yaşadıgımız ilde atlet- şortla markete vs gidilir,

hatta atlet dahi olmadan sadece şortla balkonlarda oturur çogunluk...

Ama kimsede de öyle boxer ya da normal beyaz sliple oturmaz.

Bence terbiyesizlikten başka bir şey degil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…