Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Peki pupiqq siz bir seyler duymadiniz mi ? :26::26:

Ben misafirliğe gitmiştim zaten, arkadaşım da iki alt katlarında oturuyor o da duyamaz bir ses. Hayvan herifin altındaki komşunun ifadesi alındı da adam ben arada bağırmalar, tak tuk sesleri duyuyordum ama yeni evliler tartışmışlar diye düşündüm ses etmedim dedi.:44:

Balkona külotla çıkan adama bile özgürlük diye normal karşıladılar ya dahada bişeye şaşırmam artık bu sitede !....

Benim bir konum var içip içip apartmanda nağralar atan evine giren çıkan belli olmayan sürekli alkollü gezen komşuların misafirlerine ve hatta benim erkek kardeşime bile iş atmaya çalışan komşu kadın hakkında. Bana neymiş özgürmüş herkes karışamazmışım. Site ahalisinden bir kısım böyle buyurdular. Burada söylediklerine inan şaşırmadım. Sağolsunlar şaşırmamayı öğrendim.

İnşallah şikayet etmişlerdir de hapse düşer bu yaratık onun da hapiste orasına burasına bir şeyler sokunca anlar iğrenç mahlukat midem bulandı resmen. Ya şiddete filan karşıyız da bu iğrenç sapık yaratığı hangi psikolog iyileştirebilir nasıl topluma karışabilir daha sonra yaşamasın bunlar ya.

ben de donumu çıkartıp gezmeyi düşünüyorum nasıl olsa özgürüz değil mi, rahatsız olan da bakmayıversin

Ben bir karıncayı bile incitemem ama bunları verseler elime kıtır kıtır kessem içim acımayacak gibi hissediyorum..

bu adamın yaşamı, aileden aldığı ahlaki eğitim rahat olmasını gerektirmiştir.. konu sahibi ile aynı toplumda yaşamamış ki aynı düşüncelere sahip olsun.. komşusuna rica eder uyarır rahatsız olduğunu anlamazlar devam ederlerse eğer bakmaz o tarafa..

yurtta kalırken karşı apartmanda kalan yaşlı insanlar vardı sürekli yönetime şikayet ederlerdi kızların açık olmalarını.. akşama kadar balkonda olurlardı..rahatsız oluyorsan görmemek için önlem alırsın... sürekli balkonda olup etrafı izlemeyi de anlamıyorum...

Üff ya yine bir kadinin hayati kaymis... Kiz toparlanasiya kadar 5 yil gecer.. Bundan sonra evlense bile esiyle birlikte olmaya korkar... Iyi bir psikolojik tedavi görmesi sart...

Ben bir karıncayı bile incitemem ama bunları verseler elime kıtır kıtır kessem içim acımayacak gibi hissediyorum..

Bilmiyorum da o kız benim kızım ne biliyim kız kardeşim filan olsaydı nasıl dururdum bilmiyorum şimdi kızın babası ne biliyim ailesinden biri çıksa bu pisliği öldürse eminim kimse gram acımaz hatta ileride bir başkasına yapma şansını ortadan kaldırır. hapse girse nolacak 3-5 yıl sonra gene çıkacak bir başkasının canını yakacak böyle yaratıkları için hümanist olmanın anlamı yok bence.

Siz olayı anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok. Aileden aldığı ahlaki eğitimle ne alakası var. Ailesi ona balkona donla çıkmayı mı öğretiyor? Bu saygısızlıktan başka hiçbirşey değil.. Balkonumda otururum gece gündüz, yada salonumda.. Balkona donla çıkmaktansa etrafı izlemeyi tercih ederim...

Bu arada balkona donla çıkmayı normal karşılayacak kadar olgun birisiniz ama etrafı izlemeyi saygısızlık olarak görüyorsunuz buda ayrı bi mevzu .. :)

anlamaya çalşıyorum ama anlayamıyorum galiba..nasıl bir ahlaki değermiş ki herkesin görebileceği bir şekilde iç çamaşırıyla rahatça oturmuş..

konu sahibi sürekli izledim demiyor,görünce zaten içeri gridik diyor.

Son düzenleme:
Üff ya yine bir kadinin hayati kaymis... Kiz toparlanasiya kadar 5 yil gecer.. Bundan sonra evlense bile esiyle birlikte olmaya korkar... Iyi bir psikolojik tedavi görmesi sart...

Çok haklısın olan kıza oldu Bir daha evlenebilceğini bile sanmam.. Düğün gününde işkence görmeye başlamış yazık ya..

canım bazıları art niyetli dikizlemek amacıyla bakabilir o ayrı ama burdaki durum özellikle bakmak değil ki.
bazı balkonlar gerçekten tam karşı karşıya ve yakın oluyo herşey görünüyo yani istemesen de görüyosun hatta konuşmaları bile duyuyosun
bu durumda insanlarında biraz birbirine saygılı olması gerekmez mi sonuçta bu toplumda normal karşılanan birşey değilki.
en azından kimse yokken çıkıp otursun yani

atleti artık yadırgamıyorum, hatta bizim karşı binada adam üstü tamamen çıplak balkonda oturuyor onu bile yadırgamıyorum artık ama slip don nedir yahu?
''adamın özgürlüğü, istediği gibi oturur, karışamazsınız'' falan diyenler olmuş. medeni olmaya o kadar azmettiyseniz, işe öncelikle başka insanların haklarına saygı duymaktan başlayın bence. gelip geçenin görebileceği bir yerde (evinizin balkonu da olsa) donla dolaşamazsınız.

Kimse kimsenin yaşam alanını engelleyemez , yaşam alanını kısıtlayamaz ,
özgürdür evet doğru,
ancak her şeyin yazılı kurallara bağlı olması mı lazım?
Yazılı olmayan hukuk kuralları da var.
Örf adet, gelenek , görenek , töre v.s.
Burası Türkiye, ülkemizin bir ahlak anlayışı var
ve o anlayışa herkes saygı duymalı, uymalı .
Özgürlük kisvesi altında kimse aklına estiğini yapamaz/yapmamalı.

benim gitme gafletine uğradığım bi hamamda da sütyensiz kadınlar vardı ben rahatsız oldum ama bi daha gitmedim oraya.
sakallı adam örneğim göz zevkimi bozuyo diyenlere idi.

raht yetişmiş demek ki utanmadan çıkabiliyor. odasında olup perdesi açık ta olabilirdi. siz yine rahatsız olurdunuz ama o insanlara bakmazdınız yani anlatmak istediğim bu çok mu zor.

benim evimle karşı apt.la dip dibe
balkonlar karşı karşıya
bu yaz karşıdaki dombili herif yüzünden kafamı uzatamadım
atletsiz şortlu çıkıp (oğluda aynı şekil)oturuyolar
pis tiksinç yaa
ben senin kıllarını yağlarını izlemek zorundamıyım
senin ki daha efil efilmiş donla :)
bunun ne özgürlükle nede hakla ilgisi yok
balkonda oturmak caddede oturmak gibi
bence hakları yok insanların midelerini kaldırmaya

Son düzenleme:

çok haklısın..

özgürlüğü o kadar yanlış değerlendiriyoruz ki..özgürlük sınırsız değildir..sınırları olan,herkesin birbirine o sınırlar içinde saygı duymasını gerektiren bir kavramdır..

hele medeniyetle bunun hiçbir ilgisi yoktur..medenilik slip donla dolaşmak mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…