Peki pupiqq siz bir seyler duymadiniz mi ? :26::26:
Balkona külotla çıkan adama bile özgürlük diye normal karşıladılar ya dahada bişeye şaşırmam artık bu sitede !....
Peki pupiqq siz bir seyler duymadiniz mi ? :26::26:
Ya canım burada yazamadım herkes okuyor diye de evden tecavüz sesleri geliyormuş belliymiş yani adamın eve dalması çok normal.. ayy kızı sedyede gördüm de hayatımda ilk defa birini öldürmek istedim o yüz nasıl dağılmış kollar mosmor.. Buarada adamda dediğin gibi her türlü tecavüz etmiş kıza, cisim sokmuş falan ıyy :18:
Benim bir konum var içip içip apartmanda nağralar atan evine giren çıkan belli olmayan sürekli alkollü gezen komşuların misafirlerine ve hatta benim erkek kardeşime bile iş atmaya çalışan komşu kadın hakkında. Bana neymiş özgürmüş herkes karışamazmışım. Site ahalisinden bir kısım böyle buyurdular. Burada söylediklerine inan şaşırmadım. Sağolsunlar şaşırmamayı öğrendim.
İnşallah şikayet etmişlerdir de hapse düşer bu yaratık onun da hapiste orasına burasına bir şeyler sokunca anlar iğrenç mahlukat midem bulandı resmen. Ya şiddete filan karşıyız da bu iğrenç sapık yaratığı hangi psikolog iyileştirebilir nasıl topluma karışabilir daha sonra yaşamasın bunlar ya.
tartışmak için sormuyorum ama peki balkonda oturan konu sahibinin özgürlüğü ne olacak bu durumda? o karşısında böyle yarı çıplak bir adamı izlemek zorunda mı?bu göz zevki falan değil ki.. özgürlük diyoruz ama bazı toplumsal ahlak kuralları da var değil mi?
bence normal karşılanacak,hoşgörü ile bakılacak bir durum değil bu.
Ben misafirliğe gitmiştim zaten, arkadaşım da iki alt katlarında oturuyor o da duyamaz bir ses. Hayvan herifin altındaki komşunun ifadesi alındı da adam ben arada bağırmalar, tak tuk sesleri duyuyordum ama yeni evliler tartışmışlar diye düşündüm ses etmedim dedi.:44:
Ben bir karıncayı bile incitemem ama bunları verseler elime kıtır kıtır kessem içim acımayacak gibi hissediyorum..
bu adamın yaşamı, aileden aldığı ahlaki eğitim rahat olmasını gerektirmiştir.. konu sahibi ile aynı toplumda yaşamamış ki aynı düşüncelere sahip olsun.. komşusuna rica eder uyarır rahatsız olduğunu anlamazlar devam ederlerse eğer bakmaz o tarafa..
yurtta kalırken karşı apartmanda kalan yaşlı insanlar vardı sürekli yönetime şikayet ederlerdi kızların açık olmalarını.. akşama kadar balkonda olurlardı..rahatsız oluyorsan görmemek için önlem alırsın... sürekli balkonda olup etrafı izlemeyi de anlamıyorum...
Siz olayı anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok. Aileden aldığı ahlaki eğitimle ne alakası var. Ailesi ona balkona donla çıkmayı mı öğretiyor? Bu saygısızlıktan başka hiçbirşey değil.. Balkonumda otururum gece gündüz, yada salonumda.. Balkona donla çıkmaktansa etrafı izlemeyi tercih ederim...
bu adamın yaşamı, aileden aldığı ahlaki eğitim rahat olmasını gerektirmiştir.. konu sahibi ile aynı toplumda yaşamamış ki aynı düşüncelere sahip olsun.. komşusuna rica eder uyarır rahatsız olduğunu anlamazlar devam ederlerse eğer bakmaz o tarafa..
yurtta kalırken karşı apartmanda kalan yaşlı insanlar vardı sürekli yönetime şikayet ederlerdi kızların açık olmalarını.. akşama kadar balkonda olurlardı..rahatsız oluyorsan görmemek için önlem alırsın... sürekli balkonda olup etrafı izlemeyi de anlamıyorum...
Üff ya yine bir kadinin hayati kaymis... Kiz toparlanasiya kadar 5 yil gecer.. Bundan sonra evlense bile esiyle birlikte olmaya korkar... Iyi bir psikolojik tedavi görmesi sart...
burada kısıtlanıcak bir özgürlük yok , adam balkona külotla çıkıyor ve bu özgürlük oluyor...
O zaman insan içinde sütyenle gezelim.. Nede olsa özgürlüğümüz kısıtlanmıyor..
Balkonda külotlu bir adam görmekle , sakallı bir adam görmek arasında dağlarca fark var.
Ayrıca insanların çıplak dolaşma gibi bir özgürlüğü yok. Bunuda belirtmek isterim.
Siz olayı anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok. Aileden aldığı ahlaki eğitimle ne alakası var. Ailesi ona balkona donla çıkmayı mı öğretiyor? Bu saygısızlıktan başka hiçbirşey değil.. Balkonumda otururum gece gündüz, yada salonumda.. Balkona donla çıkmaktansa etrafı izlemeyi tercih ederim...
benim evimle karşı apt.da dip dibe
balkonlar karşı karşıya
bu yaz karşıdaki dombili herif yüzünden kafamı uzatamadım
atletsiz şortlu çıkıp (oğluda aynı şekil)oturuyolar
pis tiksinç yaa
ben senin kıllarını yağlarını izlemek zorundamıyım
senin ki daha efil efilmiş donla :)
bunun ne özgürlükle nede hakla ilgisi yok
balkonda oturmak caddede oturmak gibi
bence hakları yok insanların midelerini kaldırmaya
Kimse kimsenin yaşam alanını engelleyemez , yaşam alanını kısıtlayamaz ,
özgürdür evet doğru,
ancak her şeyin yazılı kurallara bağlı olması mı lazım?
Yazılı olmayan hukuk kuralları da var.
Örf adet, gelenek , görenek , töre v.s.
Burası Türkiye, ülkemizin bir ahlak anlayışı var
ve o anlayışa herkes saygı duymalı, uymalı .
Özgürlük kisvesi altında kimse aklına estiğini yapamaz/yapmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?