Annadım yazdım ama annamamışım.:44::44::44:
anlamadığını biliyodum
sen kible yeterki
kib e bak
kimin neyi anlamadığını ben anlamadım:26:
bizim arkadas gecen hafta yurtdısında biryerde, üsten birsey giymeden dolasıyormus alttan sort( erkek arkadas). arabın birisi polise şikayet etmiş haram,hanımlar bakıyor diye.. ülke de arap ülkesi diiil yani
sadece ilk sayfayı okudum gerisini bilmiyorum.bencede kötü bi durum ama elden bişey gelmezsahsen eski evimizdeki manzarasından çok daha iyidir eminimm adam her hafta ''don'' partisi veriyodu bi tek o değil arkadaşları felan ohoo.hepsi don giymesede en az 2 tanesi donla geziyodu..kalpli kalpli felan her çeşit don işte defile izliyoruz bildiğimiz bide tamam giydiniz bakmıyoruz felan ama bunlar bi sohbet ediyo tüm mahhalecek dinliyoruz.biralar felan sormayın.sonuç ordan taşındık o muhteşem manzarayı daha fazla izleyemedik
Bence en iyisi boratın donugoogle amcaya sorun göstersin
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende bir ay öncesine buna benzer bir konu açmıştım herkes yok efendim onları mı dikizliyorsunuz size ne elalem ister donla çıkar ister çıkmaz bilmem ne bilmem ne
bazıları bazı şeyleri başlarına gelmeyince anlamıyor birde asabi kocam var dediniz onun baba versiyonuda bende var bu yüzden daha da iyi anladım umarım hep öyle olmazlar bütün mesajları okuyamadım sadece msj yazmak geldi içimden
az kaldı kış geliyor balkona pek çıkılmaz artık umarımda onlar seneye yine öyle davranıp sizi rahatsız etmezler
Eki Görüntüle 511215 Eki Görüntüle 511215
Bitmek bilmedi bizim don mevzusu.Mühim olan çıta yükselmesin
Rica ediyorum arkadaşım seni oldukça bağnaz gördüm!!!
İnsanlar istedikleri gibi yaşamakta giyinmekte özgürdür kimseyi kısıtlayamazsınız lütfen amaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?