Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

bizim arkadas gecen hafta yurtdısında biryerde, üsten birsey giymeden dolasıyormus alttan sort( erkek arkadas). arabın birisi polise şikayet etmiş haram,hanımlar bakıyor diye.. ülke de arap ülkesi diiil yani

Son düzenleme:
sadece ilk sayfayı okudum gerisini bilmiyorum.bencede kötü bi durum ama elden bişey gelmez sahsen eski evimizdeki manzarasından çok daha iyidir eminimm adam her hafta ''don'' partisi veriyodu bi tek o değil arkadaşları felan ohoo.hepsi don giymesede en az 2 tanesi donla geziyodu..kalpli kalpli felan her çeşit don işte defile izliyoruz bildiğimiz bide tamam giydiniz bakmıyoruz felan ama bunlar bi sohbet ediyo tüm mahhalecek dinliyoruz.biralar felan sormayın.sonuç ordan taşındık o muhteşem manzarayı daha fazla izleyemedik

Hay allah ya aklıma ne geldi,bayan arkadaşım geçenlerde internetten sipariş vermiş,siyah komple tül streç tulum,herbişey görünüyor yani asıl bomba malum yerleri delik sadece,ay ne güldüm,diyoki saf saf,ama evlilik yıldönümümüzzz.

bizim arkadas gecen hafta yurtdısında biryerde, üsten birsey giymeden dolasıyormus alttan sort( erkek arkadas). arabın birisi polise şikayet etmiş haram,hanımlar bakıyor diye.. ülke de arap ülkesi diiil yani

ben yurt dışında eğitim görürken kaldığım yerde insanlar koridora iç çamaşırlarıyla çıkıp geziyodu telefonla konuşuyodu çok normaldi bu onlar için

hala bu konunun devam ettiğine inanamıyorum.

adam balkona donla çıkar kime ne diyen arkadaşlarıda anlamıyorum.. şu kobralı stringle çıksa neyse

şaka bi yana da hakikaten anlamıyorum. yahu eşiniz genç ve güzel kapı komşunuzun bi sebeple ziline bassa kadın kapıyı donla açsa ya da bornozla filan açsa onada mı özgürlük canım kadının evi istediği gibi kapıya çıkar diceksiniz? niyette bi bozukluk olmadıktan sonra ne farkı var balkona çıkmaktan .. medeniyet falan hak ketire eşinizi aldığınız gibi topukk..

ben öğrenciyim eskişehirde ve evde kalıyorum karşımızda da erkek apartı vardı perdeleri hep açık boxerla geziyolardı üstlerinde zaten birşey yoktu oyun oynuyolardı birbirinin üstlerine atlıyolardı ister istemez camdan bakınca görüyoduk herşeyi
yanlış anlayacaklar diye artık cama çıkamaz olmuştuk neyse ki sonra taşındık

hayyy ALLAHIM ya .......eylül Allah iyliğini versin emi .....yorumları oku oku gözlerimden yaş geldi ,,,donlaramı güleyim..ağlanacak halimize mi güleyim.....bazı arkadaşlar özgürlük kısıtlamasına kadar gitmişler..bende geri kafalıyım hemde çok geri kafalı donla gezen adamın ne işi varmış balkonda töbe töbe....:26::26::26::26:

ama 39 sayfayı roman okur gibi okudum ..bu akşam kitap okumama gerek kalmadı...

Bence en iyisi boratın donu google amcaya sorun göstersin

bence yakışıklı ve düzgün vucutlu erkeklerin hepsi balkona donla çıkabilir , şişman ve göbekli olanlarınsa balkona çıkmaları yasak olsun donla atletle :)))
neyse konuyu açan arkadaş bence gereksiz panik yapmış ,adam sürekli donla dışarı çıkacak değil, bir kereliktir olmuştur sürekli olacağını sanmam. zaten önümüz kış ,üşütür hasta olur.
bizimde evde balkonlar birbirine çok yakın daha önce hiç dikkat etmemiştim kim ne giyiyor diye. bence herkes kendi halinde takılsın işte :) kimsenin kimseye bakmadan sadece kendi ve yakınlarıyla ilgilendiği bir dünya diliyorum.

Son düzenleme:

Şimdi balkona sliple çıkılmasından rahatsız olmakla, evlerinde perde kullanmayan karşı komşuları apartmandan attırmayı, üstlerine polis salmayı düşünmek arasında çok fark var. Buarada ne oldu sizin iş? Kiracı öğrencileri def edip aile muhitinizde yeterli ahlaki sağlayabildiniz mı?

Bu konu hala tartışılıyor mu? :) Gerçekten komik! Alttan alttan laf giydirip, bi şeyler kazandığını düşünüp sevinenler de var. :)) Özgürlük dedik. Özgürlükten ne anlaşıldığınıda görmüş olduk.:) Tamam başta güldük eğlendik ama işin ucunu kaçıranlar da var. Yani her an kavgaya hazır kitleden bahsediyorum. Ha bir de o kitle farkında değil ama kendini tekrarlayıp duruyor. Dün 7-8 safya okudum. Bu günde bi kaçına baktım. Değişen bir şey yok. Kimsenin fikrinin değişeceği yok! Bazı muhabbetler sesli güldürdü ne yalan söyleyeyim. :)
Ha bu arada ben hayatlara özgürlükten bahsettim. Yani adam evinde "kendi" balkonunda istediği gibi gezer. Milleti kendi haline bırakın. Haa! Çok çok çok mu rahatsız oldunuz? Gidin uygun bi dille uyarın... Belki de özür dileyecek. Ya da tam tersi devam etti. Şikayette bulunursunuz. Değişen bir şey yoksa sonra gelir burada dert yanarsınız. Daha insanları tanımadan nedir kimdir bilmeden hakaretler yağdı... Edepsiz, ahlaksız diyen oldu.
Bir de şu medeniyet, çağdaşlık ve özgürlük konusunda şu cümleleri kuranlar var. "iyi o zaman sütyenle, donla, tangayla gezelim medeni, cağdaş olalım. Yok ben almayayım. " Yok canım celallenme! Medeniyet donla sütyenle gezmek değil. Sana yanlış anlatmışlar. Ya da yok yok büyük ihtimalle sen yanlış anlamışsındır. :)
(SONRA DA KK İLE DALGA GEÇİYORLAR DİYORSUNUZ. HİÇ KUSURA BAKMAYIN... HAK EDİYORSUNUZ!!!)
Amacım konu sahibiyle tartışmaya girmek değil ama... Buraya gelip komşusunun olayını anlatıp kendisine karşı olan fikirlere laf dokunduranların mesajlarını beğenmek "sonrasında"üstüne bir de "hayır isteyen istediği gibi yapsın bana ne...:)" gibisinden konuşmak inanın bana sizi komik bi duruma düşürüyor.

Bu sayfaya bi 40 sayfa daha eklenir yalnız...

Umarım "ay edepsiz pislik " deyip topicten ayrılan kafile bu yazıyı okumaya üşenmez. NEYSEE...

Baktım konu tartışma boyutuna geliyor bende uzamasın diye konu sahibi olarak işi biraz gırgıra vurdum ne yapayım,kendi konumda çatışma yaşamak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…