Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Arkadaşım evet burası türkiye cumhuriyeti ister mini etek giyer gezerim istersem başımı örterim. işte bu zihniyetler yüzünden bu haldeyiz. Bazı ş....... ler nefsine sahip çıkamıyor diye hiç kimse benim üzerimdeki eteğe laf edemez.. O insan müsvedddelerinin hayvanlara bile tecavüz ettiğini söylüyorsunuz bakın demek ki sorun etek de değil onlar için kendinizi feda ettiğiniz "adam"larda

Hesap vermek derken:) hesap isteyen olmadı ben de tıpkı sizler gibi kendi fikrimi yazdım..Yazmayı bildiğinize göre okumayı da biliyor olmaslısınız o zaman dönünde geriye ben sinirlenipde konuya dalmadan önce kadınların giyim biçimiyle nasıl alay edildiğine bir bakın..

large gençliğin yetişmesinin karşı balkondaki donla mı alakası var sizce? bence bu mevzunun derini çok daha farklı, başka platformlarda tartışmak gerekir. Buranın yeri olduğunu düşünmüyorum..

Evet böyle böyle ayrı mahaller oluşuyor..Ben de mini eteğimle gezemeyeceğim mahalle tercih etmiyorum.Eskiden var mıydı böyle ayrımlar hatırlayın.Belki bir iki semt öyleydi.Neyse ya gerçekten kimsenin fikri diğerinin yazdığı iki satırla değişmeyecek.Sen rahatsız olursun,ben olmam.Bu kadar basit.Senin özgürlüğün benim burnumun ucunda biter.Ve evim de balkonum da benim özgür alanımdır.Benim için bu kadar nettir..

Siz de maşallah yani dizi film izler gibi izlemişsiniz sonuna kadar... Valla ne sizin gibi ne de onlar gibi komşum olsun isterim. de (ama diyeyim yanlış anlamayın... Dikizlenmeyi sevmem de... )

large gençliğin yetişmesinin karşı balkondaki donla mı alakası var sizce? bence bu mevzunun derini çok daha farklı, başka platformlarda tartışmak gerekir. Buranın yeri olduğunu düşünmüyorum..

ben tartışmıyorum ki öyle bi tarzım mı var ? varsa çok pardon. fikrimi yazdım. elbette alakası var ama sadece bununla ilgisi yok tabii. konu adamın donu oldugu için oradan girdim mevzuya :) o yüzden konun yeri tamda burası. hoşgörü sınırları arttıkça bugün donla çıkan yarın napar sizce.? bir de toplum psikolojisi diye bişey var. bu tarz davranışlar normal kabul edilirse toplumsal davranış haline dönüşür. e yetişen nesilde haliyle large olucaktır. kaldı ki zaten öyle oldugunu belirttiğim için durumu sırf adamın donuna bağlamadığımı anlamanız gerekirdi ama daha da kötüye gideceğimiz kesin.

Son düzenleme:
Şaka bi yana... Diğer yorumlara baktım da... Fena bi çatışma var. :)) "özgürlük"ten yana olduğumu çaktırmayayımda hışıma uğramayayım.

Hesap vermek derken yazdığımın açıklamasını istemişsin ya açıklanacak bir şey yok konu ortada üstü kapalı bir şey yazmadım, dolayısıyla yazdıklarımın açıklamasını istemene gerek yoktu..Konuyu nereye çekmeye çalıştığınızı anlamadım burası açık bi platform zıt fikirlere neden saygınız yok? Okumamda yazmamda var çok şükür fakat kimsenin eteği donu yüzünden zıtlaşıp sidik yarıştıracak vaktim yok.. Bu zihniyetler yüzünden bu haldeyiz öylemi bende mini etek giyiyorum ama kimseye don gösterisi yapmıyorum, Bazı şerefsizler nefsine sahip çıkar çıkmaz milletin ağzını tutamadığımız gibi şeyinide tutamıyoruz.. Her neyse gece uzun siz tartışın bende bir üye olarak fikrimi söyledim sonuçta..

Adamın yaptığı neymiş öyle ama bu kadar rahatsız olduysanız içeri girseydiniz sizde. Çok çok rahatsız olduysanız yarın bir gün gidin konuşun komşularınızla. Ayrıca bana size inat bunları yaptılar gibi geldi eğer bu kadar baktığınızı farkettiler ise onlar da size sinirlenmiştir emin olun

Hoşgörünün özgürlükle alakası yoktur.Özgürlükler hoşgörüyle değil bilinçle şekillenir.Ve yine yasaklar ve kısıtlamalar bilinçsiz toplumların afyonudur.Özgürlüğün sınırı yoktur ve olmamalıdır,eğitimli toplumlarda özgürlükler kısıtlanacağına toplumlar bilinçlendirilir.Bilinçli insanlar da nerede duracağını nereye gideceğini bilirler.Yasaklara değil kurallara ihtiyaç duyarlar sadece.Ayrıca iki don görmeyle ahlak kavramı yerle bir olan gençliğin ki öyle bir şey olduğunu asla düşünmüyorum( yetişme çağında çocuğu olan bir anne olarak) tam tersi kısıtlamalarla,yasaklarla büyüdüklerinde çok daha dejenerasyona açık olduğu da yadsınamaz bir gerçektir.Yasak yerine kurallar getirmek tüm toplumu rahatlatır.Ve bence ilk kural komşuları gözetlemeye karşı olmalıdır.

Hislerime tercüman olduğun için çok teşekkürler, paradoks

Bence, keşke zabıtayı arasaydılar evli olmayan bir çift uygunsuz bir halde evde alem yapıyor diye..

Bence, keşke zabıtayı arasaydılar evli olmayan bir çift uygunsuz bir halde evde alem yapıyor diye..

zabıta deyince aklıma geldi.Oğlum ve yeğenim küçükken evde ses yaptılar diye alt komşu zabıta çağırmış.Yardımcı kadın da yazık kapıyı açmış.Biz evde yoktuk.Çocuklar o kadar korkmuş ki telsizler,üniformalar,şikayetler.Bir kaç ay kendilerine gelemediler.Her kapı çalışında odalarına kapanıyorlardı.:2::2:

Konuyu olduğu yerden hiç bi yere çekmedim keşke uzun uzun yazmaya halim olsaydı da çekebildiğim kadar çekseydim ama yok:) Bu konunun başında ki o saçma sapan yorumlara saygı duyarım dersem eğer kendime olan saygımı kaybederim.
Bir konuda konuşmak eğer sizin yazmaya bile hicap duyduğum şey demekse sizin gözünüzde konuşcak çok bişeyde yokmuş:) saygı beklerken saygı göstermeyide bilmeliyiz..

keşke çocuklar donla o komşunun kapısına inseymiş :)

Bilemiyorum bu konu sahibinin bakış açısı o yadırgamış aynı evde kalmalarını ben yadırgamam o ayrı. Adamın öyle bir donla balkona çıkması düşüncesizlikten başka bir şey değil, biraz öküz herhalde. Ama ben konu sahibinin gözlemlemelerini takdire şayan buldum colayı rakıyı seçecek kadar nasıl inceledi anlamış değilim. Bu da onun yaptığı bir ayıp..

Son düzenleme:

yahu neyin özgürlüğünü kısıtladık. biz bilinçsiz miyiz? ne alakası var nerden girdin olaya? kısıtlamaların insanın başına neler açacagını ben çok iyi bilirim.. bizde genç olduk. ben çocugunuzu eve kapatın, makyaj yaptırmayın, ezan okunmadan eve sokun, açık saçık giydirmeyin mi dedim. bunlara mı hoşgörü göstermeyin dedim. özgürlükten kastın ne ki eğitimli toplumlarda özgürlükler kısıtlanmaz bilinçlendirilir diyorsunuz. e katılıyoruz ama başkalarına rahatsızlık veriyorsanız eğer özgürüm diye gelişigüzel davranmaya kimsenin hakkı yok ki. davranıyasada kimsenin taşa tutulduguda yok. siz çocuklarınıza gördüğünüz şeyin normal oldugunu söylersiniz bense bunun hoş birşey olmadıgını söylerim ve bu konuda ileride dikkatli olmasını örnek almamasını söylerim. şimdi bu kısıtlama mı oluyor? geç oldu biliyorum ama sapla samanı ayırsak fena olmaz. konu sahibinin yazdıklarından komsusunu gözetlediğini çıkarmadım ben. balkon evin bi bölümü olabilir ama tam karsındakini göz ucuylada olsa görmemk mümkün mü acaba. neyse biraz daha yazarsam beni yobaz falan sanacaksınız. iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…