- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Canim geçmedi yani bugündü olmadım işte yukarda da yazdım . Aslında günlerdir kasiklarda agri vardı ama 2 gündür ara ara kasiklarda agri oluyor göğüslerde ağrı çok fazlaydı ama o da 2 - 3 gündür hafifledi ağrı var ama öyle çok değil . Akıntı var işte bide bugün adet olacakmışim gibi Karnımda ağrı oluyor geçiyor ha bide belim agiriyorGöğüs de şişme ve ağrı var mı sızıntı da olabilir :) kasık ağrım hiç gecmio
Test yapmadın miBenim 2 gün geçti 3.güne gircem. Bende umutsuzum agrilarmdan dolayı. Ama göğüslerim 15 günden fazla oldu adet öncesi başladı ağrımaya şişmeye. Kasık agrm cok var bel ağrım da hafif.
Beyaz akintim varBenim akıntım yok sankim: ) akıntınız nasıl
Valla iyi dayanmışsın yarın bir test yap bence çıkar artık 3 gün geçmiş oluyor . Hadi hakkımızda hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinHayr yapmadm: ) eşim almiyo bekliceksin dio. Çok sabirsizim da biraz. Ağrın varsa olursun dio iyice gıcık ediyo
Normalde 25 günde bir olurdum işte ara ara 26 27 günde bi olduğu oldu ama son 3 aydır 25 günde bir oldum. O sebeble 25. Gün diye düşünüyorum yine ama bilemiyorum 30 .güne kadar bekleyecem eğer adet olmazsam .Kaç gün gecikmen olurdu normalde
Nasıl anlamadım . Yani 30. Güne kadar bekleyeceğim yine test yapmak için30- en geç 35 olması lazm dimi
Insallah pozitif olur da sonuç söylerim seninde haberlerini bekliyorumGecikme suresi diyorm en geç 35. Tabi beklemk şart deil. :) beni kaybetme izlemeye al. Pozitif çıkarsa mesaj at
Farketmez canımYaş 28 miş abla diyim 23 yasndayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?