Heyecan dorukta! !!!

Ay-19aysegul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
589
390
103
37
İyi geceler herkese çok heyecanlıyım ve paylaşmak istedim . Beklenen adet günüm bugündü ama olmadım sabah test yaptım ama birsey çıkmayınca çöpe attım ne kadar süreydi bilmem ama 2 saat sonraydi sanırım baktığımda bi çizgi daha oluşmuştu ama emin olamadım belliydi ama c bölgesine yakın duruyordu t bölgesine değil .bu sebeple değildir dedim ama halen hastalanmadim sadece arada adet olacakmışim gibi sancı giriyor karnıma geçiyor .. çok değişik bir yandan ağrı girince tamam ya adet olacagım diyorum geçince yok yok belkide hamilelik belirtisi diyorum . Beklemek insanı deli ediyor . Benim gibi bekleyenler var mı ?

Göğüs de şişme ve ağrı var mı sızıntı da olabilir :) kasık ağrım hiç gecmio
Canim geçmedi yani bugündü olmadım işte yukarda da yazdım . Aslında günlerdir kasiklarda agri vardı ama 2 gündür ara ara kasiklarda agri oluyor göğüslerde ağrı çok fazlaydı ama o da 2 - 3 gündür hafifledi ağrı var ama öyle çok değil . Akıntı var işte bide bugün adet olacakmışim gibi Karnımda ağrı oluyor geçiyor ha bide belim agiriyor

Benim 2 gün geçti 3.güne gircem. Bende umutsuzum agrilarmdan dolayı. Ama göğüslerim 15 günden fazla oldu adet öncesi başladı ağrımaya şişmeye. Kasık agrm cok var bel ağrım da hafif.

Hayr yapmadm: ) eşim almiyo bekliceksin dio. Çok sabirsizim da biraz. Ağrın varsa olursun dio iyice gıcık ediyo

Reactions: iiz
Hayr yapmadm: ) eşim almiyo bekliceksin dio. Çok sabirsizim da biraz. Ağrın varsa olursun dio iyice gıcık ediyo
Valla iyi dayanmışsın yarın bir test yap bence çıkar artık 3 gün geçmiş oluyor . Hadi hakkımızda hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin

Selam hanimlar tatli telasa ortak olayim bende bugun bat gunum..bende bekliyorum heyecanla insallah kirmizilar 9 ay boyunca gelmesin..bende kasik agrisi ve islaklik hissi var baska birdegisiklik yok..haydi hayirlisi :)

Kızlar sağ kasıkta ki ağrı hamilelik belirtisi olabilirmi ? Hep sol kadık deniliyor ama bende 4 gündür sağ kasıkta ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…