Heyecan dorukta! !!!

En buyuk belirti uumurtlamadan 1 hafta sonra olusan sol kasik agrimdi canim. Adetime 10 gun varken basladi gogsumde sertlesti ayni zamanda. Normalde adetten 3 gun once baslardi bu belirtiler adet olurdum ardindan. Ama.bu sefer oyle olmadi.Hep adet olucam sandim olmadim. Subattan beri istitodum bebek ama iliski duzenim.hic yoktu bu ayda ayni sekilde o duzeni yakalayamadim. Ama gecen aylarda yapmadigimo bu ay toplu bi sekilde yaptim. Ovilasyon testi aldim. Meryem suresini firsat buldukca okudum. Karanfil ve adacayi ictim. Bunlari yumurtlama gununden sonra biraktm. Ve malum hep dua. Beklemiyodum ama icimde hep bi acaba vardi. Reglden 5 gun gecti hala olucam diye lavaboya gidiyorum yok. Sonra cesaret ettim. Saniyesinde testte koyu cizgo cikti.2.yi yaptm ayni sekilde. Koyu. Kan verdim 5 haftalikmis minnak:) rabbim isteyen herkeae hayirlisini versin umarim yardimci olmusumdur.

Bende de aynı oldu canım test bozuktur büyük ihtimal çünkü t nin altında olması lazım.

Hayr yapmadm: ) eşim almiyo bekliceksin dio. Çok sabirsizim da biraz. Ağrın varsa olursun dio iyice gıcık ediyo
eşin mi alıyor o almazsa sen alamıyor musun ? annem almıyor babam iizn vermiyor diyen 6 yaşında çocuk gibi cvp vermişsin e kadar bagımlısınız böyle ya !

söylemeden geçemedim bu hallerınızle ne olacak bu kadınların hali acaba

Gelecek aya insaallah skma canini ben reglden neredeyse 1 hafta sonra yaptim koyu sekilde cikti reglini bekle herzaman diger turlu umut edince cok uzuluo insan
Reglim 3.gun gecince yapmistim zaten canim bugun 5.gunum ve kahverengi lekem geldi kirmizilar da aksama dogru baslar

canım senin geç döllenme de olabilir, o yüzden son testte silik görmüş olabilirsin, bi kaç gün daha sabret bakalım , sonra kan testi yaptırırsın, inşallah güzel haberi alırsın =)

selam canim öncelikle umarim testin pozitif cikar.. ama bana göre cok erken seviniyorsun.. bakin benim adetime bes gün kala o cizgiyi silik olarak görmeme ragmen ciglik atamadim bi ama bi acaba dedim.. sonra hastaneye gittim hamile degilsiniz dediler, sonrasinda hamile oldugum cikti ortaya ama o hamile degilsiniz yikimini görmek yasamak istemezdiniz.. o yüzden kimseye bisey demeden ya sabir deyip bekleyin, üc dört gün sonra tavsiyem clear blue diye bi test var, kac günlük hamile oldugunuzu bile gösteriyor.. onu alin yapin ondan sonra umarim hamilesinindir.. rabbim isteyen hic kimseyi insallah bos cevirmesin ben bilirim cok bekledim bebegimi o yüzden sizi ve umudunuzu anliyorum

aysegül hanim sonuc ne bu arada cünkü ilk yazdiginizdan beri sekiz gün gecmis belli olmustur??

Kani da gordum canim yarim saat once pihti seklinde kan da geldi yani sökülüyor yavas yavas o test beni cok umutlandirmisti
evet canım son msjını okumadan yazmışım ben =( sonradan gördüm, sen bu ay adetin biter bitmez hemen başla, gün aşırı devam et bakalım

evet canım son msjını okumadan yazmışım ben =( sonradan gördüm, sen bu ay adetin biter bitmez hemen başla, gün aşırı devam et bakalım
Napalim kismet değilmiş diyorum oyle yapicam canim su esimi bi kontrole gitmeye ikna edebilsem en azindan icimiz rahatlayacak ama yok bakariz diyip duruyor bos yere zaman kaybi yasiyoruz belki

bozma moralini insallah tutcak bu ay.. rabbim isteyen gönülden dileyen kimseyi boscevirmez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…