Konu sahibi , kendi değimiyle Avrupa görmüş, medeni bir insan..
Biraz Avrupa görüp medenileşip gelip konunuza yazarım nasipse. Zira bu halle sizi anlamam güç değil mi ?
...
Size pek kibar gelen "O kişiler" Demek ki bana kibar gelmemiş o kadar sevdiyseniz alın buyurun sizin olsun. cevap yazmayın zaten yazmamanızı istiyorum zaten. evet anlamanız çok güç seviyenize inmem mümkün değil maalesef.Kaç saattir BYE diyorum tamam diyorum ne yapsa yeridir diyorum ama bu kadarı da fazla. haddinizi aşmayın. Bu benim konum her şekilde her mesaja cevap verme hakkına sahibim. O yüzden beğenmeyen yazmasın zorlayan yok.ARKADAŞLARINIZLA Mutluluklar dilerim.
Konu sahibi , kendi değimiyle Avrupa görmüş, medeni bir insan..
Biraz Avrupa görüp medenileşip gelip konunuza yazarım nasipse. Zira bu halle sizi anlamam güç değil mi ?
...
Size pek kibar gelen "O kişiler" Demek ki bana kibar gelmemiş o kadar sevdiyseniz alın buyurun sizin olsun. cevap yazmayın zaten yazmamanızı istiyorum zaten. evet anlamanız çok güç seviyenize inmem mümkün değil maalesef.Kaç saattir BYE diyorum tamam diyorum ne yapsa yeridir diyorum ama bu kadarı da fazla. haddinizi aşmayın. Hakaretleri de herkes görüyor. Yok aklım yok ailem yok o yok bu .Bu benim konum her şekilde her mesaja cevap verme hakkına sahibim. O yüzden beğenmeyen yazmasın zorlayan yok. Avrupa da demedim nereden attınız tuttunuz yine anlamadım. ama tabi sizin dar anlayışınızda yurt dışı başka neresi olabilir ki? ne o kıskandınız mı yoksa? sizin adınıza üzüldüm. Ama bu konuyu da kirlettiniz yani.
bu tür kişileri nasıl uzak tutacağım admin yasaklı listesini ben görmeyim diye mi yaptınız filtre yok mu filtre? /QUOTE]
bencede halen liseli kız hayalleri kuran evli hanımlar,hoş değilevli, çocuklu bir kadın neden böyle bir heyecan arar ki? böyle bir şey düşünmek bile vcdan azabı yaratması gerekirken sen bunun heyecanını yaşıyorsun. bana çok saçma geldi. sadakatszliğini gösterip üstüne bir de karşı tarafın sana yazdığı mesajların amacını sorguluyorsun.
bencede halen liseli kız hayalleri kuran evli hanımlar,hoş değil
siz alay olarak algılamak istediniz sanırım sizinle neden alay edeyimki yalnızca yaşadıklarınız hiçte kolay şeyler değil onlar sizi yeni heyecanlar arayışına itimiş demek istedim neyse ya daha fazla yanlış anlaşılmaya gerek yok en iyisi yazmamak
O zaman neden hala yazıyorsunuz? başınız göğe erdi mi*
siz kendi aklınızın nerede olduğuyla ilgilenin bence önce. benim aklı başımda olup olmadığını yargılamak size düşmez !!!
özelden attığım mesajlara cevap vermedin.Ağzımı açmadan önce konuş benimle.!
siz,
forumda 100 mesajınız olmadığı için henüz,özel mesaj yazamazsınız ki..:26:
ve
özel mesaj yazdığınız kişi,banlanmış,sizin mesajınızı okuyamaz..
kendi sayfmda yazdm site ismi benzer ama yanlışmışbelkide o dur..
Olay o noktaya gelsin istemiyorum. Daha doğrusu yazdıklarını o şekilde anlamak istemiyorum.Yani kendi kendine abuk düşünceler içine giren bir öküz gibi görünmek istemiyorum.10 seneden uzun zamandır tanıyoruz çünkü birbirimizi.Açıkçası mesaj yazarken de listemdeki herkesin doğum gününü kutladığım gibi onu da kutlamıştım. yani özel bir yanı yoktu.Şimdi de yok.Belki de haklısınız silmeliyim.Bilmiyorum. böyle düşündüğüm için herkesi kendine asılıyor sanan asosyal bir salak gibi davranıyorum sanıyordum.
özelden attığım mesajlara cevap vermedin.Ağzımı açmadan önce konuş benimle.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?