Heyecan duasının sonu

Son düzenleme:
???????????
???????????
????????????????????
?????????????????????????
?????????????????????????
???????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????

Son düzenleme:
Bu konu burada kapanmıştır.tartışma yeri olması için değil fikir almak için yazmıştım ama fikir yerine nefret üretiliyor burada maalesef.

Son düzenleme:
siz alay olarak algılamak istediniz sanırım sizinle neden alay edeyimki yalnızca yaşadıklarınız hiçte kolay şeyler değil onlar sizi yeni heyecanlar arayışına itimiş demek istedim neyse ya daha fazla yanlış anlaşılmaya gerek yok en iyisi yazmamak

O zaman neden hala yazıyorsunuz? başınız göğe erdi mi*

Son düzenleme:
bencede halen liseli kız hayalleri kuran evli hanımlar,hoş değil

ne diyimki ben size bu mesajdan o anlamı çıkaran insana

siz kendi aklınızın nerede olduğuyla ilgilenin bence önce. benim aklı başımda olup olmadığını yargılamak size düşmez !!!

çok şükür benim aklım evliliğimde ve ailemde
benim için heyecan sayılabilecek tek şeyde çok şükür yalnızca eşimden duyduğum sözler olur

Konu sahibi ne kadar çirknleşmişsinz neler yazmssnz öyle.Hakaretlernzi özelden yazn. Evlsnz lise aşknz facede ekli konusyosunz bunu buraya yazıyosunz ve müsbet cevap istysnz ilginç gerçekten.eşinz farkeder de sizi boşarsa o zaman görürsnz heyecanı.

Oskarlık bir performans gerçekten. Alkış sana! herkesi inandırmayı nasıl başarıyorsun?

özelden attığım mesajlara cevap vermedin.Ağzımı açmadan önce konuş benimle.!

siz,
forumda 100 mesajınız olmadığı için henüz,özel mesaj yazamazsınız ki..:26:
ve
özel mesaj yazdığınız kişi,banlanmış,sizin mesajınızı okuyamaz..

siz,
forumda 100 mesajınız olmadığı için henüz,özel mesaj yazamazsınız ki..:26:
ve
özel mesaj yazdığınız kişi,banlanmış,sizin mesajınızı okuyamaz..

bana gönderildi gibi gelmişti. kendimde deilim tabi.Çok özür Rivera.Tesadüftr sanrm. haksızlık etmk istemiyrm çok ayıp ettim grçktn şmdi arksndan hrks benim kocamn sevglisi olduğunu sanacak

Size çok çok büyük ayıp eettim afedermisiniz bilemem özür dilerim:26:

kendi sayfmda yazdm site ismi benzer ama yanlışmış Yani özür dilemem gerek yüz yüze de.gerçi o olsada bu yaptgmı yapmya hakkım yoktu.Lütfn dha fazla yazmayın da yaptgm hata büyümsein ne olur arkadaşlar zaten utanyrm mahcubum çok bu konu sahibine

iltifat edilmesinden sizinle ilgilenilmesinden hoşlandığınız bu yazdıklarınızdan çok bariz ortada....allah akıl fikir versin ne diyim...çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyosunuz çok merak ediyorum

evli bi kadın heycan arıyo ve bu heycanı facebookta son buluyo facedende böyle evliliklerdende miğdem bulandı artık kime güvenebilcez anlamadım

Bu insana çok büyük kötülük yaptım ben belki ben de kocamı kıskandırabilecek bir kadın olabilseydim beni terk etmezdi.Seni çok kıskanıyorum Rivera. Çok da özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…