Ahahaha dur yaaa naaptinEvde küvet var mı?onun kenarlarına mum falan dizebilirsin içine de gül yaprakları minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır
Ve bence klasik kırmızı bi geceliktense biraz araştır değişik tipte fantezi kıyafetleri var onları dene derim
Kelepçe falan da olsun adam mala bağlar zaten
Kuvet yok ya olaymis keske ama kelepçe fena degil esim polis bi dee ahahah kendi kelepçesiyle mi yapsamEvde küvet var mı?onun kenarlarına mum falan dizebilirsin minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır
Ve bence klasik kırmızı bi geceliktense biraz araştır değişik tipte fantezi kıyafetleri var onları dene derim
E ne güzel işteAhahaha dur yaaa naaptinadam farkli eve girdigini sanacak
Not aldım merciEvde küvet var mı?onun kenarlarına mum falan dizebilirsin içine de gül yaprakları minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır
Adamı kelepçeleKuvet yok ya olaymis keske ama kelepçe fena degil esim polis bi dee ahahah kendi kelepçesiyle mi yapsam
Ahahah enaktarlar yanında değilse iş büyür amaKuvet yok ya olaymis keske ama kelepçe fena degil esim polis bi dee ahahah kendi kelepçesiyle mi yapsam
Kirmizi kirmiziAhahah enaktarlar yanında değilse iş büyür ama
Öyle kelepçe odunsu durur, şu tüylülerden al canım sende
Nasıl sığacağınızı da betimlemeyeyim şimdi canısıNot aldım merci
Yanlız küvete sığarmıyız birlikte ondan şüpheliyim
Hayatinin sokunu yasar valla ahahahha en sevdigimAhahah enaktarlar yanında değilse iş büyür ama
Öyle kelepçe odunsu durur, şu tüylülerden al canım sende
Ben leğen diyecektim de olay başlamadan biter diye şeapmadımİlk yorumlara ilaveten:
Küvet yoksa da şişme havuzlar var mini.
Sığarsa banyoya, doldur.
Ben leğen diyecektim de olay başlamadan biter diye şeapmadım
Leğenin içinde gül yaprakları.. ı-ıh
Evde küvet var mı?onun kenarlarına mum falan dizebilirsin içine de gül yaprakları minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır
dene deneİlginç fikirler geliyor hımmmmm
Şu an eve gidiyorum
Sayenizde ben de değişik fikirleri deneyeceğim sanırım bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?