- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Yaa ben bi kere mumlu falan masa hazirlmistim dedi ki "ufleyecek miyim bu mumlara " ahahahhahGeçtiğimiz cumartesi bende eşime birşeyler yapmak istedim , masa hazırlarım mezeler çoğunluktaydı kimisini hazır aldım kimisini kendim yaptım. Alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum biz alkol aldık o akşam bende minicik bir elbisem var onu giydim öyle karşıladım
Evde küvet var mı?onun kenarlarına mum falan dizebilirsin içine de gül yaprakları minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır
Ve bence klasik kırmızı bi geceliktense biraz araştır değişik tipte fantezi kıyafetleri var onları dene derim
Kelepçe falan da olsun adam mala bağlar zaten
Hahaha çok iyi ya sesli güldümYaa ben bi kere mumlu falan masa hazirlmistim dedi ki "ufleyecek miyim bu mumlara " ahahahhah
Bir sok yasasin istiyorum ama
Bende öyle hayal ettiydim küvet maceramızı ahahahahahyaa yok küvet müvet çok salak iş. geçen eşimle evlilik yıldönümü hasebi ile romantik bi otele gittik kocaman jakuzili küvet var doldurduk girdik içine suyun içinde kalan taraflar sıcak dışarda kalanlar üşüyor. sağa dönsen k.çın açık kalıyor sola dönmez bacağın.. güle güle çıktık bir şey de olmadı o otele o parayı verdiğimle kaldım
Onuda özelden konusuruz ahahahahahNasıl sığacağınızı da betimlemeyeyim şimdi canısı
Aman neren açık kalırsa kalsın maksat kapalı kalmamak zatenyaa yok küvet müvet çok salak iş. geçen eşimle evlilik yıldönümü hasebi ile romantik bi otele gittik kocaman jakuzili küvet var doldurduk girdik içine suyun içinde kalan taraflar sıcak dışarda kalanlar üşüyor. sağa dönsen k.çın açık kalıyor sola dönmez bacağın.. güle güle çıktık bir şey de olmadı o otele o parayı verdiğimle kaldım
Aman neren açık kalırsa kalsın maksat kapalı kalmamak zaten
Bence usulüyle yaşayınca mükemmel olur :)
Kelepce miiii yansin geceler o vakittEvde küvet var mı?onun kenarlarına mum falan dizebilirsin içine de gül yaprakları minik bir masaya da içecek ve çikolata koydun mu tamamdır
Ve bence klasik kırmızı bi geceliktense biraz araştır değişik tipte fantezi kıyafetleri var onları dene derim
Kelepçe falan da olsun adam mala bağlar zaten
Nasıl sığacağınızı da betimlemeyeyim şimdi canısı
Ahaha heyecanını yesinlerayy cok heyecanli
Hahahah bu kadar denk gelir gec bile kalmissiniz :)Kuvet yok ya olaymis keske ama kelepçe fena degil esim polis bi dee ahahah kendi kelepçesiyle mi yapsam
Ben de aldim da takibe anca takibe alirim zatenKonuyu takibe aldım benim kocada çok sever böyle değişik şeyleri faydalı bilgiler çıkar burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?