heyecandan ölmek üzereyim hala inanamıyorum:) 3 haftalık hamileymişim kızlarr :))

ozge0818

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
291
3
118
Ankara
şimdi hastaneden geliyorum. pazartesi günü eczanelerde satılan idrarla yapılan testlerden almıştım. içinci çizgi silik çıkmıştı. içim rahat etmedi dayanamadım gittim hastaneye dün kan testi verdim bugün sonucumu aldım 3 haftalık hamileymişim inanamıyorum hala :)) ay çok garip bi duygu :S

Allah kucağınıza almayıda nasip eder inşallah

cnm tebrik ederim. allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin sana inş. valla bende kan testine gittiğmde beta hcgye göre doktor 3 haftalık hamilesin dedi. 5 gün sonra randevu alıp gittiğimde 5+3 demişlerdi çok güzel bi duygu allahım mutluluğnu bozmasın allahım isteyen herkese versin amin

aminnn çok saolun kızlar Allah sonunu getirmeyi sağlıkla nasib etsin inşallah :)) hala inanamıyorum :) çok garip bi duyguymuş :))

slm bnde senin gibi şuan şoktayım yeni örendim kan sonucumu we 214 çıktı sata göre 4 haftalık oluyorum senin değerin kaçtı çıktı

naz ve özge tebrik ederim ikinizi de...inş sağsalim kucağınıza da alırsınız arkadaşlar....darısı benim başıma..benim için de dua edermisiniz....

ablasının bitanesi çookkkk mutluyum senin adına güzel bi hamilelik yaşarsın inşallah Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin
ayyy bende yenga oldum şimdi heee

çok tşk ederim Allah isteyen herkese nasib etsin inş. bana ve hamile arkadaşlara hayırla sağlıkla sonunu getirebilmeyi nasib etsin.

canım hayorlı olsun ben seni kesinlikle anlayabiliyorum çünkü bi kaç gün önce bende öğrendim hamile oldğmu ben bugün 4.haftama girdim hayırlı olsun bu haftanın hamişleri toplanıp bir topik mi açsak acaba
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ( hatta kucağımıza almayı nasip etsin )

Çok merak ettim eşine nasıl söyledin tepkisi ne oldu:)

ben aslında ona sölemicektim hastaneye gittiğimi fln. çöpte eczaneden alıp yaptığım testin ambalajını görmüş. heyecanlandı birden sen bnden habersiz naptın bakim fln dedi. anlatmak zorunda kaldım :) sonra hastaneye giderken 10 kere aradı stn gittinmi naptın die. hastaneden çıkınca aradım:) yokmuş deilmişim yanlış alarmmış dedim. bi sesi bozuldu üzüldü gibi oldu ii tmm o zmn dedi kapatıyodu şaka şaka 3 haftalıkmış dedim heyecanlandı sevindi şakamı yapıyosun gerçekmi gerçekten fln dedi işte öle :))

hayırlı olsun canım gözün aydın hayırla kucağına alırsın inşallah bizede dua etmeyi ihmal etme

tebrik ederim :) aynı duyguları paylaşıyoruz bende dün öğrendim şoktayım inanılmaz bir duygu.bu süreçte duygularımızı,nasıl bir hamilelik geçirdiğimizi birlikte paylaşalım .

ya kızlar süper bişey ya. Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah insanın eşini böyle mutlu görmesi çok güzel bişey.

ultrasonra bebeğinizi gördükçe özleyeceksiniz . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…