heyecandan ölmek üzereyim hala inanamıyorum:) 3 haftalık hamileymişim kızlarr :))

çok tebrik ederim canım ya... bende 1 ekimde öğrenmiştim. insam bi salak gibi oluyo. böyle geceleri aralıklarla uyuyorum bilmem sizdede oldumu. her an bir şey olcak korkusuyla yaşıyorum. birde yok keseyi görcem yok bebeği görcem derken her kontrolü kalbim çıkacakmış gibi bekliyorum. benim 5+6 yarın kontrolüm var. geçen hafta keseyi gördük bu hafta inşallah bebeği görcez. gerçekten böyle duygularımızı paylaşcak topik açalım sıkıntılarımızı kontrollerimi endişelerimizi filan paylaşırız.. hiç değilse yalnız olmamış oluruz..
tekrar hamileleğini yeni öğrenen tüm anne adaylarına tebrikler..

Merhaba, öncelikle herkesin gözü aydın.
bende 5+5 im. Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

allah bebek bekleyen harkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkese ise aratmasınnn)
bizde eşimle dün evde test yaptık pozitif çıktı))
çokk heycanlıydı)
p.tesi doktoruma gideceğm.gebelik takvimine göre 5+1 bugün itibariyle)
kızlar birde folik asit başlamam gerekiyo. gebe kalmadan önce başlayan var mı?

allah bebek bekleyen harkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkese ise aratmasınnn)
bizde eşimle dün evde test yaptık pozitif çıktı))
çokk heyecan verici müthiş bi duyguuu)
p.tesi doktoruma gideceğm.gebelik takvimine göre 5+1 bugün itibariyle)
kızlar birde folik asit başlamam gerekiyo. gebe kalmadan önce başlayan var mı?

ben de 6+3üm
gebe kalmadan 2bucuk ay önce başladım folik asite
hala da kullanıyorum zaten

Son düzenleme:
arkadaşım mutlulugunu anlıyorum bende öyle olmuştum 5 haftalıktı benımde şok olmuştum.allah tamamını erdırsın sağ salim dünyaya getir bebeğini :) çok güzel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…