E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Arkadaşlar bende eşimde işte olduğumuz için mesajı biraz değiştirerek yazdımkaydirigubbakcemile3
Derbilerin en büyüğü bu gece bizde aşkımformamı giyip seni bekleyeceğim :jeyyar:
Not: bekletme beni sahalardan mahrum ederim yoksa senikaydirigubbakcemile3
daha cvp gelmedi ilk defa benden böyle bişey duyuyor 6 aylık evliliğimizde şoka girdi şuanda heralde:roflol:
size uydum eşime su mesajı çektim
askım su an seni o kadar çok arzuluyorum ki keske yanımda olsan tenim teninin sıcaklığını özledi
ğelen cevap su.....
zaten eve çok yakınım 20 dakikaya kadar yanındayım hazır ol
hah ayvayı yedim cocuk ta evde ne yapıcam şimdi hadi bide onu söğleyin bakalım
size uydum eşime su mesajı çektim
askım su an seni o kadar çok arzuluyorum ki keske yanımda olsan tenim teninin sıcaklığını özledi
ğelen cevap su.....
zaten eve çok yakınım 20 dakikaya kadar yanındayım hazır ol
hah ayvayı yedim cocuk ta evde ne yapıcam şimdi hadi bide onu söğleyin bakalım
sakın şeyi yazmayın ha....şimdide ben yazıyorum.
dün bi arkadaşın mesajı hoşuma gitti
akşam seni tarihe gömücem yazdım.sonra çok bozuldum
bende gömecem yazmış kocam allah seni kahretmesin öküzzzzz dedim biraz romantik ol...
e akşamda malum yani kimi nereye gömüyon gel bakim sen diye atladı...hay size inanıpta mesajı yazan parmaklarımın ben emi....
topunuzun kocası tepenizden inmeye inşallaaaaahh....
bida bişi yazmicam...şaka bir yana eylenceli oldu yani...
Arkadaşlar bende eşimde işte olduğumuz için mesajı biraz değiştirerek yazdımkaydirigubbakcemile3
Derbilerin en büyüğü bu gece bizde aşkımformamı giyip seni bekleyeceğim :jeyyar:
Not: bekletme beni sahalardan mahrum ederim yoksa senikaydirigubbakcemile3
daha cvp gelmedi ilk defa benden böyle bişey duyuyor 6 aylık evliliğimizde şoka girdi şuanda heralde:roflol:
evet kızlar geldim anlatayım şimdi neyse dün eşim geldi bir iltifatlar seni seviyorum çok ğüzelsin falan filan e sonuç malum netse eşim cıkarken ne dedi asıl o komik yaaaa
aşkım bir daha mesajla uğrasma 2 kere çaldır ben anlarım hadi bakalım buna ne diceniz bu erkek milleti ne anlar mesajdan romantiklikten yagüldüm sadece arkasından
e baska bi sey icin caldirman gerekiyorsa ? onu anlicak hemen gelcek eve gelincede
yooooo ben onun icin caldirmadiydim ki mi diceksin ?:roflol::
evet kızlar geldim anlatayım şimdi neyse dün eşim geldi bir iltifatlar seni seviyorum çok ğüzelsin falan filan e sonuç malum netse eşim cıkarken ne dedi asıl o komik yaaaa
aşkım bir daha mesajla uğrasma 2 kere çaldır ben anlarım hadi bakalım buna ne diceniz bu erkek milleti ne anlar mesajdan romantiklikten yagüldüm sadece arkasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?