İşte o ezik gibi durmama kısmı nasıl olcak ya cok ezik hissediyorum :’(Soru sorulursa cevaplayın aileniz hakkinda cok detaya girmeyin .Zaten kendileri gorecek tanıyacak. Rahat olun ezik ezik davranmayin .Siz de sohbet konusu acinve kendinize guvenin .Herhangi siradan biri oldugunu düşünup ve heyecanina yenik düşmeyin.
İşte o ezik gibi durmama kısmı nasıl olcak ya cok ezik hissediyorum :’(
Yaa başka nasıl davranmam gerekiyo peki sırıtiyim mi hep ? Bilmiyorım ben hiçSonucta o da sizi yeni görecek belki o da heyecanli olacak akisina birakin tatli telas bunlar .Sen simdiden boyleysen istemeye geldiklerinde bayılırsın.
Niye kasiyorsun ki Somurtma yeter .Icinden geldiği gibi davran .Yaa başka nasıl davranmam gerekiyo peki sırıtiyim mi hep ? Bilmiyorım ben hiç
Allahım cok heyecanlıyım o geçen hafta geldi babamla tanıştı herşey mükemmel oldu ama ben yarın annesiyle tanışacam ve kendime güvenim sıfır ne yapacam nasıl konusacam bilmiyorum hiç dikmbile duramıyorum :’( telefonda bile konusamıyorum nasıl oluyor bu işler bir akıl neyim verin
Ayy benim de tam tersi sorunum var konusamıyorum heyecanlanıyorım mıymıy bi tip oluyorum annesiyle tlfda konustuk bikaç kere doğru düzgün konuşamadım ama böyle konuskan olmaktansa suan bu halimi sevdim evet doğru yoldayım sanırımKardeşimin kiz kardeşiyle tanışmamızdan bahsedeyim fikir olsun
Kız evimize geldiğinin ilk yarim saatinde ailesinin 3 evi olduğunu, annesinin bilmem kac bin liraya evi yenilediğini, dayısının iş adamı olduğunu ve eniştesinin kendi ailesiyle bağlantısı olmadığını, karısının ailesini çok sevdiğini anlattı.
Biz maaile oldukça konuşkan insanlarız fakat sustuk onu dinledik. Sürekli malını mülkünü anlattı durdu.
Sonuçta kardeşime sevgilisinden hoslanmadigimizi söyledik.
Kesinlikle ağır davran, ailenden cok bahsetme. Karşısındakilerin kendilerini sana tanitmasina firsat ver. Eğer aileni sorarlarsa bahset. Çok da kasma doğal davranmaya çalış samimiyetsiz durmasin tavırların
Kardeşinin kız kardeşi senin neyin oluyor?Kardeşimin kiz kardeşiyle tanışmamızdan bahsedeyim fikir olsun
Kız evimize geldiğinin ilk yarim saatinde ailesinin 3 evi olduğunu, annesinin bilmem kac bin liraya evi yenilediğini, dayısının iş adamı olduğunu ve eniştesinin kendi ailesiyle bağlantısı olmadığını, karısının ailesini çok sevdiğini anlattı.
Biz maaile oldukça konuşkan insanlarız fakat sustuk onu dinledik. Sürekli malını mülkünü anlattı durdu.
Sonuçta kardeşime sevgilisinden hoslanmadigimizi söyledik.
Kesinlikle ağır davran, ailenden cok bahsetme. Karşısındakilerin kendilerini sana tanitmasina firsat ver. Eğer aileni sorarlarsa bahset. Çok da kasma doğal davranmaya çalış samimiyetsiz durmasin tavırların
Kardeşinin kız kardeşi senin neyin oluyor?
Ay o ne be öyle istemem öyle gelin melin.
Allahım cok heyecanlıyım o geçen hafta geldi babamla tanıştı herşey mükemmel oldu ama ben yarın annesiyle tanışacam ve kendime güvenim sıfır ne yapacam nasıl konusacam bilmiyorum hiç dikmbile duramıyorum :’( telefonda bile konusamıyorum nasıl oluyor bu işler bir akıl neyim verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?