Heyecanlı bekleyiş part 2

Sltnsdtu2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
28
2
1
33
Allahım cok heyecanlıyım o geçen hafta geldi babamla tanıştı herşey mükemmel oldu ama ben yarın annesiyle tanışacam ve kendime güvenim sıfır ne yapacam nasıl konusacam bilmiyorum hiç dikmbile duramıyorum :’( telefonda bile konusamıyorum nasıl oluyor bu işler bir akıl neyim verin

Soru sorulursa cevaplayın aileniz hakkinda cok detaya girmeyin .Zaten kendileri gorecek tanıyacak. Rahat olun ezik ezik davranmayin .Siz de sohbet konusu acinve kendinize guvenin .Herhangi siradan biri oldugunu düşünup ve heyecanina yenik düşmeyin.

İşte o ezik gibi durmama kısmı nasıl olcak ya cok ezik hissediyorum :’(

Sonucta o da sizi yeni görecek belki o da heyecanli olacak akisina birakin tatli telas bunlar .Sen simdiden boyleysen istemeye geldiklerinde bayılırsın.
Yaa başka nasıl davranmam gerekiyo peki sırıtiyim mi hep ? Bilmiyorım ben hiç

Böyle durumlarda dışarda buluşmak en iyisi. Biz dışarda buluşmuştuk anne, babası, eşim ve ben... yemek yerken konuştuk sonra tatlımızı yiyip kalktık.. hizmet sorunu olmayınca ve etrafta çok fazla ilgi dağıtıcı olunca çokça rahat oluyor . Zaman hızlı geçiyor

Kardeşimin kiz kardeşiyle tanışmamızdan bahsedeyim fikir olsun
Kız evimize geldiğinin ilk yarim saatinde ailesinin 3 evi olduğunu, annesinin bilmem kac bin liraya evi yenilediğini, dayısının iş adamı olduğunu ve eniştesinin kendi ailesiyle bağlantısı olmadığını, karısının ailesini çok sevdiğini anlattı.
Biz maaile oldukça konuşkan insanlarız fakat sustuk onu dinledik. Sürekli malını mülkünü anlattı durdu.
Sonuçta kardeşime sevgilisinden hoslanmadigimizi söyledik.
Kesinlikle ağır davran, ailenden cok bahsetme. Karşısındakilerin kendilerini sana tanitmasina firsat ver. Eğer aileni sorarlarsa bahset. Çok da kasma doğal davranmaya çalış samimiyetsiz durmasin tavırların

Ayy benim de tam tersi sorunum var konusamıyorum heyecanlanıyorım mıymıy bi tip oluyorum annesiyle tlfda konustuk bikaç kere doğru düzgün konuşamadım ama böyle konuskan olmaktansa suan bu halimi sevdim evet doğru yoldayım sanırım

Kardeşinin kız kardeşi senin neyin oluyor?

Ay o ne be öyle istemem öyle gelin melin.

Hz Mevlana ne güzel demiş...
Olduğun gibi görün...
Sen sana "sevimli" görünmek için iki yüzlü davranan aile ister misin karşında?
Emin ol.. Onlar da istemez... Gerçek hayatta kibar ve saygılı isen zaten sorunun büyük kısmı çözülür. Kendin ol doğal ol yeterli... İnan artık bu devirde bu özellik çok önemli.

Heyecanı bir kenara bırak. Otur gözlemle anneyi fırsatı degerlendir . Onun dışında gereksiz konuşma yapma ve tebessumunu eksik etme bence..

Hepinize teşekkür ederim ablalar.. dediklerinizi yapmaya çalışacağım.. zaten güleç birisiyimdir ama kötü bişey ni acaba bu diye düşündüm bi.. bide saygılıyımdır da en azından anneme babama karşı da pot kırmaktan korkuyorum yine de ay sabah olsun artık hemen

Evett evet dışarda görüşücez zaten ben de daha rahat olurum diye düşündüm öyle

kv yi ciplak hayal et. tebessüm eder durursun. ben cok heyecanli oldugum sunumlarda gercekten öyle yapiyorum

Rahat ve durust olun. En guzeli budur. Sorulan sorulara net cevap verin. Denemek isteyebilirler sizi sevgilinizle konusun bunu. Bide nelerden hoslanir hoslanmaz sevgilinden ogren bunu. En azindan ilk gorusme de pot kirmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…