- 10 Aralık 2020
- 77
- 36
- 3
Hic bişeyim yok ne kist ne pko sadece aralkta kimyasal oldum bitince ultrasonla baktk tertemiz içerisiKistiniz varsa bu tarz kürler kisti de besler ara kanama da büyük ihtimalle bu kist patladıgı için olur
Sende bizim canimizsinBende pko vardı bal çörekotu tarçın kürü yaptım canım yumurta kalitesini artırıyo
Ve stres de cok önemli bak bu ay burdaki mesajlarımı okuduysan yok benim felan diyip durdum umudum yoktu yoktur diye kafayada takmadım kızlar sağolsun hep yanımda oldular mucize oldu yani biraz dalgaya vur bu topikte gezin gercekten bi süre sonra o kadar takmamaya başlıyo insan E EbrarAsellJOYz yetiyo zaten unutturmaya Allah razı olsun onlardan canlarım benim onlar
O zaman kullanabilirsin bence ama yine de sen bilirsin tabiHic bişeyim yok ne kist ne pko sadece aralkta kimyasal oldum bitince ultrasonla baktk tertemiz içerisi
3 senelik evliyim ama yazdan beri istiyoruz 5-6 ay oldu. Sen ne zamandır dusunuyosunO zaman kullanabilirsin bence ama yine de sen bilirsin tabine zamandır istiyosun gebelik
Yumurtlama dan sonra progestan kullaniyorum alttan.sabah 2 ,aksam 2 , o zaten tuhaf yapiyo islaklik ve fazlaligi krem gibi geri geliyo.anlayamiyorum o yuzden akintiyiYa deliakıntı varmı beyaz akıntı bende en belirgin belirti oydu
Bide adete 5 gün kala adet olacak hissi ve bel ağrısı
Halsizlik var ama şuan az inşallah bunda halsizlik mide bulantısı olmaz yaa oğluşuma bakamam
Ben de bugün bir negatif testle daha 20. Ayı geride bıraktım3 senelik evliyim ama yazdan beri istiyoruz 5-6 ay oldu. Sen ne zamandır dusunuyosun
Ben Seni cok ozledimya.O zaman kullanabilirsin bence ama yine de sen bilirsin tabine zamandır istiyosun gebelik
Kız sen daha perşembe çatlatmadın mı yımırtaları dur daha rahme yerleşmedi bebecikYumurtlama dan sonra progestan kullaniyorum alttan.sabah 2 ,aksam 2 , o zaten tuhaf yapiyo islaklik ve fazlaligi krem gibi geri geliyo.anlayamiyorum o yuzden akintiyiaman kacgun kaldi zaten boswer, hamile falan da degilim zaten sadece kasiklarim ve belim agriyo oda adette de oluyo .Koray ☹ah kucuk kuzucuk yaaa.Valla yakin olsaydik birlikte bakardik
Kafaya takmayınca olur diyolarBen de bugün bir negatif testle daha 20. Ayı geride bıraktım
Ben koookkduBenim klomene devam kuzum yine bu ay bir de bunu yersem ooo deveyi bırak ejderha olur herhalde artık
O kürün içindeki çörek otunu nerden almıştın marketlerden mi
Yalan diyolar bi aydır hiç bişey takmadık şurda kafaya oldu mu olmadıKafaya takmayınca olur diyolarkafaya takarak 6 ayda kimyasal elde ettm
Yarin test yapsam oyle de guzel kopkoyu 2kirmizi cikarkiiiiiKız sen daha perşembe çatlatmadın mı yımırtaları dur daha rahme yerleşmedi bebecik
Tatile cıktm hic aklma gelmedi oldu diyenler nasıl yapıo acaba benim yemek yaparken bile aklıma geliyo yaaYalan diyolar bi aydır hiç bişey takmadık şurda kafaya oldu mu olmadı
Seni çakaal seni ben de yapcam onu bu ay canım ovitrelleciğimleYarin test yapsam oyle de guzel kopkoyu 2kirmizi cikarkiiiii
Tabiki yalan. Tecavuze ugrayanlarin en son isteyecegi sey bile degil hamile kalmak .Yalan diyolar bi aydır hiç bişey takmadık şurda kafaya oldu mu olmadı
Kafaya takıyorum ondan olmuyo diye kafaya takmayı bırak yeterTatile cıktm hic aklma gelmedi oldu diyenler nasıl yapıo acaba benim yemek yaparken bile aklıma geliyo yaa
Haaaa, o soyle oluyo bak.kendine dekiTatile cıktm hic aklma gelmedi oldu diyenler nasıl yapıo acaba benim yemek yaparken bile aklıma geliyo yaa
Hahahhahahaha cok cok cok dogru bi tespitKafaya takıyorum ondan olmuyo diye kafaya takmayı bırak yeterHiiç alakası yok bu 20 ayda hiiç aklıma gelmediği zamanlar çok oldu
Bide opsenee beniOyy sarılalım sıkı sıkıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?