AmiiiiiiiiiiinSagol gùlùmtmm haberleselim .insaallah sende bnde birbebekmeselesi de olmaz adet
Amin canım tesekkurler bat ne zamnOnce bu ay var daha kizcok tesekkur ederim, seninde hamileligin hayirla Bitsin sagllikla al kucagina
Bende bu emojiler neden yok tel markasına mi bağlı ž
Verememm zararlıBi cigara da bana versenehep kendin iciyon
4subatAmin canım tesekkurler bat ne zamn
Bende bu emojiler neden yok tel markasına mi bağlı ž
Onun geç döllenme olmuştur kuzumm benim yumurtlama tarihim belli yarın 2 hafta olucak olsa çıkardıAdet olmadigin surece umut var .olmayacaksin belkideEki Görüntüle 2770264
Yok ya ümidini kaybetme bende de adet gibi göbek şişmişti ama gazdan hazimsizliktsn di dur bekle hele 1 hafta var normalde bende adet belirtilerini son 1 hafta kala yaşardım takı adet olana kadar sonra baktım olmadı öle şüphelendim bekle belki değişir gider belirtiler4subatama olmadigini hissedebiliyorum buayda. Ignelerle gòbùş buyuyo ya bosuna
14 gun gectimi yumurtlama uzerindenOnun geç döllenme olmuştur kuzumm benim yumurtlama tarihim belli yarın 2 hafta olucak olsa çıkardı
Yok ya ümidini kaybetme bende de adet gibi göbek şişmişti ama gazdan hazimsizliktsn di dur bekle hele 1 hafta var normalde bende adet belirtilerini son 1 hafta kala yaşardım takı adet olana kadar sonra baktım olmadı öle şüphelendim bekle belki değişir gider belirtiler4subatama olmadigini hissedebiliyorum buayda. Ignelerle gòbùş buyuyo ya bosuna
4subatama olmadigini hissedebiliyorum buayda. Ignelerle gòbùş buyuyo ya bosuna
Mesaji alintilaya bas, en ustte bak , galerinin sagindaki 3noktaya bas ordan emoji secmek icin kucuk yuze bas,sec sonra sagda x cikiyo ona bas.
Insaallah balim yaaYok ya ümidini kaybetme bende de adet gibi göbek şişmişti ama gazdan hazimsizliktsn di dur bekle hele 1 hafta var normalde bende adet belirtilerini son 1 hafta kala yaşardım takı adet olana kadar sonra baktım olmadı öle şüphelendim bekle belki değişir gider belirtiler
Geçti bebem yarın 15. Gün oluyor regl gelir 1 2 güne14 gun gectimi yumurtlama uzerinden
Oldu teşekkürler
Rica ederim canımInsaallah balim yaacok huzurlu bi yorum olmus cok sagol
Hicbisey demiyorum, cunku nedesem seni avutmaz.Ve adet oldumo kadar bel ağrısı kasık ağrısı çektim (ki normalde asla adet agrim olmaz) yok beyaz akıntı falan boş. Hayallerim boşa gitti. Nasıl heveslenmistim. Doktor prolaktin yüksek demesine ragmen denemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?