- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yeni dustu jetonKafaya takıyorum ondan olmuyo diye kafaya takmayı bırak yeterHiiç alakası yok bu 20 ayda hiiç aklıma gelmediği zamanlar çok oldu
Yaa ne guzeeelHaaaa, o soyle oluyo bak.kendine dekitatilden donuste hamile kalcam simdi bi bi tatil yapip geliiim de gercekten de olacagina inan.valla oluyo benim olmustu
Guzel , (di) ☹Yaa ne guzeeelmantıklı bi dusunce ama bana hamile kalamadıgm her gecen gün kayıpmış gibi geliyo
Aa ozur dilerm.Guzel , (di) ☹
Nasil da anlar , cakal CakaliSeni çakaal seni ben de yapcam onu bu ay canım ovitrelleciğimle
Atcam buraya boy booy
Aa ozur dilerm.
Taze hamileyim benim de ayaklar üşüyor yüzüm e sıcaklık basıyor hafif bel ağrısı var@birbebekmeselesi hamilelik belirtileri
Ateş
Boğazda ağrı
Sırt ağrısı
Beyaz akıntı
Kasık agrısı
Ayak üşümesi
....
N Neslhannn hamilelik belirtileri
Beyaz akıntı
Adet sancısı
Rahimde batma
E EbrarAsell yumurtlama belirtileri
Duygusallık
Sonuc=3 kırık kafayı hepten yedi
Tamam deniycem tesekkur edermsorun degil kuzum, ne bilceksinki.ben soyledim hem once oluyo oldu diyee yani o fikir ise yarayabilir dene sen
Ben kimyasal dan 9ay sonra kalmistim.oda Gitti.kimse benimle kalmak istemiyoooSaglıkla kucagınıza alın insallah bebeginizikimyasaldan kac ay sonra hamile kaldınız acaba, ben de aralıkta gecirdim de cok stresliyim bir daha olmazsa diye
Bunlarin hepsi bndede var.taze anneTaze hamileyim benim de ayaklar üşüyor yüzüm e sıcaklık basıyor hafif bel ağrısı var
Bi cigara da bana verseneBen de bugün bir negatif testle daha 20. Ayı geride bıraktım
İnsallah Rabbim tez vakitte en hayırlısını nasip ederBen kimyasal dan 9ay sonra kalmistim.oda Gitti.kimse benimle kalmak istemiyooo
Bak ozet geciim sana: 26martta ewleneli 2sene olacak, ilk ay hamile kaldim kimyasal oldu.9ay sonra yine kendiliginden hamile kaldim 8+5 de kalbi durdu, simdide 10aydir ugrasiyorumTamam deniycem tesekkur edermsiz ne zamandır istiyosunuzz
Ewet kuzum, test yapildi 3ayda gelecek sonuc dediler .ewe kagit gondermisler , sonuclariniz cikti dr.nize gonderildi diye.adet olursamda olmazsamda 9subatta randewum var ogun ogrencem.İnsallah Rabbim tez vakitte en hayırlısını nasip ederPıhtılasma testi yaptırdın mı?
Adet olmadigin surece umut var .olmayacaksin belkideBen marketten aldıgımla yapmıştım ondan mı iğrençti acaba onları çiğnemek işkence gibiydi
Ay hadi insallah guzel haberler gelir. Merak ettm bende haberlesirizEwet kuzum, test yapildi 3ayda gelecek sonuc dediler .ewe kagit gondermisler , sonuclariniz cikti dr.nize gonderildi diye.adet olursamda olmazsamda 9subatta randewum var ogun ogrencem.
hayırlısı olsunn Allah gönlünden geçeni tez zamanda versinBak ozet geciim sana: 26martta ewleneli 2sene olacak, ilk ay hamile kaldim kimyasal oldu.9ay sonra yine kendiliginden hamile kaldim 8+5 de kalbi durdu, simdide 10aydir ugrasiyorum
Zaten sizde yok die dedim bende var bebekde var belirtideBunlarin hepsi bndede var.taze anne.ama benim bebek yoookkk kizma saka Yptm
Sagol gùlùmAy hadi insallah guzel haberler gelir. Merak ettm bende haberlesirizbelki de adet olmazsın
Once bu ay var daha kizZaten sizde yok die dedim bende var bebekde var belirtidekızmadım kız Rabb'im ins nasip eder gelecek aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?