Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya
Bizimkiler simdiden asiii ewlatgoturecem dr.ye bunlari once tupun icinde (acemi birliginde ) babaya saygiyi ogretecekler.Sonrada tepecekler assaadan anaya saygiyi ogretecekleryapcanmi bidaha hee yapcanmiolan bizim 15.bin TL ye olacak

Amiiiiiiiiiiin benm bu aydan umidim yok bu bebek olayı baya ugrastırcak gibi bi his var içimde
Once hamile kalincaya kadar ,sonra kesesini kalp atisini Duyana kadar, sonra 2li testleri , 3lu testleri olana kadar, sonra doguma kadar saglikli ilerleyecekmi diye,dogduktan sonra hastalanacaklar , Dis cikarip ateslenecekler , buyuyup okula gidecekler , baslarina biseymi gelecek korkusuya tembel olurlarsa , ya sinifta kalirlarsa ya meslek sahibi olamazsa, buyudu karsisina hayirli kismet cikmazsa ya bunlar oglan olup , karilari bizi istemezse , bizim oglanlar kilibik olursaaa aaayyyyyy , bana biseyler oluyo .Gelin yol yakinken vazgecelim JOYz .@ hellobabygirl haklisin bayaaaaa ugrastiracaklar hemde

Kendimi görüyorum bu mesajında
Ona göre he
Koray kuzum benim ya ayağım da sallanıyor şuan
Kalktı ayaga sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…