- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Insaallah gelmez .Geçti bebem yarın 15. Gün oluyor regl gelir 1 2 güne
Aafffff tmmVerememm zararlı
Gelicek gelmekte olaaan
Insaallah gelmez .
Ben içerim sağaa yohhAafffff tmmgozumun onunde iciyon canim cekiyo ama
Ewet gelsiiinnnnn , taptazeGelicek gelmekte olaaan
Gelsin bi an önce de doktora gidicem bee
Ben içerim sağaa yohh
Çıksın civcivleeerEwet gelsiiinnnnn , taptazelarrrrrr
TURKIYE ye geldigim ay (3-5ay icinde ) bnde hemen yaptircam.Çıksın civcivleeer
Valla bu ay oldu oldu olmadı ben gidiyom tüpe yeter bee bezdim
Bu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar yaTURKIYE ye geldigim ay (3-5ay icinde ) bnde hemen yaptircam.kirdivercem kabugunuda gorecek.guzellikten anlamiyo
Bizimkiler simdiden asiii ewlatBu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya
Once hamile kalincaya kadar ,sonra kesesini kalp atisini Duyana kadar, sonra 2li testleri , 3lu testleri olana kadar, sonra doguma kadar saglikli ilerleyecekmi diye,dogduktan sonra hastalanacaklar , Dis cikarip ateslenecekler , buyuyup okula gidecekler , baslarina biseymi gelecek korkusuAmiiiiiiiiiiinbenm bu aydan umidim yok bu bebek olayı baya ugrastırcak gibi bi his var içimde
H hellobabygirlBizimkiler simdiden asiii ewlatgoturecem dr.ye bunlari once tupun icinde (acemi birliginde ) babaya saygiyi ogretecekler.Sonrada tepecekler assaadan anaya saygiyi ogretecekler yapcanmi bidaha hee yapcanmi olan bizim 15.bin TL ye olacak
Benim de gündüz donuyor ayaklarım gece ateş gbi yanıyo yaaTaze hamileyim benim de ayaklar üşüyor yüzüm e sıcaklık basıyor hafif bel ağrısı var
Kendimi görüyorum bu mesajındaYumurtlama dan sonra progestan kullaniyorum alttan.sabah 2 ,aksam 2 , o zaten tuhaf yapiyo islaklik ve fazlaligi krem gibi geri geliyo.anlayamiyorum o yuzden akintiyiaman kacgun kaldi zaten boswer, hamile falan da degilim zaten sadece kasiklarim ve belim agriyo oda adette de oluyo .Koray ☹ah kucuk kuzucuk yaaa.Valla yakin olsaydik birlikte bakardik
Kız ne aşerdinn
Afferim KorayKendimi görüyorum bu mesajında
Ona göre he
Koray kuzum benim ya ayağım da sallanıyor şuan
Kalktı ayaga sabah sabah
Hadi ordan , enisteye naz yapmaya gidiyom demiyodaKız ne aşerdinn
Halsizim yaa hemencecik uykum geliyo geceleri artık
Uyudu oğlumAfferim Koraygunaydin bebegimmmm , teyzesinin kuzusuuuu , tadini cikar son 9ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?