Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ordan , enisteye naz yapmaya gidiyom demiyoda Daha Susam kadar bebek , naptida halsiz dusurdu Seni. kaynanalik denemeleri yapiyorum buarada , bellimi olur ilerde belki bi gelinim olur
İnşallahhhhhh canım benim inşallah
Enişten hasta horul horul uyuyor
Oda halsizdi dun akşam ben gebe o benden daha gebe

Aaaaaaa uyu hadi , senle isimiz var.
Yanlış anlamayın nolur

Çok seviyorum sizi şu internetim yenilense gün içinde konusurduk yine ama yenilenmedi lanet ayın 1 inde yenilenecek neyse anneme gitcem perşembe akşamı orda internet var ordan kan verme ye gitcem allahın izniyle özel hastane 5 dk uzaklıkta orda yürüyerek
Arabayla 1 dk
İşin kolayınıda buldum

Niye yanlis anlayalim gulum yaa

Benim Pek gecikmez canım adetim ama bu sefer kist olmuş olma ihtimali var o düşündürüyo beni. Bir de doktor adetinin 1 veya 2. Günü gel demişti haftasonuna denk gelirse napıcam sormayı unuttum bunu
Özelde eğer haftasında muayene edebiliyo eğer geliyorsa canım benim doktorum haftasonu hatta bı kaç sefer akşam 10 da falan bile çağırmıştı dedim paranın gözünü seveyim bu saatte muayene

İnşallahhhhhh canım benim inşallah
Enişten hasta horul horul uyuyor
Oda halsizdi dun akşam ben gebe o benden daha gebe
Ah ah sorma battaniye üzerinde yatiyo dedim 9 ay napcaz senle sana da vermek lazım sancı benle birlikte diyom yok almayim onu ben başka türlü dogururum diyo

Bizimkiler simdiden asiii ewlatgoturecem dr.ye bunlari once tupun icinde (acemi birliginde ) babaya saygiyi ogretecekler.Sonrada tepecekler assaadan anaya saygiyi ogretecekleryapcanmi bidaha hee yapcanmiolan bizim 15.bin TL ye olacak
20 ye yakın

Ah benim kuzuuummm, ederim tabiki derrhaallll dr donusu yaz ama merak ederim seni yazmazsan orgulerini sòkerim bak , demedi deme
Beklemedeyim kuzum doktorun sekreter i giriş yaparken tanıdı hemen kanını ver ben hocaya derim gelince diye doktorumu göremedim daha kanı verdim beta ve progestan i bekliyorum
20binin ustune daha alisverisde waarrrrrrr hatirlatiimmm istedim
Kız doğumu alışverişi yandık bu doktorumun olduğu hastane 8500 diyo doğum paketine abbooooovvvv ddedim içimden kıza aaaa ne kadar uygun dedim

Gercekten ediyorum dua , lafta falan degil bakhayirli haberler ini bekliyorum. haa, ayrica paket te Sudan ucuzmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…