İnşallahhhhhh canım benim inşallahHadi ordan , enisteye naz yapmaya gidiyom demiyodaDaha Susam kadar bebek , naptida halsiz dusurdu Seni. kaynanalik denemeleri yapiyorum buarada , bellimi olur ilerde belki bi gelinim olur
AaaaaaaUyudu oğlumsize bakmaya geldim ben ne var yok diye de uykulu kafayla anlamıyorum okuduğumu yaa
Kusura bakmayın nolur
Calistira calistira hasta ettik adamlariİnşallahhhhhh canım benim inşallah
Enişten hasta horul horul uyuyor
Oda halsizdi dun akşamben gebe o benden daha gebe
Yanlış anlamayın nolurAaaaaaauyu hadi , senle isimiz var.
AmanınCalistira calistira hasta ettik adamlaribenim kide belim agriyo diyo
Niye yanlis anlayalim gulum yaaYanlış anlamayın nolur
Çok seviyorum sizi şu internetim yenilense gün içinde konusurduk yine ama yenilenmedi lanet ayın 1 inde yenilenecek neyse anneme gitcem perşembe akşamı orda internet varordan kan verme ye gitcem allahın izniyle özel hastane 5 dk uzaklıkta orda yürüyerek
Arabayla 1 dk
İşin kolayınıda buldum
Bidahaki yumurtlama ya kadar iyilesir o , bowserAmanıngeçmiş olsun iyileştir bak lazım olur
DimiBidahaki yumurtlama ya kadar iyilesir o , bowser
Ikinizide optumDimigüldürdün beni sabah sabah yaa neyse oğlumu yatırıp ben de uyuyım az daha 8.30da yine ayaktayız biz görüşürüz canım
JOYz E EbrarAsell Öpüyorum sizi
İnşallahhhhhh ben yokken pozitif testlerle gelin inşallahhhhhh
Özelde eğer haftasında muayene edebiliyo eğer geliyorsa canım benim doktorum haftasonu hatta bı kaç sefer akşam 10 da falan bile çağırmıştıBenim Pek gecikmez canım adetim ama bu sefer kist olmuş olma ihtimali var o düşündürüyo beni. Bir de doktor adetinin 1 veya 2. Günü gel demişti haftasonuna denk gelirse napıcam sormayı unuttum bunu
Ah ah sorma battaniye üzerinde yatiyo dedim 9 ay napcaz senleİnşallahhhhhh canım benim inşallah
Enişten hasta horul horul uyuyor
Oda halsizdi dun akşamben gebe o benden daha gebe
20 ye yakınBizimkiler simdiden asiii ewlatgoturecem dr.ye bunlari once tupun icinde (acemi birliginde ) babaya saygiyi ogretecekler.Sonrada tepecekler assaadan anaya saygiyi ogretecekler yapcanmi bidaha hee yapcanmi olan bizim 15.bin TL ye olacak
Parayi weren ,dudugu calarmis dimi?Özelde eğer haftasında muayene edebiliyo eğer geliyorsa canım benim doktorum haftasonu hatta bı kaç sefer akşam 10 da falan bile çağırmıştıdedim paranın gözünü seveyim bu saatte muayene
Bide ucak biletleri , Izmir den Balikesir e Tur parasi yuhuhuuuuu20 ye yakın
Ah benim kuzuuummm, ederim tabiki derrhaallllKizlar 9.40 da rendevu var artış varmı yok mu ona bakilcak dua edin artmis olsun
20binin ustune daha alisverisde waarrrrrrrGüzel olurdu vallaha can sıkıntımız kalmazdı hiçay napayım 15 bin gidince ne kalırsa artık elimizde daha olumsuz olursa yeniden denemesi var olumlu olursa doğumu alışverişi var napak kız
Beklemedeyim kuzum doktorun sekreter i giriş yaparken tanıdı hemen kanını ver ben hocaya derim gelince diye doktorumu göremedim daha kanı verdim beta ve progestan i bekliyorumAh benim kuzuuummm, ederim tabiki derrhaalllldr donusu yaz ama merak ederim seni yazmazsan orgulerini sòkerim bak , demedi deme
Kız doğumu alışverişi yandık20binin ustune daha alisverisde waarrrrrrrhatirlatiimmm istedim
Gercekten ediyorum dua , lafta falan degil bakBeklemedeyim kuzum doktorun sekreter i giriş yaparken tanıdı hemen kanını ver ben hocaya derim gelince diye doktorumu göremedim daha kanı verdim beta ve progestan i bekliyorum
Kız doğumu alışverişi yandıkbu doktorumun olduğu hastane 8500 diyo doğum paketine abbooooovvvv ddedim içimden kıza aaaa ne kadar uygun dedim
Gercekten ediyorum dua , lafta falan degil bakhayirli haberler ini bekliyorum. haa, ayrica paket te Sudan ucuzmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?